אור טאיצ'ו אולי תחליף כבר את הסקר?

RaVeN IYI

New member
XD מה היה הסקר הקודם??../images/Emo12.gif ו..נצל"וש

ובכל מקרה.. ^^ כתבתי יורואיצ'י/ביאקויה, לבקשת.. XX;; לא זוכרת מי, אתמול בצ'אט XDDDDDD וואו, באמת הפכתי ללוח מודעות למחפשי פיקים בשיפים קאנונים/בלתי קאנונים. XX;;;;;;;; ~מתמסחרת~ היום אני לראות אתייייייייייי *-* וגד צ'אן ^0^ ואור צ'אאאאאן ^-^ ~מתה~ אוהבת אתכם, אישים ^^ ניא~

XD

ועוד חשבתי שאני היחידה שחשבה על השיפ הזה.

RaVeN IYI

New member
XD לא, אבל מלפפונע צודקת..

למה את לא מפרסמת? >.<;;;;;;;;;; אני מתכוונת לפרסם אותו לפחות כשאני אהיה בפרק שלישי או רביעי.. כי אח"כ אני אהיה לחוצה עם יותר מדי פיקים ;; וגם האוקיטאקה/יורואיצ'י שלי צריך להמשיך XD ^^;;;;;;;; וגם ההינאמורי/גין שאף אחד לא אוהב ;; למה אף אחד לא אוהב את השיפים שלי? ;; סאדו-מאזו ;; חנונים!

RaVeN IYI

New member
@@;;;;; OMFG !!

אני הייתי בטוחה שכתבת את זה לקיל XX;;;;;;;;;;;;;;;;;;; XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ אנשים צריכים לאסור אותי על טיפשות יתר >.<;; אזאז.. תתעלמי ממה שאמרתי מקודם XD על הפיק של קיל XD שהיא לא כתבה XDDDDDDDDD ~מתה~ אני כל כך.. XX;; לא בסדר בראש. ~הולכת להתלבש לביצפר ;;~ קאי פה *-* ואני הולכת ;; DAMN!! ו..אממ.. אני מתגעגעת לאתי ;;

MichelleLev

New member
נצל"ש

המדובבת של אדו מפול מטאל אלכמיסט היא המדובבת של היטסוגאיה?! אולי אני טועה?! למה אני שומעת את אותו קול :O

RaVeN IYI

New member
P= וכולנו מעריכים את אור צ'אן על זה

^^ נה? ו.. אממ.. XX;; מה עושים מחר?

למעלה