לקורפוס וגילה -
מה שאני עשיתי, זה ללמוד את שני השאלונים הראשונים עם מורה פרטית, שבהתחלה הסבירה לי את כל החומר. אחרי שהשתלטתי על הבסיס, התחלתי ללמוד לבד פחות או יותר מהספרים של גבי יקואל, והיא בעיקר עזרה לי עם תרגילים שלא הצלחתי לפתור. את שני השאלונים הראשונים עשיתי במועד חורף. אח"כ, התכוננתי לשאלון השלישי לבד, כי כבר לא ממש הייתי צריך מורה, והכל מהספר של גבי יקואל (אני מדבר על הספר "מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמידי 5 יח'", הספר שכולל גם את החומר התיאורטי וגם מבחנים). בקיצור, אני חושב שבמתמטיקה יכולה להיות בעיה רק אם לא יודעים את הבסיס (קרי, אלגברה, גיאומטריה והכללים הבסיסיים של טריגו). ברגע ששולטים בצורה מוחלטת בבסיס, כל נושא חדש שלומדים, ניתן ללמוד על היסודות האלו. זה למעשה ללמוד את השפה הבסיסית, ואח"כ כל שאר הנושאים הם פשוט דברים שכתובים בשפה, ואין שום בעיה ללמוד אותם לבד. לכן, הייתי מתחיל עם כל החומר של השאלה הראשונה בשאלון הראשון (אלגברה, לא סדרות), ועם שאלת הגיאומטריה. אחרי שלומדים פיקס את כל החומר הנוגע להם, אבל באמת פיקס, בלי להשאיר שום חורים קטנים, אין בעיה ללמוד את כל השאר. ואני ממליץ מאוד על הספר של גבי יקואל ללמידה עצמית, כי הוא עבד בשבילי.