אושר איסור מכירת סיגריות לקטינים..

vicki16

New member
../images/Emo45.gif

רק שמשום מה לא נראה לי שזה באמת יתרחש...

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif

ונראה לך שזה מה שיקרה? הרי אם תהיה אכיפה (ולא תהיה) מי שישלמו קנסות יהיו המוכרים ולא הקטינים, ובכל מקרה הם לא ימכרו כשיש משטרה בסביבה. יש חוקים שאין אפשרות לאכוף בארץ.

eMiFrEaK

New member
אמ... לא ממש בטוחה בקשר לזה..

אבל מה שכן... זה שאני מכירה הרבה אנשים שהפסיקו לעשן בגלל שפשוט לא היה להם כסף לקנות סיגריות.. אז זה עבר מחפיסה ליחידותת ובסופו של דבר גם עם זה הפסיקו... חומר למחשבה...

D SHADY

New member
../images/Emo6.gif

חח אבל יש תמיד את אלה שאוספים בדילים בתחנות אוטובוס.

l1zard

New member
רוצה אני אספר לך?

יש לי הרבה סיפורים על המיקרים שאני מתייאשת כי אין כסף.. =/

Angel lips

New member
בדרך כלל עך חוקים כאלה לא שומרים

בעליי החנויות.. מי ילך למכולת השכונתית עם תעודת זהות. או יש הורים אשר שולחים תילדים שלהם לקנות סיגריות..

חחח עוד חוק צחוק

בעלי החנויות לא יכולים להרשות לעצמם לא למכור לקטינים. קטינים שקונים סיגריות ואלכוהול מהווים לפחות 25% מסך ההכנסה מאלכוהול וסיגריות. לפחות כך בחנויות המכולת. אם לי , כשאני רוצה לקנות בירה כל חנות מוכרת, בלי לשאול אפילו ת"ז (ואני בן 17) אז עם סיגריות המצב לא יהיה שונה. וחבל. לחוקק חוקים מועילים ולא לאכוף אותם , זה בעצם לא לעשות כלום! מתי בפעם האחרונה משהו קיבל קנס על זה שעישן במקום ציבורי? אישית לא ראיתי מקרה אחד,אולי משהו פה יוכל להאיר לי את עיני. אה וד"א אני חדש. אני אלכס. אלכס

eMiFrEaK

New member
אלכס!!

ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!

vk3

New member
ברוך המצטרף... אני מאוד שמח לראות

אנשים חדשים אצלנו !!! אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום שלנו ולבצע את ההוראות המפורטות בהם... !

Angel lips

New member
למדתי כבר תמשפט בעל פה

"אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום שלנו ולבצע את ההוראות המפורטות בהם... ! " בזמן האחרון אנחנו שומעים אותו המוןןןן

vk3

New member
ואני שמח לחזור עליו כול פעם מחדש...

חחחחחחח... אני צריך להכין ניסוחים מוכנים ויותר יפים...

vk3

New member
ייקח זמן עד שזה באמת ייצא לפועל...

אבל החלטה נבונה...

למעלה