אותי זה מצחיק !

Cגלית

New member
תמיד צריך

סיגריה של אחרי. וקפה גרררר, עוגה ליד, מסאג' מפנק, אמבטיית קצף ויין !

Cגלית

New member
ילה עוד סיפור ../images/Emo6.gif

מביך לספר. יום אחד, כשחיכיתי לו שיבוא, החלטתי לעשות מופע. תכננתי על שואו שלם של סקסיות,טיזינג,סטרפטיז מהמם ופינוקים. לבשתי סט מרשים וקטלני עם חורים במקומות הנכונים ומגף גבוהה במיוחד. מבושמת עונג יצאתי לקראתו כששמתי אותו נכנס, בצעדי נמר התקרבתי לאט לאט אליו, המוזיקה ליוותה אותי בקצב ארוטי אל כורסת הקונפורד הרחבה, התיישבתי עליה, עושה פירואטים מרהיבים וסקסים, מרימה רגלים מולו, שיראה טוב טוב את החורים המזמינים בבגד הסקסי, מרימה עוד יותר את הרגלים, זקופות ומזמינות.. וטראחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בום טראחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מוצאת את עצמי הפוכה, הכורסא עלי, רק הרגלים האומללות שלי מבצבצות ולא ממש סקסיות, כחולות מנומרות וכואבות. ערב הזוי !

no way

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נרגע מהצחוק,לא רצינית לפחות היה מופע?חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Cגלית

New member
|מסמיקה|

זה היה מופע בפני עצמו. הוא היה צריך לחפש אותי מתחת לכורסא, מביך הייתי אומרת. ביחוד שמשם היה צריך לאסוף אותי ישר למיטה רק למטרת מנוחת ההלם.

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

תודה ! ולא רוצה הדרן

רגע, רגע, לי יש שאלה

מותר למנהלת לפלרטט חופשי ככה? ואם מותר לה, אז מה זה אומר על האדומים? ואם מותר לשנינו, אז מה זה אומר עלינו? :) זדייני, באהבה

Cגלית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עם הסבר טלפוני מהגניקוליג, ילדנו אותו

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif שיהיה במזל טוב ../images/Emo95.gif

ואיזה קטע, אני חושבת שאחרי מספר הודעות אתה רישמית מצטרף XD לא יכולתי שלא להשאר כאן אתמול העברתם לי איזה שעה טובה ככה בצחוקים בייחוד את C שתהיי בריאה את כמוני הכל קורה לך XD ;]]] אז כן הצטרפתי ותודה.

למעלה