אות החילים אם אסף צרנילס תכתבו פה על התוכנית
L limors2 Active member 6/10/06 #4 מישהו שומע המסור?../images/Emo54.gif הקילרז החדש. איזו התחלה מעולה ואני ממש אוהבת תאות פתיחה של התוכנית. מישהו יודע אולי מה זה?
מישהו שומע המסור?../images/Emo54.gif הקילרז החדש. איזו התחלה מעולה ואני ממש אוהבת תאות פתיחה של התוכנית. מישהו יודע אולי מה זה?
C chen010189 New member 6/10/06 #7 לגמרי../images/Emo99.gif ואני אוהבת את נועה גרס, אני מתה על הצורת שידור שלה. חבל שאני לא יכולה להאזין קבוע לתוכנית שלה בגלל הבית ספר אז רק כשיש חופש
לגמרי../images/Emo99.gif ואני אוהבת את נועה גרס, אני מתה על הצורת שידור שלה. חבל שאני לא יכולה להאזין קבוע לתוכנית שלה בגלל הבית ספר אז רק כשיש חופש
S ShukyD New member 6/10/06 #13 אבל תשתדלי מאוד גם ככה המצברוח שלי קצת בולבולי ואין לי כוח לכלום ובא לי עכשיו מסיבה ישראלית והזמן לא זז וגם נומי עוד לא באה
אבל תשתדלי מאוד גם ככה המצברוח שלי קצת בולבולי ואין לי כוח לכלום ובא לי עכשיו מסיבה ישראלית והזמן לא זז וגם נומי עוד לא באה
C chen010189 New member 6/10/06 #14 ../images/Emo3.gif סיימתי כבר דף וחצי וזה עוד לא הכל, יהיה לך הרבה מה לקרוא
C chen010189 New member 6/10/06 #19 ../images/Emo210.gif (ביום שני תביני איך התות מקבל אצלי משמעות ) אבל הרוב שם זה חפירות חסרות טעם וריח, את תאלצי לסבול
../images/Emo210.gif (ביום שני תביני איך התות מקבל אצלי משמעות ) אבל הרוב שם זה חפירות חסרות טעם וריח, את תאלצי לסבול
B b o n c h New member 6/10/06 #32 לפחות יהיה לי מה שיעביר את הטיסה? זאת טיסה של שעה וקצת, תמשיכי לכתוב