אשמע את זה היום פעם ראשונה :X
S ShukyD New member 6/10/06 #22 הממ כל מיני שירים ישראלים ישנים וחדשים הישנים הכי כיפיים שבוע שעבר היה מלך המגרש של אייל גולן
C chen010189 New member 6/10/06 #27 איזה נוסטלגיה../images/Emo6.gif אה וואלה התבלבלתי עם הדיסקוטק, עד היום חשבתי שזאת תוכנית של טראנסים או משהו
איזה נוסטלגיה../images/Emo6.gif אה וואלה התבלבלתי עם הדיסקוטק, עד היום חשבתי שזאת תוכנית של טראנסים או משהו
B b o n c h New member 6/10/06 #30 איזה טראנסים?? חחחחח מוסיקה ישראלית סאחי בלאטה! (הדר מרקס משתלטת על העולם )
C chen010189 New member 6/10/06 #31 התבלבלתי, תלו אותי. בעצם לא, כל חיי לפני. הנה הגיעה השעה שאני צריכה לפרוש לישון בגלל השטויות שלי אבל הבטחתי שאני אשאר, אז אני אשאר
התבלבלתי, תלו אותי. בעצם לא, כל חיי לפני. הנה הגיעה השעה שאני צריכה לפרוש לישון בגלל השטויות שלי אבל הבטחתי שאני אשאר, אז אני אשאר
L limors2 Active member 6/10/06 #11 אני לא רואה מעבר אולי רק איזה גבר שימיל אותו.הי. איאיאיאי!!!!!! איזה גבר
L limors2 Active member 6/10/06 #21 לא אוהבת אותם../images/Emo4.gif רק תגיטרות../images/Emo99.gif ואין דה מורנינג ולפני לפני זה קוקס
C chen010189 New member 6/10/06 #24 אני אוהבת אותם כבר 3 שנים ניהלתי להם את הפורום הרשמי פעם, הייתי רודפת אחריהם לכל הופעה, הייתה לי חולצה שלהם, יש לי את 2 הדיסקים שלהם. עכשיו קצת ירד, בגלל תקופה ארוכה שהם לא חידשו
אני אוהבת אותם כבר 3 שנים ניהלתי להם את הפורום הרשמי פעם, הייתי רודפת אחריהם לכל הופעה, הייתה לי חולצה שלהם, יש לי את 2 הדיסקים שלהם. עכשיו קצת ירד, בגלל תקופה ארוכה שהם לא חידשו
C chen010189 New member 6/10/06 #25 שמעת כמה פעמים נתקע להם שיר השבוע? באוטונומי ובבחירות והיו עוד כמה פעמים שהשיר קפץ והם היו צריכים לעצור ולהעביר
שמעת כמה פעמים נתקע להם שיר השבוע? באוטונומי ובבחירות והיו עוד כמה פעמים שהשיר קפץ והם היו צריכים לעצור ולהעביר