דב פנדה חמוד כל כך... אופי או יופי
ת תאירושקה New member 4/8/05 #24 כאילו קפה קר=אייס קפה? אם כן אז... אייס קפה!!!! עברית או רנגלית???? (מבחינתי אנגלית-אחלה שפה..)
A A Radcliffe New member 4/8/05 #29 אנגלית...... עברית חרא שפה.... מי המעפן שהמציא אותה?!?!?!? הארי פוטר->הסרטים או הספרים? |תרנגול| =
ס סבתא יש רק אחת New member 4/8/05 #31 ספרים... הסרטים סבבה בתור סרטים... אבל הספרים זה שרה"ט ואחוות הטבעת, שרה"ט ושני הצריחים או שרה"ט ושיבת המלך?
ספרים... הסרטים סבבה בתור סרטים... אבל הספרים זה שרה"ט ואחוות הטבעת, שרה"ט ושני הצריחים או שרה"ט ושיבת המלך?
ת תאירושקה New member 4/8/05 #26 תגידי איך קוראים לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif..
M Mrs Brightside New member 4/8/05 #30 ../images/Emo109.gifממשיכה מפה../images/Emo26.gif הארי פוטר-הספרים[ ] אמ,אותו הדבר בערך : שר הטבעות: הספרים או הסרטים?
../images/Emo109.gifממשיכה מפה../images/Emo26.gif הארי פוטר-הספרים[ ] אמ,אותו הדבר בערך : שר הטבעות: הספרים או הסרטים?
ס סבתא יש רק אחת New member 4/8/05 #32 ../images/Emo122.gif לא שמתי לב להודעתך.... אז עניתי בעצמי למעלה אוי הטימטום הטימטום בקשר לשאלתך... לא קראתי את הספרים אז אמממ בשביל לא להרוס שמישהי אחרת תענה אני עוד מנסה לקרוא את ההוביט ועוד לא סיימתי את הפרק ה-1
../images/Emo122.gif לא שמתי לב להודעתך.... אז עניתי בעצמי למעלה אוי הטימטום הטימטום בקשר לשאלתך... לא קראתי את הספרים אז אמממ בשביל לא להרוס שמישהי אחרת תענה אני עוד מנסה לקרוא את ההוביט ועוד לא סיימתי את הפרק ה-1
B BrowN EyeD GirL1 New member 4/8/05 #33 הספרים... עם כל הכבוד לסרטים שהם מדהימים..אין פשוט אין על הספרים...טולקין גאון אמיתי וכל מי שמזלזל ואומר שהוא העתיק הכל מהתיתולוגיה הנורדית הוא מטומטם שיחטוף ממני אגרוף! ועכשיו לשאלתי, סרט אימה או קומדיה?
הספרים... עם כל הכבוד לסרטים שהם מדהימים..אין פשוט אין על הספרים...טולקין גאון אמיתי וכל מי שמזלזל ואומר שהוא העתיק הכל מהתיתולוגיה הנורדית הוא מטומטם שיחטוף ממני אגרוף! ועכשיו לשאלתי, סרט אימה או קומדיה?
ס סבתא יש רק אחת New member 4/8/05 #34 אימהההההההההה../images/Emo47.gif עזבי קארין קרעת אותי שרה"ט (הסרטים כן?) ואחוות הטבעת, ושני הצריחים או ושיבת המלך?
אימהההההההההה../images/Emo47.gif עזבי קארין קרעת אותי שרה"ט (הסרטים כן?) ואחוות הטבעת, ושני הצריחים או ושיבת המלך?
B BrowN EyeD GirL1 New member 4/8/05 #35 אווו קשההה../images/Emo10.gif אני אגיד שיבת המלך כי הוא האחרון וההפי אנדינג והכל..חחחחח ולשאלתי, פיראט( ) או אביר( )?
אווו קשההה../images/Emo10.gif אני אגיד שיבת המלך כי הוא האחרון וההפי אנדינג והכל..חחחחח ולשאלתי, פיראט( ) או אביר( )?
ל לותיין טינוביאל New member 4/8/05 #36 פיראט../images/Emo99.gif קלי קלארקסון או אבריל לווין? בו הו הו, לא מצאתי משהו אחר
ס סבתא יש רק אחת New member 4/8/05 #38 סנדלים../images/Emo11.gif אבל גם כפכפים סבבה בתנאי שהם נוחים ממלכת גן עדן או טרויה?
ל לותיין טינוביאל New member 4/8/05 #39 טרויה בהנחה שהוא פחות משעמם מקינגדום, כמובן. בגיטרות- חשמלית או בס?
ס סבתא יש רק אחת New member 4/8/05 #40 קלאסית../images/Emo11.gif אבל אם לבחור מ-2 אלה אז.. חשמלית מכונית או אופנוע?