או קיי אנשים!!!

the king 25983

New member
אני באמצע בין ../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif..../images/Emo103.gif

כי אני רוצה אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לזה כי זה בטח לא יהיה בדרום וה לא כ"כ נראה לי. אני אראה מה אחרים אומרים ואראה מה התאריך והשעה ואז אודיע אם אני אבוא או לא.

rotem224

New member
גם אני ../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif

תלוי מתי זה יהיה ואיפה................ אהה וגם יש את הקאע של ההורים.......

the king 25983

New member
רגע../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif

אז מה נעשה במפגש פורום הזה
סתם נשב ונסתכל אחד על השני

ברור אז מה חשבת... ../images/Emo168.gif

סתם.., מה אתה דואג.., רציתי גם שנעשה חולצות של הפורום , ובמפגש פורום נחלק אותם, ונביא גיטרה ונצח ויהיה סבבה!!!!

the king 25983

New member
נשמע טוב...../images/Emo103.gif

אז כמה נגנים יש לנו
כשקניתי את המדפסת שלי (לפני מיליון שנה...) אז קיבלתי ביחד איתה דפים כאלה שאתה מדפיס עליהם ואז אתה מגהץ וזה נהיה על החולצה אבל אני לא יודע כמה יש שם ואם זה עדיין פועל כי הם היו חדשים לפני בערך 5-6 שנים.

חחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לך שככה נעשה חולצות???? אני התכוונתי שנפנה לחברה רצינית שתעשה לנו את החולצות והכל..., כמו שעשינו עם הפורום צופים דרום ועשינו חולצה באמת יפה...

אההה...., ../images/Emo168.gif

ונגנים.., אני בטוח מביא גיטרה כי אני לא זז לשום מקום בלעדיה.., ותביא גם אתה סמיון.., ומי שרוצה.., סמיון למה אתה לא באיי סי??

the king 25983

New member
מה הטעם ביותר מגיטרה אחת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אני לא באי-סי-קיו, דיי לקיצורים
אי-סי-קיו זה אי-סי-קיו וזהו
במיוחד לא איציק
ואני יודע שבמקון זה I seek you ולא משנה, בקיצור אני לא שם כי אני עושה איזה עבודה גרפית וזה לוקח זיכרון ואני לא יכול לדבר עכשיו

exit_from_here

New member
גם אני התחלתי לאחרונה לנגן

אבל אני לא אביא את הגיטרה למה גם הבטחתי שהיא תשאר בבית וגם היא גם ככה ישנה ונהרסת מכל דבר... אני יכול להביא טיונר לכוון אם אתה רוצה

the king 25983

New member
בושה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

עוד אין לך את "חיות מחמד"
אפילו לי כבר יש
אגב, הם ניגנו הרבה שירים ממנו
וחן, מי יממן את החולצות

למעלה