או קיי אנשים!!!

באמת שווה...

עם הסמל של מוניקה... יצא יפה.. ורותם אם נחליט על טי-שירט רגילות זה יעלה לנו משהו בסביבות 13 שקל כל אחד... כבר הוצאתי כמה לגדוד שלי בצופים וזו לא צריכה להיות בעיה... יכול לצאת ממש יפה...

חחחחח.. עלאק. שטולבך לא מבינה...

טי-שירט הכי יקר זה 15... אלא אם כן אתם מוציאים אצל מישהו יקר

זהו... ../images/Emo168.gif

שהיא אמרה לי שאצל מי שאנחנו עשינו, כאילו אז זה יצא באיכות טובה וכל זה.., אז זה יקר כביכול...., וחוץ מזה רן, אנחנו לא שילמנו 15 שקל...

כי אצלנו זה לא רגיל...

זה נקרה חולצה אמריקאית... טי שירט 15 שקל ואם רוצים ממש טוב למרות שאין צורך 20... אנחנו הוצאנו עכשיו סווצ'רט ב-25... אז תראה את ההבדל... בכל אופן הכ טוב טי שירט ב-15 שקל...

i c y

New member
חולצותתת!!!^^../images/Emo42.gif

אני מציירת על חולצות! זה מה שאני עושה למחייתי!
אמממ... אני יכולה לצייר לוגו לפורום או משהו כזה? *פרצוף מתחנן* ואני ממש בעד מפגש!
אני אוהבת מפגשיםםם...

i c y

New member
מפגש??? מפגש!!!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אמממ.. אני בעד!
מפגשים זה טוווווווווובבבב...

i c y

New member
אמממ... הבית שלי..?../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifקצת מתחת לרחובות../images/Emo152.gif

נשמע לי טוב.. אני בעד היום האחרון של פורים אצל רוני!!!!

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

ואורה אם את לא באה
ואת גם באה לישון לפני זה
*נזכרת בקטע הזה עם המסכה שהבהלת אותי* אהההההההה חחחחחחחחחח זה היה ממש שווה! אם תיהיו ילדים טובים תוכלו לבוא גם לישון אצלי
או סתם לבוא אלי!

i c y

New member
לא בפורים...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

כל הימים של החופש כבר תפוסים אצלי...|מקובלת
|

רותמיקה

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo29.gif

א. שלושה ימים זה ממש לא מעט.. 2 מה אתה רוצה לחכות עד פסח? 3. ובקשר למקום אם להיות אובייקטיבית זה דיי באמצע יש פה אנשים מהמרכז ויש מהדרום וזה בול באמצע..

אמ.., אם זה מה שאתם רוצים../images/Emo168.gif

אבל שלושה ימים זה כן מעט... וגם יש פורימון מהצופים ובטח לכם יש מהנוע"ל משהו..

רותמיקה

New member
ואללה נכון...../images/Emo29.gif

רוני יש בעיה 1. יש לנו פורימון בוגרת מחוזי ופורימון קיני.. 2.יש לכם את המפגש מהארי פוטר לא? אולי לחכות עד פסח זה רעיון טוב.. אממ אני ממליצה על ה 19.4 למה? כי זה היום הולדת שלי יום אחרי ואולי אפשא שכמה ישנו פה אצלי וכמה אצל רוני.. יהיה טוב... עזבו את התאריך... נתחיל לדבר על המפגש שבוע לפני פסח גג 10 ימים! עד כאן בענייני המפגש... כאן רותם מדווחת ממזכרת בתיה!

למה.., יש עוד דברים בקשר ../images/Emo168.gif

למפגש.., כמו..,. בואו נוציא חולצות פורום!!!!!!!!!!

רותמיקה

New member
../images/Emo4.gifלא יודעת אם יש טעם כרגע..

אנחנו נורא מעט.. 10 גג וזה יהיה נורא יקר לעשות את זה ככה שמזמינים רק 10.. נחכה שנגדל... או שפשוט נעשה.. נשמע דווקא דיי טוב... מה אפשר לכתוב עליהם? ומאחורה את הלוגו של הפורום , אם יש ואם אין נעשה ואם לא אז פשוט לשים את הסמל של מוניקה.... דווקא, יש התחרטות.. יכול לצאת אחלה

למעלה