או קיי אנשים!

או קיי אנשים! ../images/Emo168.gif

ככה.., בקשר לחולצת פורום, התקשרתי עכשיו למישהו שעוסק עם זה, וביררתי לגבי החולצה ובכמויות כמו שאנחנו צריכים , הוא לא יכול לעשות חולצות כמו שלנו, כמו שאנו רוצים ( חולצה אמריקאית, אפור, בשרוולים שחור, וכובע שחור), כזאת חולצה הוא יהיה מוכן לעשות עם הדפסה רק עם זה משהו כמו חמישים חולצות ומעלה, ואני לא חושב שאנחנו נגיע לחמישים חולצות. בקיצור אז שאלתי אותו, ולעומת זאת לגבי סווטשירט הוא כן יכול לעשות שזה יהיה , אבל זה יהיה אפור על כל החולצה, נו פשוט, זה יהיה בדיוק כמו בעטיפה של פצעים ונשיקות רק בלי רוכסן. אז ככה, אני רוצה לדעת - מה שדעתכם על שנעשה סווטשירט, כי מתי שהולכים להופעות דוגמא בלילה אז קר..
ועם אתם מוכנים בטוח לקנות חולצה???, אני צריך לדעת את זה עוד היום!!! חברה אני מקווה שנוציא לפחות 20 חולצות, אז קדימה תירשמו!!!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאצלי כמובן אין בעיה../images/Emo70.gif

אני רוצה חולצה - מן הסתם... ואני בעד מה שאמרת
יאללה כולם לקנות חולצה ולגייס עוד אנשים, חברים מכרים וכל מי שאתם רואים ברחוב. תוך כדי כתיבה דיברתי עם חבר שלי והוא גם מעוניים בחולצה. כרגע אין לו אינטרנט אבל ברגע שהוא יתחבר, סמכו עליי הוא יהיה חבר פעיל בפורום.

הא?../images/Emo12.gif נראה לי שפיספסתי משהו....

לא היית פה איזה חודש..... על איזה חולצות אתם מדברים??

ד משהו חשוב.. ../images/Emo168.gif

אני צריך גם לדעת אם לא תהיה בעיה שתישלחו לי את הכסף בדואר...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifלי לא תהיה בעיה, אני כבר

מומחה בלשלוח כסף בדואר. אנשים, תשימו את הכסף בתוך נייר ועדיף תדפיסו עליו משהו למה דוורים גונבים. עדיף גם תשלחו בדואר רשום ככה לא יכולים לגנוב.

Just Adi

New member
אהמ... ../images/Emo80.gif

בכיף, אבל אי אפשר עם רוכסן?! אני אנסה לשכנע ידיד שלי (במכות) ועוד אחד שאני יודעת שאוהב אותם

קונה...

וחן דיברת עם אורן? אני חושב שאם אני אדבר איתו הוא יוציא לנו אבל אני מעדיף סווצ'רט אז אני אשתוק
ותשאל לגבי ה-2 צבעים!!!

מישהו יכול להסביר לי על מה לאזאזל

אתם מדברים?!?!?!!? איזה חולצות...? לא הייתי פה חודש ואני כבר לא מבינה כלום.... בא למישהו לעדכן אותי?? דרך אגב היה לי אתמול תפאק של החיים.... נכנסתי לפורום בוואלה ובסוף היה עיכוב ואחרי חצי שעה הייתי צריכה ללכת וכשחזרתי ראיתי שבדיוק כמה דקות אחרי שהלכתי הם הגיעו והם הלכו איזה רבע שעה לפני שחזרתי!!!! פאאאאק!!!!

Just Adi

New member
חן! דחוף! ../images/Emo80.gif

אני חייבת לדעת כמה עולה חולצה, אנשים שאני שואלת אותם אם הם רוצים אומרים שזה תלוי במחיר...

לא יותר מ-35

אבל תחשיבי גם את המשלוח, זה בערך כולל משלוח 50... הכוונה משלוח אלייך הבייתה, וחן, אני אדבר איתו שיתן לנו גם גלופה חינם.

אבל רן.. ../images/Emo168.gif

שטולבך אמרה לי שאביגדור נמצא בבאר שבע, כך שנוכל ללכת לקחת את זה ממנו... אז לא נצטרך משלוח...

כמה דברים...

דבר ראשון אורן נמצא בב"ש ואביגדור בת"א, כעיקרון הוא מוציא את זה בת"א פשוט לא לוקח כסף על משלוח, על לבת דרך אגב, אז לא לזה התכוונתי במשלוח, התכוונתי שאם לא נעשה מפגש פורום אז נצתרך לשלוח את זה כל אחד לבית שלו ברחבי הארץ... אז... זה עולה כסף.

../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

תזכירו לי למה צריך חולצת פורום כל כך?... אה דרך אגב,מעכשיו השבלול זה האייקון המאומץ שלי.

למעלה