או קיי אנשים!

i c y

New member
הו, מזל"ט לך!../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

חן, תרשום אותי בטוח!!

וחוץ מיזה אני מציעה שהסווטשר אם כתבתי את זה נכון בכלל יהיה קצר כי בחורף קר אז אפשר לשים חולצה למטה ובקיץ יהיה חם וזה סבבה למדיי... חבל שאי אפשר עם שרוולים שיחורים אבל לא נורא זה גם טוב, טוב מאוד!!

באמת תודה שמישהו טורח לענות לי!!!

מה הקטע של החולצות האלו?!?!?!?!?! על מה מדובר בדיוק????

טוב... ../images/Emo168.gif

אנחנו מוציאים חולצות לפורום, שמאחורה יהיה את הלוגו של מויקה על כל החולצה בגדול ויהיה רשום פורום מוניקה סקס בתפוז וכו'.... ומקדימה מצד ימין שוב את הלוגו אבל בקטן..

אז.....

זה יהיה כזה סווטשרט כמו ב"פצעים ונשיקות"? רק שיהיה כתוב גם פורום תפוז?? או שזה יהיה אחרת?? לדעתי הכי טוב שזה יהיה אותה דוגמא ויהיו כמה צבעים וכל אחד ייקח תצבע שהכי מתאים לו......

חחחחחחח.... ../images/Emo168.gif

אי אפשר להוציא כל אחד בצבע חולצה שהוא רוצה... זה הזמנה... וכן זה יהיה בצבע כמו של פצעים ונשיקות אבל בלי רוכסן.

למה???

שתי שאלות... א) למה בלי רוכסן?? ב) זה לא כל אחד צבע לפי הזמנה אבל יכולם נגיד לקבוע 3 צבעים ולעשות כמות מסויימת מכל צבע ואז שכל אחד ייקח איזה צבע שהוא רוצה מבין השלוש....נגיד אפור שחור ואדום (סתם דוגמא) אז אני נגיד רוצה שחור,אז אני יבקש שחור. מישהו אחר רוצה אדום הוא ייקח אדום ומישהו אחר אפור אז הור ייקח אפור.... זה לא שאני אומרת שנעשה פה משאל עם וכל אחד יזמין לעצמו צבע שהוא ארוצה.....פשוט שיהיו כמה אפשרויות...קפיש?! ו...אממ.... כמה זה עולה?!?!?!

tribe spirit

New member
אממממ...../images/Emo118.gif

תלוי אמ יש מפגש וכמה זה עולה...אני כמעט בטוח רוצה...רק אמ יש מפגש!!!וכמה זה יעלה???(אני יודעת שאני חוזרת על עצמי,אינ לי שליטה,אני עייפה...)

כמה זה יעלה עדיין אל בדיוק../images/Emo168.gif

לא בדיור יודעים.., מפגש פורום רוב הסיכויים שיהיה., אני רק צריך מקום בטוח.., אגב אנשים, אני בפסח יהיה גם אצל אחי בת"א ככה שבסביבת ת"א אני גם אוכל....

למעלה