או קיי, חביירים, טיים אאוט.

datnyc

New member
הגזמתם כולכם

כל מה שאוריגמי ונועה ביקשו זה שתפסיקו לשרשר הודעות אישיות שרק אתם מבינים אחת אחרי השנייה. לא לא דיברו על זה שאתם לא מקבלים בסבר פנים יפות כל מי שנכנס אבל כשיש עץ שלם שמשתתפים בו בין שניים לשלושה אנשים כשכל קשר לתחילת העץ והמשכו הוא מקרי בהחלט כן זה פוגע, זה פוגע בפורום, זה פוגע באדם שנכנס משאיר הודעה ואחרי שנייה ההודעה נעלמת במבוך השירשור, ואין סיכוי למצוא אותה ובטח לא לענות לה. אז בואו תרדו כולכם מהעץ הגבוה שאליו טיפסתם, הכל פה חדש הצבע עוד לא התייבש, קחו כוס קפה, סיגריה, ובואו נמשיך בכיף. ושיעבור הכל ממול

פּרפרית

New member
פףףףףףףףףףף מה נהיה פה....

כתבתי, מחקתי, כתבתי, מחקתי.....רציתי לענות. באמת. אבל,מהודעה להודעה העץ הזה הפך לביזרי לחלוטין. תסבירו לי עכשיו לאט.....מי בדיוק צריך לרדת כאן מהעץ? ססססיגריה אני רוצה סיגריה!

רקאסה

New member
החלפת שם בתז, והצעה קטנטנה

שהייתי חיוכית דברתי על פנטזיות, וההכי פנטזיה שלי, זו הרקדנית. אני לעולם לא אהיה, בגלל חוסר הכשרה, חוסר כשרון, וכל מיני חוסרים, אבל בלב.... ילדה יפה ששפתה ערבית תיקנה לי קצת את השאריות מהתיכון, וככה עקפתי את מערכת השמות העמוסה של תפוז. נוח לי בזה. וההצעה שבדיוק מתיחסת לעץ אליו נדחפתי. קראתי עכשיו את מכתב הפתיחה, ואני חושבת שאפשר להבין מהמכתב שבפורום הזה יושב איזה צוות תמיכה. אולי אפילו מקצועי. אולי כדאי לשנות קצת את המכתב ולספר קצת על תולדות הפורום. לומר שאולי יש פה ריח של קבוצה סגורה, אבל זה רק בגלל שאנשים מכירים זה את זה זמן מה. שהפורום מזמין בזרועות פתוחות אנשים חדשים. ושאוטוטו החדשים יהפכו לותיקים. משהו כזה. אולי כדאי קצת פחות להדגיש את התמיכה (שנשמע לי כמו הבטחה לתמיכה מקצועית או מקצועית למחצה) ולהדגיש את האפשרות לדבר עם אנשים שעוברים חוויות דומות. סליחה למי שכתבו את המכתב, אבל יכלתי לראות איך אפשר לקרוא בזה הבטחה שלא תמומש בפורום.

noa128

New member
תודה חיוך, ו"בדיוק על זה

רציתי לדבר איתך.." האמת שמכל העץ הזה זה אחד הדברים ש"לקחתי" - המסקנה שאת הדבר הזה בדיוק צריך באמת לעשות. את צודקת. לפעמים אנשים נפגעים כי מראש מציגים בפניהם איזשהי תמונה שיוצרת ציפייה או הבטחה שבפועל קשה או לא הייתה כוונה לקיים. בהמשך היום העניין הזה באמת יטופל, אני עוד "מבשלת" את זה... יום נעים, נועה.

למעלה