או קיי... לי יש נושא ענק לטופיק!

או קיי... לי יש נושא ענק לטופיק!

לפני כיומיים (בואנ'ה אנשים, איך שהפורום הזה רץ מהר... לא מספיקים לעקוב אחריו...) פרסמתי פה שרשור על מין אוראלי, האם אתם אוהבים לתת או לקבל ואיך.... ועכשיו, ללא שהות מיותרת, נעבור לחברו של המין האוראלי, המין האנאלי!!! (זה רק אני או שהשם באמת קצת דומה אוראלי ואנאלי... נשמע כמו שני אחים....) בכל מקרה... לבנות שבינכם, אתן אוהבות לקבל בתחת? האם בכלל ניסתם? איך אתן אוהבות את זה אם בכלל והאם תנסו את זה אי פעם... כל מה שיש לכם לומר על הנושא, כולל טיפים, עצות והסגות בנושא... בנים... איתנו זה קצת יותר קשה, מי מכם אוהב לזיין בתחת? או בניסוח היותר מעודן ונחמד, מי אוהב לחדור בחדיר אנאלית? האם אתם מרגישים בהבדל בין מין אנאלי לווגינאלי (יענתו בווגינה, רגיל...) מבחינת הנאה? האם אתם מוכנים לחדירה אנאלית (של לשון של החברה, אצבע, אולי אפילו של צעצוע מין כלשהו?) כל מה שיש לכם להגיד על המין האנאלי, זה המקום! יום חג לתורכים!!!

אני לא מבין את זה...

דווקא בשעות שאני נכנס אז אין אנשים ואף אחד לא עונה להודעות שלי מהר... פשוט זוועה איתכם אנשים... חרא........

yeli2002

New member
למה נראה לך שאנשים יענו לך...

כלומר בנות, אם כשאתה שואל בנות אתה אומר "איך אתן אוהבות לקבל בתחת?" (ביטוי גס ביותר לדעתי...) וכאשר בשאלה מוםנית לבנים (בני המין שלך) אתה כותב: "איך אתם אוהבים חדירה אנאלית?" כל הבנות בפורום מ- לצאת במחאה ולא לענות לשאלה זו הנשאלת ע"י שוביניסט פרימיטיבי כלשהו...

הרשי לי לתקן את עצמי.....

או קיי... בנות... האם אתן אוהבות לקיים יחסי מין אנאליים ולקבל חדירה אנאלית? האם אתן אוהבות את התחושה של זה... האם זה עדיף יותר או פחות על מין ווגינאלי והאם אתן מדמיינות על חדירה אנאלית לבן הזוג שלכן (אם אצבע או לשון או מה שלא יהיה....) אני מקווה שריציתי אותך...

אנשובי

New member
מין אנלי מגעיל רק אותי? ../images/Emo5.gif

זתומרת בתחת??? זה לא אמור להיות ככה
וגם שמעתי שזה כואב והדבר האחרון שאני ארצה זה להכאיב למישהי שאני שוכב איתה

שמע.. יש כאלה ויש כאלה...

אני רק שואל את השאלה... אני לא מביע דעה עדיין...

אני אענה...

למרות שהניסוח שלך באמת לא משהו, נוותר לך כי תיקנת את עצמך... אני לא ניסיתי אנאלי ואני לא יודעת אם אני אנסה בעתיד. אולי אם בן הזוג שלי ממש ירצה אני אסכים לנסות אבל זה לא נראה לי סביר (גם שהוא ירצה וגם שאני אסכים). ואם אפשר לשאול: למה אתה לא עונה על השאלות של עצמך? תשמש דוגמה לאחרים.

קיבלתי.. אני אענה...

אז אני ניח שאני אצה הסוטה כאן... אבל היי, וואט דה הל... או קיי... אני אישית, כבר ציינתי לא אחת הומופוב, מה שאומר שעצם המחשבה על להחדיר לעצמי עצם כלשהו לתחת מעלה בי מה שנקרא בספרות היפה קבס נוראי... או במילים נורמליות, בחילה עצבנית... ככה שאם בת הזוג שלי תציע לי איזה שהוא עינוג אמאלי אני אתעלף.... לעומת זאת, משום מה, מסיבה שלא ממש מובנת לי, מין אנאלי מאוד מאוד מושך אותי... למרות שלפי הידע שלי, שהוא באמת לא רחב כזה, אין לאישה ריכוז יוצא דופן של עצבים בפי הטבעת או בתוכו, אני הבנתי מלא מעט בחורות שמין אנאלי זה אחד הדברים הכי מגרים ומענגים בעולם! אם תרשו לי הפעם להתבטא בגסות אני אוכל להגיד שידידה אחת שלי אמרה לי פעם, ואני מצטט: "כשהוא [החבר שלה] הביא לי בתחת, אני נשבעת לך, גמרתי כמו חתולה מיוחמת... אני כל כך אוהבת שמזיינים אותי בתחת!" אני זוכר את המשפט הזה העל פה... תודו שזה דבר נחמד לשמוע מידידה שלך סתם ככה בבוקר יום שבת... אבל אני סוטה מהנושא... בכל מקרה, אז יצא לי לנסות פעם אחת בלבד אנאלי עם מישהי שיצאתי איתה לפני שנה בערך, יצאנו ממש תקופה קצרה אז די התפלאתי שהיא פנתה אלי באמצע האקט ואמרה לי שהיא "רוצה בתחת" אבל בגלל שתמיד סקרן אותי העניין אז אמרתי יאללה ננסה.......... היה ממש מדליק... זאת אומרת, זה קינקי ומחרמן שכזה, היא גנחה כמו שבחיים שלי לא שמעתי מישהי גונחת, אבל יכול להיות שזה בגלל שהיא שחקנית נורא כשרונית... בכל מקרה, מבחינת הרגשה זה היה דומה למדי למין וואגינלי, היה יותר אינטנסיבי כי השרירים יותר מכווצים אבל בכלליות זה כמעט אותו דבר, זה רק מדליק הרבה יותר וממש מחרמן..... עכשיו כמה כללים למין אנאלי שקראתי באתר רפואי... זה עצות אמיתיות מרופאים, אם אתם רוצים לנסות אז רק ככה.... קודם כל, רק עם קונדום! דבר שני, רצוי, ואפילו חובה, להשתמש בחומר סיכה כלשהו על בסיס מים, חומר סיכה על בסיס שמן הוא לא בריא בכלל! מה ששובר את המיתוס על הוואזלין... לא נורא... עוד דבר חשוב, לאילו מבינכם שלא רוצים לגמור במין אנאלי אלא רוצים לחזור לחמימות הנעימה של איבר המין הנשי, חשוב מאוד להחליף קונדומים! אסור שהקונדום שהיה בתוך פי הטבעת יבוא במגע עם הוואגינה או עם הפה... אם שומרים על הכללים האלו, אני יכול לספר מנסיון קצרצר ומהרבה חוות דעת, זה יכול להיות חוויה ממשממש נעימה וסקסית...

icy rain drop

New member
המממממ.

אז כן, יצא לי לנסות.... טוב נו, לא רק לנסות.... אני אישית מעדיפה את זה על ואגינלי (אאאו! כואב!!!) וזה נורא מגרה..... ו.... המממ.. הייתי מפרטת אבל רק אם יהיה ביקוש...

icy rain drop

New member
../images/Emo13.gif רק לא לדחוף ../images/Emo8.gif

אז.... כפיות זה אחלה של דבר כשאני על הגב והוא עלי..... נחמד, אבל אפשר יותר טוב ההפך- הוא נורא נהנה אבל אני קצת פחות הכי טוב זה כשאני על הבטן והוא עלי....
! (עצה- לא לגמור בפנים בלי קונדום!!! פשוט לא....!!)

shualpower

New member
שמעתי ממישהי שגמרו לה בפנים ש...

אחר כך כשהיא הלכה לשירותים זה היה כאילו פתחו לה סתימה...

icy rain drop

New member
חחחחחחה!!!! ../images/Emo6.gif

משהו כזה... ממש לא כדאי.... :) ואם אני זוכרת נכון, אתה בכלל לא ענית על השאלה של הסקר?

shualpower

New member
צודקת.. מודה

פשוט אין לי מה להוסיף.. ברור שאני רוצה לנסות אבל אני לא בת שיש לי שיקולים...

icy rain drop

New member
אני מכירה בן שמתיימר להיות ליברל

אבל בתכלס הוא די הומופוב הוא לא רוצה לנסות אנאלי כי "זה של הומואים".... הפסד שלו :) וזה מעניין לשמוע מה אחרים (גם בנים וגם בנות) חושבים על העניין

למעלה