או קיי... לי יש נושא ענק לטופיק!

מילא פתחו לה סתימה בצנרת אבל...

שתדעו לכם שזה ממש, אבל ממש לא בריא!!! לא יודע בקשר למחלות מין, למרות שגם זה בטח קיים, אבל זה יכול לגרום לתחורים, פצעי לחץ, שלשולים, קלקול קיבה, הקאות ואפילו, במקרים מאוד מאוד נדירים לאובדן הכרה.... יש איזשהו עצב, גם לנשים וגם לגברים, שיכול במגע לעשות מעיין "כיבוי של המערכת".... הזרע של הגברים, אם יש איזה שפריץ בריא אחד, יכול לגעת בזה....... בלי להזכיר את העובדה שכתגובה לחדירה האנאלית גם ככה הגוף יוצר לפעמים מקרים של "מטען עודף" במעיים שצריך לצאת, עם גומרים בפנים בלי קונדום זה גורם לבעיות צנרת חמורות! בקיצור, לא רק שלא מומלץ, אסור בתכלית האיסור!!!

shualpower

New member
את אומרת שזה לא כיף???

את משונה....

icy rain drop

New member
למה משונה? תראה לי מישהו שירצה ש

יגמרו לו שם ... בלי קונדום... זה ממש לא כיף!!!

talking heads

New member
איזה שטויות....

"אסור בתכלית האיסור".... אם עושים את זה נכון לא צריכה להיות שום בעיה...

שנייה אחת... לא הבנתי.....

אז את מעדיפה אנאלי או וגינאלי? זאת אומרת, במילים של העם הפשוט, בתחת או בכוס?

נחמד....

מגניב... סוף סוף מישהי עם גיוון.. מישהי שאוהבת גם דברים משונים טיפה.... אני לא מרגיש בודד.... אבל תעני על שאר הדברים בסקר... מה עם החבר/בן הזוג? הוא מעדיף לדפוק אותך אנאלי או רגיל (שוב סליחה על השפה העילגת,ככה זה... תתרגלו אלי...)? הוא מרגיש בהבדל... שתפי אותנו....!

icy rain drop

New member
על זה, החבר יענה... :) אני לא יכולה

לענות בשמו... אנאלי זה לא משונה, הייתי אומרת.... יש דברים יותר משונים, לא?

תמיד יש יותר מוזר...

אבל מה דעתך לשאול אותו ולהגיד לנו, או לבקש שהוא ייכנס לכאן ויענה... יש מצב? ייתכן ונזכה לכבוד הגדול הזה?

icy rain drop

New member
:)כבוד גדול :))))

הבנאדם בבקו"ם טוחן עבודות רס"ר :) למרות שעכשיו הוא לא ממש טוחן- סתם סתלבט.. :) כשהוא יחזור אני אשאל- מתאים? פשוט לא בא לי בטלפון ... :)

ואני חייבת לציין שכל התאורים פה על

כמה שאנאלי זה כיף רק גורמים לי לרצות לנסות... מעניין מה יחשוב על זה החבר שלי

talking heads

New member
רוב מה שאמרת נכון....

באמת וזלין לא טוב {הוא יכול לקרוע את הקונדום} והרבה יותר ממולץ חומר סיכה.. ובהחלט אסור בלי!!! אבל.... רק שתדעו שברקטום יש הרבה יותר עצבים מאשר בדגדגן.... והרבה נשים מחשיבות מין אנאלי כעדיף על סקס רגיל {90% מהנשים לא גומרות מסקס רגיל....}. עוד דבר, בניגוד ל"איבר המין הנשי" {אסור להגיד פה את המילה השניה לא?} פי הטבעת ממש לא ישר אלא די מסובך.... אז צריך קודם להיות עדינים ולנסות "לישר" את זה כדי שהאישה תוכל להנות ולא רק לצעוק [אלא אם זה מה שעושה לה את זה
}

blackhawk16

New member
תראי, את לא חייבת לפסול את זה על

הסף. כדי לדעת איך זה את לא חייבת להחדיר זין לשם. את יכולה פשוט פעם אחת במקלחת להחדיר אצבע עם חומר סיכה כלשהו ולראות אם זה מתאים לך או לא

icy rain drop

New member
אנשים, מציקה לי העובדה ש..

אתם כותבים בשרשור אבל לא עונים על השאלה! נא לענות! ---מוגש מטעם הארגון המכריח אנשים לענות בשרשורים של סקרים שבהם הם כותבים--- ---מוגש מטעם הארגון לשמות ארוכים לארגונים מוזרים--- ---מוגש מטעם ארגון המשעממים וחסרי החיים--- מיציתי. :)

אם אי פעם בכלל חשבתי על זה

הרי שהניסוח המלבב "לקבל בתחת" הרס כל סיכוי שאני אתנסה בזה. אבל זה בסדר, כי במילא מעולם לא חשבתי על זה אני נעולה על זה שהתחת שלי נעול.

למעלה