או קי אנשים - להתפקד!

DreamS_HunteR

New member
או קי אנשים - להתפקד!

במסגרת "פרוייקט החייאת הפורום" של מנהלת הפורום החביבה..הנה שרשור הכרות חדש שאני פותח, בשביל שנכיר שוב אחד את השני - התאחדות שכזאת.. חוצמזה שאני די חדש פה ואני לא מכיר אף אחד! אז כל אחד לכתוב: שם, גיל, אי סי קיו\מסנג´ר\AOL או וואטאבר, מה אתם הכי אוהבים בגרין דיי או למה אתם אוהבים אותם או את מי אתם הכי אוהבים בגרין דיי מהשלושה..מה שבא לכם, וסתם דברים על עצמכם.. אז הנה אני: שם: אדםן שימול גיל: 15 אי סי קיו: 85025684 מה אני הכי אוהב בגרין דיי: את ההופעות שלהם ואת המוזיקה שלהם אני הכי אוהב משלושתם את בילי ג´ו כי הוא מצחיק כזה..הוא עושה פרצופים מוזרים.. ואת גרין דיי התחלתי לאהוב לא מזמן, אולי לפני כמה חודשים, אחרי שהתחלתי לשמוע מוזיקה שלהם. ועכשיו אני אוהב אותם יותר מכל אמן\להקה אחרים. עכשיו אתם!

Yodi Paparnuk

New member
אז הנה גם אני...../images/Emo19.gif

שם: רננה גיל: 15... בקרוב... עוד 3 חודשים ו3 ימים (אוף זה ממש עלוב שאני זוכרת לפי ימים) אני הכי אוהבת את בילי ג´ו ואת טרה, בגלל שהם שרוטים לגמרי ומצחיקים... בעצם מייק לא כל כך בולט אז כנראה בגלל זה אני לא כ"כ אוהבת אותו... לא כמו האחרים... אממממ.... וואו זה כל מה שאני יכולה לכתוב על עצמי? טוב, שיהיה.

HuRLeY GiRLY

New member
אני ../images/Emo153.gif

שם: מור אני בת 13 (14 עוד 27 ימים.. חח כדי שרננה לא תרגיש רע) אני אוהבת את כולם בגרין דיי.. ובלאט.. אין לי מה לרשום אני מנגנת בגיטרה וזהו

Tre CooL

New member
pick me!!pick me!! me me me

אוקיי אז כככה....: שמי עומר גיל 15 אייסי קיו 133492015 אני אוהב מגרין דיי את טרה ובילי, במיוחד את טרה בגלל המוזרויות שלו... עם כל השטויות שלו, במיוחד את האימרה שלו ושל מייק בקשר שהכלבים ישתלטו על העולם לבסוף....חחחח מצחיקים.... אמממ מה יש לי לספר... אני מנגן על גיטרה כבר איזה חצי שנה...(בערך) להקה בדרך...יכולה להיות משהו מעניין (אתם מוזמנים להופעותתת!!) אם יהיהו... אז ביי בנתיים...!

Yodi Paparnuk

New member
אוף! רק אני לא מוכשרת! ../images/Emo19.gif

רק אני היחידה שלא מנגנת על שום כלי מזופת! (אלא אם כן אנחנו מחשיבים את החלילית שניגנתי בה 4 שנים והייתי ממש גרועה ובכלל לא התאמנתי.... טוב סיפור ארוך שאתם גם ככה לא תרצו לשמוע) תודה רבה למור שהתחשבה ברגשותי!!! נ.ב. תשימו כבר אייקון לכל אחד! חוץ ממור שכבר עושה את זה...

Tre CooL

New member
סתם שאלה...

כשאמרתי שאני מנגן על גיטרה , זה אומר שאני טוב בזה??

Yodi Paparnuk

New member
לא... אבל זה יותר טוב ממני ../images/Emo19.gif

שרק חולמת על זה ולא עושה כלום בקשר לזה!

HuRLeY GiRLY

New member
whats the problem

אז תעשי משהו לגבי זה תקני גיטרה.. או באס או תופים (עדיף תופים או באס.. אין מספיק כאלה וממש קל לנגן על באס) וזהו.. זה לא עולה עד כדי כך הרבה כסף

Yodi Paparnuk

New member
הלוואי שהייתי יכולה ../images/Emo19.gif

ובאמת שמאז שהתחלתי לשמוע ממש מוזיקה (3-4 שנים) אני רוצה להיות בסיסטית.... אבל זה לא מאוחר מדי? חוץ מזה, קודם צריך ללמוד גיטרה, ואין לי מושג איך להשיג מורה... וגם ככה אני אהיה גרועה... אני גרועה במוזיקה ואין לי קורדינציה...

שטויות

לכי לפורום נגנים וכלי נגינה ותשאלי בקשר למורה במקום שאת גרה(תמיד יש) ותלכי ללמוד, באס זה די קל ואת יוכלה להתחיל ישר מבאס אין בעיה, ובקשר לקורדינציה זה גם לא נורא ואפשר להתגבר על זה. אם את ממש רוצה לכי על זה, אני התחלטי בערך בגיל שלך בחשמלית ומאז אני ממש ממש נהנה מזה.

HuRLeY GiRLY

New member
חחחחח... בגיל שלך?!

את בת 15 ! מה הקשר לגיל? גם אם היית בת 57 היית יכולה להתחיל ללמוד! ולבאס לא צריך כל כך הרבה קורדינציה (חיחי... טוב דיי לרדת על באס מור)

היי

אני דפנה בן 14 וחודשיים! ואממ אני אוהבת את אלייז´ה ואת שר הטבעות, וכן כן את גרין דיי! איזו הפתעה! אני הכי אוהבת את טרה.. כי תופים זה מאגגניב (סתם). אני אוהבת את כולם (שלושתם) כי הם מוכשרים והכל... גרין דיי שולטים.. אמרתי את זה פעם? האייסי שלי 108027617............................... גרין דיי שולטים ד"א את יכולה להתחיל ללמוד גיטרה כל גיל, לא משנה מה. זה מזה כיף. ולא כזההה מסובך

DreamS_HunteR

New member
גם אני התחלתי ללמוד רק לפני חודשיים

ואני מצטער שלא התחלתי לפני. אבל לא נורא, זה לא מאוחר להתחיל.. תלמדי טוב, הרבה ויעיל ותוך שנה, שנתיים את כבר תדעי לנגן על גיטרה חשמלית, באס ומה שתרצי.. ואם את רוצה, אני יכול להמליץ על מורה שיוכל ללמד אותך דרך האינטרנט בצורה המעולה ביותר שיש! הוא מלמד אותי קצת באינטרנט וזה עוזר מאוווד!

Tre CooL

New member
ד"א נוסף

אפשר ללמוד לנגן על גיטרה בלי מורה(רק עם ספר) זה ממש ממש ממש פשוט! אחי לימד אותי את האקורדים הפשוטים ואני המשכתי מספרים...זה קל ופשוט, אפשר להיעזר מדי פעם בחסרים שמבינים יותר ממך אבל זה לא בעיה גדולה...

Yodi Paparnuk

New member
תודה על העצות ../images/Emo19.gif

אבל אני לא חושבת שזה יקרה... בקשר לספרים אני לא חושבת שזה אפשרי, ובקשר למורה באינטרנט... זה גם לא נראה לי מציאותי... אבל מורה יכול להיות! אני אסתדר! חוץ מזה, אחרי הכל אנחנו אלה שמגשימים את החלומות שלנו, אז למה שאני לא אגשים את שלי? נ.ב. וואו איזו התפלספות...

DreamS_HunteR

New member
אז קדימה..

אם יש לך חלום, למה את מחכה כדי להגשים אותו?? לכי תמצאי מורה!!!

למעלה