או קי אנשים - להתפקד!

Yodi Paparnuk

New member
ליד השם... ../images/Emo19.gif

כמו שיש לי את הדג (ספרקי, הדג המאומץ) אז שלכל אחד יהיה אייקון משלו...

אגמון

New member
אז גם אני אתפקד

למרות שזו פעם ראשונה שאני פה אז קוראים לי רזיטל ואני בת 15 ואני סתם אוהבת את גרין דיי. אני לא מכירה אותם כל כך טוב האמת. אבל השירים שאני מכירה ממש טובים אייסי: 178464300

אני גם בוגר

סתם, קוראים לי אסף ואני עוד מעט בן 16, מאוד מאוד אוהב את גרין די והכי את בילי ג´ו. מנגן שנה וחצי על גיטרה ויודע די הרבה שירים שלהם. יש לי להקת פאנק/פאנק רוק ואני גר בצפון בקיבוץ חוקוק

firerez

New member
אני

אני ארז רוזנברג אממ גר בתל אביב בן 18 אוהב את גרין כבר הרבה מאוד שנים אין לי מושג כמה אבל אהבה הגדולה שלי אליהם התחילה מלפני איזה שנתיים בערך אין לי מישהו אחד שאני הכי אוהב בלהקה חוץ מבילי מייק וטרה (חחח) אממ עוד משהו ???

Shoooo

New member
me!

קוראים לי יערה, ולעומת כל הממש קטנים פה (בלי להעליב), אני בת 17. האמת שרק עכשיו גליתי את הפורום ואני אנסה להיות יותר פעילה בו מעכשיו. האמת שאהבה שלי לגין דיי היא יותר נוסטלגיה (אני שומעת אותם מגיל 10 בערך) למרות שיש גם הערכה אמיתית להם. אני אוהבת פאנק-רוק, קצת פרוגרסיב, רוק ישן וגם ישראלי ו..אא.. גם סרטים. וזהו

sk8ergirl

New member
טוב גם אני...../images/Emo60.gif

קוראים לי מור ואני בת 13.9 אני הכי אוהבת את מייק, הוא חמוד כזה..בילי ג´ו רק מפחיד אותי... אני גם מנגנת על גיטרה (חצי שנה!) ואני כבר יודעת שני שירים של גרין דיי! when I come around time of your life-איך לא?! האיסיקיו שלי זה 149645205 אני אוהבת את גרין דיי כי יש להם שירים יפים..ואה..זהו וחוץ מגרין דיי אני אוהבת את אבריל לאבין, ניו פאונד גלורי, סאם 41 ואת הקורז!

firerez

New member
אם היית מסכלת

הודעה אחת לפני היית רואה שאת לא הקטנה היחידה כאן אני בן 18 אז שנינו שני הבוגרים של הפורום חחחחחחח...

למעלה