אזהרה חמורה !!!!

zvi 10

New member
אזהרה חמורה !!!!

חברים יקרים שימו לב בימים האחרונים מתנהל דיון בפורום בעקבות קריאת אחד הגולשים למאבטחים לעזוב את מקום העבודה במידה ועברו 12 שעות או אם לו מולאו תנאים מסוימים שימו לב למה שאתם עושים החוק הרבה יותר מורכב והפרשנות שלו הרבה יותר מסובכת מהכמה שורות שמתפרסמות כאן בדיון במידה ואתם חושבים שנעשה לכם עוול תאספו מה שיותר הוכחות ופנו עם החומר לעו"ד שמתמחה בדיני עבודה הזהרו לקחת את החוק לידיים כי אתם עלולים לטעות בפרשנות ואז יוכלו לתבוע אתכם וכמובן שלו רק שתפסידו אלא גם תצטרכו לשלם פיצויים ותפסידו את עבודתכם שימו לב שאותו גולש כבר אינו מאבטח והוא מנהל את המלחמה הפרטית שלו דרכנו ועל גבנו זהירות לו כל מי שמיעץ לנו באמת חושב על טובתנו חכמים, הזהרו בדברכם, שמא תחובו חובת גלות ותגלו למקום מים הרעים, וישתו התלמידים הבאים אחריכם וימותו, ונמצא שם שמים מתחלל" ~ אבות א, יא

אזהרה חמורה !!!

בשנים האחרונות גונבות חברות האבטחה את כספם של המאבטחים, תוך כדי ניצול הכניעות שלהם. בימים אלה קוראים שני עבדים נרצעים להמנע מכל מאבק נגד התופעה הפסולה. אם תעשו כעצתם, תתרמו להמשך עבריינות העבודה בתחום ולניצול שלכם- ושל כל עובד אחר במשק שזכויותיו נגזלות ממנו. אל תשכחו- חוקי העבודה הם חוקי מגן. חתימה על חוזה בו נכלל ויתור על זכויות המוקנות לכם מתוקף דיני העבודה חסרת כל תוקף, וכן הסכמה שלכם לכל דרישה בלתי חוקית.

dobhy46

New member
שימו לב שניכם

פורים כבר עבר תורידו את המסיכות אני חושב שאתם משתפים של חברות ולא סתם מאבטחים. החוק אומר שאסור לעבוד יותר מ- 8 שעות , ומי שעובד 12 שעות אמור בבטחה לקבל 2 שעות ראשונות 25 % תוספת ועוד 2 שעות 50% תוספת מי שביצע אבטחת טיולים וגם שמר בלילה כל שעות השמירה בלילה הן שעות נוספות שבגינן אמור המאבטח לקבל שכר של 200 % תוספת לשכר ועימנואל וצבי יכולים לקפוץ עד לב השמים ולשתות הרבה מים

למעשה הסיפור של 9% האחוזים נכון.

אבל זה מיועד למטרה אחת בלבד- נוחות החישוב, וכאשר השכר הוא שכר מינימום לפחות. אם משלמים 215 ש"ח ליום עבודה של 12 שעות כאשר אותם 215 ש"ח כוללים גם גילום דמי הבראה (יש לי חוזה כזה מצולם) או החזר נסיעות (על זה יש לי דיווח בע"פ) אז השכר הזה אינו חוקי- גם אם העובד חתם על חוזה המאשר לשלם שכר מינימום+9% עבור 12 שעות עבודה ראשונות ביום. ובקשר למסיכות- אם אתה טוען שאני משת"פ של חברה אני מבקש לדעת על סמך מה אתה טוען זאת.

24 עומר

New member
אתה לא משת"פ אתה גרוע מכך.

משת"פ לפחות יודעים שהוא מזיק. אבל במקרה שלך אתה מטעה את האנשים וכולם חושבים שאתה מינימום אביגדור פלדמן... משחק אותה משפטן.... עם תובנות של ילד קטן. עד לפני לא הרבה זמן, טענת שאין דבר כזה 9% עכשיו יש? חוץ מזה מי משלם 215 שח"ח ליום עבודה המינימום היו זה 240 ש"ח ובראשון לאפריל המחירים עולים עוד ב 10% לכל מאבטחי הטיולים כולל תשלום של שעות נוספות ושעות לילה. אני לא יודע מה קורה בשאר החברות אבל בנירטל זה כבר הופץ לעובדים. הבראה איזה תשלום הבראה? הבראה צריך לשלם רק אחרי שנת עבודה מי עובד בתחום אבטחת הטיולים יותר משנה? עוד הפעם אתה מחליט מה חוקי ומה לא מי שמך? אתה מבין שאנשים נתקלים במה שאתה כותב ומקבלים את הכל כאילו זה נכון. תן לאנשים ללמוד את החוק ולהתייעץ בדיוק כפי שאני עשיתי ובמידה והם יגיעו להמסקנה שמקפחים אותם, הם יפעלו בהתאם ותאמין לי אנשים יודעים לפעול גם בלי התובנות שלך. אני מבין שאתה פגוע בגלל שפיטרו אותך, אז מה עם פיטרו אותך כי התנהגת כמו מאבטח סוג ז' ונסעת באוטובוס עם אטמי אוזניים... במהלך אבטחה. אבל חביבי, קח את התיסכולים שלך למקום אחר ותן לאנשים לקבל החלטות לבד בלי שתפריע להם ובלי העצות "המשפטיות" שלך ראינו כבר מה הם שוות.

לא טענתי שאין דבר כזה 9%.

ויש כאלה שעובדים בתחום הבראת טיולים יותר משנה- וכמובן שדמי ההבראה נגנבים מהם, כמו ההפרשה לפנסיה ושאר דברים. מי שמי להחליט מה קובע החוק? אף אחד כמובן. בשביל זה יש. חוקים ויש פסיקות אותם לא אני קבעתי אני יודע ששמירה על זכויותי זה להיות"מאבטח סוג ז'". אני תוהה רק איך מי שנכנע בצורה כל כך מבישה לכל גחמה ודרישה של מעבידו ילחם במחבלים. מי שמפחד מהבוס יתמלא אומץ כאשר יעמוד מולו מחבל חמוש?

24 עומר

New member
אני מבין שאטמי האוזניים שיבשו לך את הזיכרון..

אמרת גם אמרת שאין דבר כזה 9% אני מציע לך לחזור אחרונית ולהתרענן. כמה עובדים אתה מכיר בתחום אבטחת הטיולים שעובדים יותר משנה? בודדים. למה אתה כותב שדמי ההבראה נגנבים מהם? ממי? ממיעוט שבמיעוט ממאבטחי הטיולים שנשארים לעבוד יותר משנה? עכשיו תראה איך כתבת את זה למעלה, מי שקורא את זה מבין שמגיע לו דמי הבראה ופשוט גונבים לו את זה!! שמירה על זכויותך? סבבה. לתת ייעוץ משפטי בשקל תוך הטעייה של אנשים זה ממש לא. לנהל קרב עם המעביד לשעבר שלך שפיטר אותך (ככל הנראה בצדק)ולהוציא את התיסכולים שלך על חברות האבטחה - ממש אבל ממש לא!! אני שמח שאין שום קשר בין מה שמשלמים לי לבין יכולת וצורת התגובה שלי במקרה של התמודדות עם מחבל, אני יכול להבטיח לך שכל מאבטח סביר (חוץ ממך כמובן) יגיב ויעשה את עבודתו בצורה טובה גם אם ילינו את שכרו במשך חודשיים, מה לעשות יש כאלו עמנואל שהחיים אצלהם לא סובבים רק סביב הכסף. אני מבין שללקוח שמשלם לך שוטף 45 אתה נותן הדרכה חרא לעומת אלו שמשלמים לך מזומן...חייב להיות הבדל לשיטתך.. לסיכום, מר גולדשטין, אני חוזר ואומר מה שאני כבר אומר מס' ימים ואתה פשוט בוחר להתעלם מזה וכנראה שיש לך סיבה טובה לכך, אל תיתן ייעוץ משפטי כי אתה עשוי להטעות אנשים ולגרום להם לעשות שטויות.אתה לא עורך דין וככל הנראה לא ממש מבין בתחום למרות שאתה מתיימר להיות כזה.

zvi 10

New member
משתתף בצערך !!

משתתף בצערך !! על כך שכנראה דפקו אותך כל כך הרבה פעמים שאבדת אמון באנשים סביבך אני מבין את הרגשתך ומזדהה איתה ביחוד בגלל שאני מבין למה אתה מרגיש כך אין ספק שכאשר עוקבים מהצד אחר הדיונים שלנו וכל ההתגרויות והעקיצות אפשר לקבל רושם מוטעה הסר דאגה מליבך אני לו משת"פ ולו בן של משת"פ אני פשוט חושב שאת המלחמה שלנו צריך לנהל באופן שונה ממה שגולשטין חושב בשורה התחתונה שנינו רוצים אותו דבר משכורת ותנאים שמכבדים אותנו תמורה מלאה למאמץ שאנחנו משקיעים ולזמן שאנחנו נמצאים בעבודה אני בנוסף בגלל עברי בתחום הבטחון טוען שאנחנו לו מספיק מקצועים ושיש לנו יותר מזל משכל מהיום הראשון שאני מגיב באתר לא הסתרתי שאני מחזיק תפקיד בחברה בא אני עובד אבל אני עדין שכיר ועדין מקבל שכר בעבור שעת עבודה ולידיעתך גם אותי דופקים יום יום שעה שעה אבל מה לעשות אני שייך לחתך גיל שיהיה לי מאוד קשה למצוא עבודה אחרת לכן אני מנסה למזער את הנזקים לי אישית החוק לא יעזור להיפך הוא ימנע ממני לפרנס את משפחתי בכבוד כיום אני עובד בממוצע כ 14/16 שעות ביום ואני לו מקבל אגורה שחוקה על שעות נוספות נסיעות או כלכלה אבל זה מתוך בחירה כי אם תעשה חשבון פשוט 8 שעות ראשונות *25=200 שח 2שעות נוספות ראשונות 25%* 62.5 שח 2 שעות ב50% הבאות 75 שח 4 שעות ב200% = 200 שח כך שאים המעביד שלי היה משלם לי לפי החוק הוא היה צריך לשלם לי בעצם 337.5 בעבור השעות הנוספות 137.5 שח יותר מאשר אם הוא היה מעסיק עוד עובד מה אתה ההיתה עושה במקומו ??? אף אחד לא הכריח אותי לעבוד ככה זו בחירה שלי וברור לי שאני צריך את העבודה הזו יותר מהמעביד שלי אני מעדיף לקבל 200 שח במקום 337.5 כי יש לי חובות וילדים ומזונות ואלף ואחד דברים לשלם אז פשוט עשיתי את החשבון שלי שאני לו גאון הדור ואין לי מקצוע חוץ מביטחון ועדיף לי למשוך באתר עוד כמה שעות מאשר לרוץ לעבודה נוספת (בעבר היו לי עוד שלוש עבודות נוספות ) ואתה יודע מה , המעביד שלי לו חייב להסכים לזה אבל הוא מבין את המצוקה שלי ומאפשר לי לעשות מקסימום שעות למרות שהוא יכול להעסיק אדם נוסף הויכוח בין גולשטין לביני מאוד פשוט אני טוען שאפשר לשבת ולדבר שאים אתה עושה את עבודתך נאמנה ברוב המקרים לדעתי תקבל יחס הוגן בחזרה ככה זה היה בעבורי כל החיים באתי הוכחתי את עצמי וקבלתי פחות או יותר מה שרציתי . גולשטין לעומתי טוען שצריך להילחם מלחמת חורמה ולו לותר על אף פסיק. לדעתי וזו בעצם המחלוקת ביננו הוא שוכח שמדובר בבני אדם וניצמד לחוק היבש בגלל שיש לו כל מני משקעים מהעבר בתקופה שעבד כמאבטח לכן אני טוען שהוא מנהל את המלחמה הפרטית שלו על גבנו (הוא כבר לו עובד כמאבטח ) אבל עדין שננו שואפים לשפר את התנאים והשכר ובאמת כרגע לו משנה מה הן הסיבות שמניעות כל אחד מאיתנו אבל לבוא ולהגיד שאנחנו משט"פים זו הגזמה פרועה !!!!!!!!!!!

dobhy46

New member
או טוב מאוד

אתה רוצה שכר הולם ושיכבדו אותך? אז בוא תצטרף לשביתה במשק שתאריך ההתחלה יבוא בהמשך ואנו צריכים עוד הרבה כוח והרבה אנשים בשביתה הזאת .

קראתי את דברייך.

ובזכות אנשים כמוך עבריינות העבודה כאן חוגגת. דרך אגב, אני מקוה שאתה יודע שחוקית המעביד שלך מסתכן מאד מפני שאתה יכול לחתום על חוזה בו אתה מוותר על זכויותיך לפי החוק ואז לתבוע אותו לדין- זו המטרה של חוקי מגן. ובקשר לזה שאני כבר לא עובד כמאבטח- נכון. אני מודה בפשע החמור הזה. המטרה המוצהרת שלי היא לפגוע בעברייני העבודה בארץ. מעולם לא הסתרתי את זה. למה? מפני שעבריינות עבודה, ברגע שהיא נעשית לגיטימית, תפגע בכל השכירים ברגע של משבר במקצוע שלהם. כרגע מלבד בעיה של תשלום בצ'קים דחויים (שוטף פלוס) לי אין על מה לגשת לבית משפט, וגם במקרים של הצ'קים הדחויים יהיה לי קשה לשכנע שופט שמשפחת כהן מאי שם פעלה בחוס תום לב כאשר שילמה לי בצ'ק דחוי ובכך הלינה את שכרי. אף אחד כמעט לא יודע שמורה דרך הוא שכיר גם כאשר הוא נותן קבלות. אבל בתקופת המשבר בתיירות שלפני מספר שנים מורי דרך התרוששו- היה גם מקרה אחד לפחות של מורה דרך שהתאבד, והיו סוכנים שניצלו את המצב לרעה. היום איני יכול להלחם מלחמות בתחום אליו עברתי כי כבר אין בו אויב אמיתי. מלחמה בתחום ממנו עברתי אכן תעזור בסופו של דבר גם לי- אבל הדבר אינו גורע מהעובדה שהיא הכרחית גם עבור המאבטחים. אפילו אם המחסור הזמני במאבטחים מביא לעליית משכורות- אתה באמת חושב שהן לא ישחקו תוך כמה שנים?

amybr

New member
מאז שאש 1201 הגיע

הפורום הידרדר. קללות וכו'. חברה-תשמרו על תרבות דיון! לצבי: אני לא מאמין שאתה מסכים שידפקו אותך. פשוט לא מאמין לך שאתה לא מנסה להילחם בזה. זכותו הטבעית של כל אדם להילחם על מה שמגיע לו, וזה מה שאנחנו פה מנסים לעשות

zvi 10

New member
איש יקר

אני לו מבין מה נותן לך לחשוב שאני לו נילחם אני נילחם ועוד איך אני נילחם אבל אני נילחם בדרך ארץ ובשלוה אל תישכך מים שקטים חודרים עמוק ובנוסף הסברתי שהיצלחתי להגיע להבנה עם המעביד שלי זה אולי ניראה דפוק אבל הוא באמת לו חייב לתת לי את השעות הנוספות בעבורו זה סיכון זה אני שבוחר לעבוד אותם כי אני צריך אותם כרגע השגתי טלפון על חשבון החברה (קו פתוח ) וקיבלתי הבטחה לגבי שאר הדברים (עד היום כל הבטחה מולאה כלשונה והיו הרבה ) להלחם על מה שמגיע לי זה נתון לפרשנות אני מעדיף להחזיק ציפור אחת ביד מאשר שניים על העץ תגיד לי אתה מה עדיף 186 שעות בחודש כפול 25 =4650 ו+12 שעות נוספות שבועיות לצורך הענין נחשב אותן 125% כפול 4 שבועות בחודש =1500 סך הכול 6150 שח לפני מס בעבור 234 שעות או לעבוד 300 שעות כפול 25=7500 שח כאשר גם את ה48 אני יפסיד אם יביאו עובד נוסף ואז גם לו יהיו 186 שעות לכל אחד זה פקינג מילכוד אבל מה לעשות אני מפרנס משפחה וחייב לעשות אלף ואחד ויתורים וקומבינות על מנת לשרוד באחד הדיונים הקודמים גולשטין כתב לי שמה שהמעסיק שלי מקבל זה לו עניני אבל כאשר אני יושב ועושה חשבונות אני חייב לקחת בחשבון את כל הפרטים כי אחרת אני לו יוכל להתמקח אני לו יכל לדרוש יותר ממה שהחברה לוקחת ואני יודע שהחברה מרויחה עלי בדיוק 5 שקלים לשעה בדוק החוזה אצלי במשרד ובנוסף הלקוח עומד להתקין אזעקה בעלות XX שתצמצם את ההוצאות שלו ב50% מה אכפת לו יש לו ביטוח שמכסה נזקים שמשולם בכל מיקרה ומאבטח חמוש הוא צריך רק שהאתר פתוח אז תגיד לי אתה מה לעשות ואיזה ברירה עומדת לפני

24 עומר

New member
zvi10

תאמין לי אחי אתה צודק. מה הוא מבין. בסה"כ היה מאבטח שפוטר (אתה מבין הוא איבטח ילדים עם אטמי אוזניים...) ומנסה להתנקם ולהוציא את כל התיסכולים שלו על חברות האבטחה. בטח שאין לך ברירה לא רק בגלל שאת חייב להאכיל את הילדים שלך אלא בעיקר שהחיים (חוץ מאצל עמנואל גולדשטין) הם לא שחור ולבן!! יש המון אפור. וחייבים לדעת להתגמש ולא לראות את הכל רק דרך עיניים של כסף כי יש עוד כמה דברים חוץ מזה. בכלל ההשתחצנות וההתנשאות שלו על פני מאבטחים כאילו הוא מינימום מנתח מוח, כולה מדריך טיולים וכנראה גם לא מוצלח מדי לאור העובדה שיש לו הרבה זמן לשבת ולכתוב באתר... אתה מצפה שהוא יסדר למאבטחים ארטיק בחינם? הגזמת. הוא בטח מסביר להם שהוא משרת אמון... אגב אני לא שומע שהוא עושה משתתף במלחמות שעושים מורי הדרך על שיפור התנאים שלהם ועל תשלום של שעות שבת (שלא משולמות להם) כי שם הוא יצטרך להלחם באריות שיטרפו אותו, יותר קל לשלוח אחרים להלחם. שפן.

zvi 10

New member
לעומר עייף אחי עייף

אני עייף אחי עייף לפעמים פשוט נמאס לי אני לו בנוי להיות פוליטיקאי בדרך כלל אני פותר דברים עם ידית של טוריה האטימות הזו הורגת אותי ולא רק של גולשטין אלה של רוב החברה פה אנשים באים לעבוד בביטחון כתור ברירת מחדל לו מתפקדים ואחר כך מתלוננים למה מתיחסים אליהם כמו לזבל אני במקצוע המחורבן הזה כבר 26 שנים ושום דבר לו משתנה כולם מתחסדים וצועקים כמה הם מסכנים אבל להם מותר להגיע באיחור ולו מגולחים להירדם במשמרת לשים אטמי אוזנים כדי לו לשמוע את הקבוצה להיזרק בכל חור לתת לילדים לסחוב להם את הנשק עם מחסנית כמובן בגלל שזה כבד להיתעסק עם נערות בנות 16 ללוות קבוצה עם סנדלים ועוד מיליון שטויות אחרות אבל להם מגיע הכל ומראש מה אני יגיד לך ...אם אנחנו לו ההינו יוצרים רושם של ליצנים אף אחד לא היה מעיז לזלזל בנו בכל מקרה תודה על העידוד עייף אחי עייף

joshh

New member
אם לא הייתי בטוח שאני בפורום ווירטואלי

הייתי בטוח שאני קורא איזה מכתב של עבד שחור בשנות ה 1900 שגר במסספי. אני אומר לך, תגיד תודה לא שורפים לך שצלב מול הבית. אתה רואה, מי אמר שלא השתפרנו? שניכם מצחיקים אותי....אתה מדברים כאילו מדובר בבנאדם אחד שחושב בדיוק אותו הדבר ומנסה להעביר בדיוק את אותו המסר. אם לא היית אומר שאתה עובד אבטחה שכיר הייתי בטוח שאתה או בעל חב' אבטחה מתוסכל שמנסה לייצר איזה סימפטיה לארגון שהוא מנהל או מנהל בכיר בחב'. אבל בגלל שאמרת שאתה עובד שכיר זוטר החב' זה יותר גרוע. יש לך גישה של עבד וזה חבל מאוד. אני מקווה שתסכיל להבין, שאיך שאתה מקבל את עצמך ככה אנשים אחרים מקבלים אותך. מי שחושב שהוא שווה 3800 ש"ח לחודש מקבל את הסכומים האילו. אני רק רוצה להזכיר לך שיש אנשים שמקבלים סכומים כמו 9,000 ש"ח וגם כאלה המקבלים 20,000 ש"ח ולא צריך לעשות בשביל סכומים כאלה תארים אקדמאים. צריך להיות עובד טוב ומשקיען. אני מכיר אנשי מכירות שעושים בין 10,000 ל 15,000. חבר טוב שלי מבזבזב ביום קרוב ל 4,000 ש"ח בחודש על שטויות. אז כמה הוא מרוויח כדי להרשות לעצמו לשרוף כ"כ הרבה כסף? חבר טוב שלי שהוא מעצב שיצא לא מזמן מלימדים לעיצוב תעשייתי ועושה בין 6,000 ל 7,000 ש"ח והוא רוב היום בבית (עובד אצמעי) . אני לא מכיר הרבה תחומים שמרוויחים כ"כ זול כמו אבטחה. עם הייתי עובד 300 שעות ביום, הייתי קונה רכב כל חודש מחדש! אני מציעה לך לקרוא את הספר הסוד. המציאות לא רחוקה מזה. הכל עניין של תפיסה. אם אתה לא מנהל אבטחה אתה עבד אבטחה וחבל. אני מציע לך עצה חברית, תקרא את הספר.

24 עומר

New member
מה זה הקשקוש הזה?

חבר כנסת מרוויח 50,000 ש"ח בחודש ולא עושה כלום. ותאמין לי שיש לו חשבון הוצאות וכספי ציבור שהוא יכול להוציא מפה ועד הודעה חדשה (ועוד לא דיברנו על הטבות אחרות) מה זה אומר?? שכולם יכולים להיות חברי כנסת? העולם זקוק לחברי כנסת (??) ולעובדי הייטק ולמהנדסים והוא זקוק גם לשומרים ולמאבטחים ולעובדי ייצור שאין מה לעשות הם לעולם לא ירוויחו כמו חבר כנסת או מהנדס ככה זה העולם. ולבוא להגיד הנה יש כאלו ששורפים 4000 ש"ח ביום זה סבבה אבל זאת דמגוגיה נמוכה. כמה כאלו יש? רוב האנשים מרוויחים שכר מינימום או קצת יותר ממנו ולא יכולים להרשות לעצמם לעשות את זה. כמה אנשים חיים באוברדראפט? רוב המאבטחים עובדים באבטחה או בגלל שהם מחפשים עבודה זמנית בין לבין או שאין להם ברירה ואם אין להם ברירה .לא הוגן ולא מוסרי לנצל אותם מה שעושים לצערי חלק מהחברות אבל גם מצד שני, גם לא צריך לשלוח אותם לדפוק את הראש בקיר כמו שיש כאלו "שממליצים" לעשות פה בפורום. הכל שאלה של קדימויות ועלות מול תועלת.שכר המאבטחים הוא פונקציה של הצורך בשוק. אם מפעל ייצטרך לשלם לחברת אבטחה עבור המאבטח שלה 100 ש"ח לשעה, הוא יוותר על העבודה וישקיע במערכת ובמיגון אלקטרוני ועוד שומר הפסיד מקום!! אם אבטחת טיול תעלה להורים 1000 ש"ח ליום למאבטח, חלק מהטיולים לא ייצאו או שיטיילו במקומות בהם לא נדרשת אבטחה וכולם הפסידו . איפה עובר הגבול? איפה שהוא באמצע. בין לא לקבל את כל התנאים שמגיעים לך לבין להתעקש על שטויות שברור לכולם שאין לאף אחד יכולת לשלם לך יש פער גדול. באבטחת הטיולים עשו אני יודע מהלך גדול והצליחו לכפות על גופים גדולים עליית מחירים שבסופו של של דבר גרמה לכך שכולנו מקבלים שכר הרבה יותר גבוה (משמעותית) מתחילת החודש. אני בטוח שאם היינו עושים שביתות ומסרבים לעשות כל מיני דברים כפי שהציע "העו"ד" עמנואל גולדשטין שום דבר מזה לא היה קורה. הכל עניין של השקפה ובעיקר הבנה שבחיים יש המון, אבל המון אפור ולא הכל שחור לבן.

zvi 10

New member
אתה מאכזב

דווקה אתה מנהל הפורום שאמור לגלות אמפתיה לחברים שרשומים בפורום שלך לו אמור להגיב בכזו צורה מזלזלת מה תה יודע עלי בכלל שיש לך את החוצפה ליקרא לי עבד בעצם זה לו רק אותי שאתה מעליב כאן אלה את כל הפורום שאתה מנהל אתה בעצם דרכי אומר לכל הפורום שאנחנו לו שוים כלום בגלל שאנחנו מקבלים משכורת נמוכה או בגלל סיבות אחרות אני מזכיר לך שלו כל הגולשים הם מאבטחי טיולים וחלקנו עובד בקניונים סופרים חנויות וכו וכל אחד מאיתנו סיבותיו לעבודה שבחר שמורות עימו מה אתה יודע על החיים שלי על מה שעשיתי וכו שאתה שופט אותי בעקבות דיון בפורום בלי לדעת למה וכמה אתה יוצא בהצהרות מפוצצות " מי שחושב שהוא שווה 3800 ש"ח לחודש מקבל את הסכומים האילו. " מה אתה חושב שאני עושה את זה מתוך בחירה חופשית או שאולי קיים כאן גם איזה מוטיב של חוסר ברירה אולי לו יכלתי ללמוד שההיתי צעיר יותר אולי אני עולה חדש אולי יש לי ילד נכה בבית שאני אמור לטפל בו אולי אני אחרי פשיטת רגל והחברה שלי קרסה יש כל כך הרבה נעלמים שאתה לו מכיר שלבוא ולקרוא לי עבד לו רק לי לכל עובדי האבטחה זה לו במקום זוכר מה כתבתה לי i 10ו joshh ו 20:22 | 09/02/08 רציתי לציין, כי בתחום שינם מספר פלחים של עובדים: 1. עובדים כמוך שרוצים שהתחום יהיה ממוצע יותר, איכותי יותר.... שזה אחד השאיפות שלי. 2. זמניים - סטודנטים, חיילים משוחררים. שנכון, אילו יכולים לבחור תחום אחר מאשר להכנס לתחם הזה, לרוב מנצלים אותם בשל תמימותם. 3. מבוגרים - אנשים מעל 45 ויותר... אלו אין להם ממש ברירה, אבטחה הוא בשבילם מקור פרנסה יחד, הם הכי מנצלים, אני מכיר לא מעט סיפורים שהמעביד אמר להם לאחר שהעובד שאל מדוע חסר לו כסף:"לא טוב לך, תתפטר". הכרתי לא מעט עובדים שעם את עושה את החישוב הם הרוויחו 16 ש"ח לשעה... ציינתי את זה, כי לא כולם רואים בו כאמצעי קידום בחיים. אם זאת, אכן המקום הזה נועד לשתף מידע יחד, בעבר לא מעט גולשים שתפו מידע אחד עם השני. אני לא רואה סבה שלהפסיק עכשיו. עוד, המקום זה הוא אחלה מקום כדי לחזק את התחום בשביל זה הפורום נועד. אתה רשאי להתחיל, אני כאן בשביל גיבוי :) joshua שורה תחתונה אים אתה והחבר שלך גולדשטין חושבים שאנחנו עבדים אז שיהיה לכם לבריאות אני יודע מה אני שווה ומה עשיתי בחיים ומאיפה אני בא והכי חשוב לאן אני הולך אני באמת לו צריך את הסמפטיה שלך או של משהו אחר ולו זו היתה הכוונה בשום דבר ממה שכתבתי אלה להסביר את השיקולים שעומדים מאחורי החלטות מסוימות וזה אך ורק לצורך הדיון בפורום אני מרשה לעצמי ליכתוב לך דבר או שניים בפומבי כמו שאתה הרשתה לעצמך להעליב אותי ואת כל המאבטחים הלו מוצלחים שלו מסוגלים להרויח יותר מ3800 שח עד היום לו הגבת לדיונים אלה בצורה קרה שקולה והגיונית בתגובתך אלי טעית והעלבתה אותי ועוד הרבה שומרים ומאבטחים טובים לו פחות ממך או מכל אחד אחר אין לך או לכל אדם אחר שום זכות לשפוט לו אותי ולו אף אחד אחר למה אנחנו עוסקים במקצוע מסוים אני מעדיף לעבוד 300 שעות בחודש ולא לקבל נדבות לו מהרווחה ולו מכל מני אירגונים או אנשים אולי דופקים אותי אבל אני מתפרנס ומפרנס את הילדים שלי בכבוד לו כולם חיים אצל ההורים כמו גולדשטין לנהל מלחמות על גב אנשים אחרים ולנצל את התמימות והאמון שלהם לקידום האינטרסים האישיים שלך כמו גולדשטין זה פסול ואסור ומתפקידך לדעתי להגיב בהתאם בהערות אזהרה /הבהרה על מנת להגן על החלשים והתמימים ביננו לו כולם מבינים את ההשלכות של מעשים מסוימים שממליצים להם כאן בפורום ראה תגובתי מ 23/3 ודבר אחרון להיום הגיעה הזמן להרים את הכפפה שזרקתי לפני מספר שבועות ולהפוך את הפורום לפורום של מאבטחים ולו של בכיינים ורק בדך אגב היו לי תקופות שההיתי במקומות שאני בספק שאתה יודע שהם קיימים בכלל ו שהרוחתי לו כולל הוצאות 25000$ לחודש אבל המצפון לא נתן לי לישון בלילה .......... אז העדפתי להיות עבד אבל להיות מסוגל להיסתכל לעצמי ולילדים שלי בעיניים יום טוב

joshh

New member
צר לי שאתה מפרש את מה שאני כותב

באופן כ"כ פסימי כאילו מישהו נגדך. אני לא נגדך ואני לא העלבתי אותך, נתתי לך ביקורת בונה. תעשה איתה מה שאתה רוצה לעשות איתה. אגב, פניתי אלייך באופן אישי ולא לכל חברי הפורום. אני לא שופט אותך, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי. אני באמת חושב שהגישה לך מעט פסימית ותבוסתנית, קשה, אי אפשר, אין ברירה, הם לא מהנמצאים בלקסיקון שלי. הכל אפשרי והכל ניתן. הכל עניין של השקפת עולם. אם לא טוב לך היכן שאתה נמצא, להגיד אין ברירה זה לא תשובה. ניתן לעבוד בכבוד, להנות מזה ולחיות כמו בנאדם. זה גם בסדר לעשות מעט כסף כל עוד טוב לך ומתנהגים אלייך כמו לאל בני אדם. תרא את הספר מי הזיז את הגבינה שלי, זה אחלה ספר בשבילך, אני בטוח שיתן לך המון תובנות. joshua

ZVI1011

New member
השקפת עולם

שלום גם לך 1)פניה אישית נשלחת בצורה דסקרטית ולו לעיניי כל 2)שוב להשתמש במלים כמו תבוסתנות אי אפשר וכו זה לו במקום כי אתה לו מכיר את הסיפור שלי והסיבות שלי יחסית לעובדים אחרים במקום בו אני עובד אני מרויח יותר והתנאים שלי הרבה יותר טובים וזה בגלל שנלחמתי על מה שמגיע לי אתה מכיר הרבה חברה בתחום שמקבלים 25שח לשעה נטו אני לו אתה שוכח שלו כולנו מתאימים לעבוד בהיטק ולו כולנו בעלי הופעה וכוח שיכנוע להיות אנשי מכירותעם אני עובד 300 שעות לחודש זה בגלל שאני בוחר בכך ובדיוק מהסיבות ההפוכות למה שאתה וגולדי אומרים אני רוצה כבר לו בן 22 ועברתי המון בחיים כמו שאתה בוחר לחתור קדימה ולהשיג עוד ועוד אני עברתי את השלב הזה והבנתי מה מקומי ואני בוחר להיות בינוני מסיבות השמורות עימי ושוב תאמין לי הגעתי לשיאים שאני לו יכל לפרט והעדפתי לו להשאר שם אני לא מבין למה אתה חושב שאני לו נהנה ממה שאני עושה (בערבון מוגבל כמובן עדין מדובר בעבודה ) אני לו מבין למה אתה חושב שלו מכבדים אותי אני חושב שפשוט לו הבנת מה אני מנסה להגיד לעשות כסף אני מרויח כ7500 שח לחודש +טלפון +כל מני הטבות קטנות במהלך משמרת אני יכול לטיל בעיר ולעשות מה שאני רוצה לעשות סידורים קניות מקלחת בבית ועוד כך שגם ה300 שעות הם בעצם לו300 בתכלס והכל בידיעה כמובן לו בהסתר אז להשוות אותי לעבד ???? יכול להיות שמה שהיטעה אותך זה שאני משתמש במילים כמו מלחמת קיום ולשרוד סך הכל לו כל כך רע לי באופן אישי אנחנו מדברים כאן על זכויות של מאבטחים / שומרים באופן עקרוני לרגע לו טענתי שהמצב טוב אבל להפוך את הדיון בתנאי השכר שלי ודרך החיים שלי זה לו במקום אני מביא את הדברים דוגמה על מנת להראות שכן ניתן להתקדם ולהגיע לדברים ואתם באים ושוללים והופכים את זה לדיון אישי אל האופי והיכולות שלי לחשוב כמו גולשטין (לו מענין אותך מה המעסיק מרויח ) זו טעות אי אפשר לשאוב מים מבאר יבשה (המשך יבוא )

למעלה