אזהרה חמורה !!!!

joshh

New member
תראה

אני מבין בהתאם למלל שבא לפני, בתחלה אתה אומר: " שמע, חרא, צריך לעשות משהו, אבל צריך גם להבין את בעל הבית". אז אני אומר לך עזוב את בעל הבית. תדאג לעצמך. עכשיו אתה אומר לי: "מה, אני אמרתי את זה? טוב לי ובעל הבית הוא נותן לי המון, בעצם אני מרויח מצויין!" אחי.....

24 עומר

New member
אגב ג'וש, אם אנחנו בקטע של המלצות לספרים

מאחר ואתה מציע לzvi10 לקרוא את מי הזיז את הגבינה שלי שזה באמת אחלה ספר, אני מציע לך (ובטח לגולדשטין) לקרוא את "סיפורו של מיכאל קולהאס" גם שם יש גיבור שיוצא להלחם בטחנות רוח ועולה על בריקדות ונלחם על זוטות ושטויות ויוצא אולי צודק אבל מה זה טיפש.. אתה יודע לכל מטבע יש שני צדדים.

zvi 10

New member
לפעמים צריך להיות חכם לו רק צודק

לפעמים צריך להיות חכם לו רק צודק ובבקשה אל תענה לי תשובה מתחכמת כי אתה לו יודע מה עובר עלי ביום יום ומה יש לי במקרר או מה הילדים שלי אוכלים ולובשים או מתי עצרו אותי פעם אחרונה על פ"מ ובדרך אגב גם אני עסקתי בתחום ההדרכה נכון משלמים לרוב בצ"ק דחוי אבל את הטיפים מהקבוצה אתה מקבל מזומן וגם את האחוזים מהחנות מזכרות ובמסעדה אתה לו משלם כך שאל תתנשא תספר לי על עברינות או שחיתות תגיד כאשר אתם עוצרים בטיול בי"ס בתחנת דלק עם קיוסק או מסעדה שאתה והנהג מחליטים אתה דואג שגם המאבטחים יוכלו חינם או לפחות יקבלו ארטיק ?????

24 עומר

New member
אח שלי לא מבין למה אתה כועס?

עוד לא הצלחת להבין שכל התכלית של הפורום הזה זה לתת במה לכל מי שרוצה לחרף ולקלל חברות אבטחה? תקרא קצת את ההיסטוריה של הפורום, לא תראה הצעה אחת מעשית איך לשפר דברים או מה באמת חשוב ומה לא. כל מה שתקרא זה אנשים שמררים על מר גורלים... חלק נותנים עצות ב 1.99 ש"ח כמו גולדשטיין וחלק מתפלספים באמירות עאלק פילוסופיות כמו ג'וש שעליו אני הכי נתפלא, כי הוא נשמע משהו יותר מבוגר וגם טיפה בעל ניסיון ואיך שהוא נגרר לכל הטיפשות הזאת, זאת תעלומה. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה ואיפה אתה חייב לעמוד על שלך ואיפה אפשר לתת לדברים להחליק ולוותר. חבל שהם לא כל כך מבינים את זה ונותנים במה פרועה לכל טמבל שמחליט להיות "יועץ משפטי" הבעיה היא שחלק מהאנשים שקוראים את הפורום הזה בטוחים שמה שהם אומרים זה נכון וככה זה צריך להיות. במקום לבדוק ולברר לוקחים את גולדשטין בתור "יועץ משפטי" ודופקים את הראש בקיר... ואף אחד לא קם ואומר גם לא ג'וש, חבר'ה תקראו, תלמדו ותקבלו החלטות לבד בלי עזרה של אף אחד כי לא כל מה שאומרים פה בפורום הזה זה ב 100% נכון. צריך טיפה אומץ וכנראה גם אינטגרטי להודות בזה שחבל שאין לחלק מהאנשים. הקריאה "למרד" ולסרב לשמור היא חלק קטן מאמרות השפר מבית מטבחו של גולדשטין , תקרא קצת את ההיסטוריה של הפורום. אתה יודע מה הכי מרגיז, שכל פעם שמשהו מעיז להגיד דברים שלא ממש מוצאים חן בעיניהם יש צועקים" : הוא מנהל חברת אבטחה..." כאילו שזאת הבעיה. הלוואי והיו ונכנסים לפה מנהלי חברות אבטחה , אפשר היה לקיים איתם דיון רציני ואולי לקדם קצת דברים אבל למה שהם ייכנסו? אם משמיצים אותם ומקללים אותם, מה יש להם לחפש פה. לסיכום אח שלי, אל תיתן להם לשבור אותך, אני בטוח שאתה לא זקוק "לעצות" של גולדשטין ובטח לא לפלסף של ג'וש.

joshh

New member
אני לא יודע מה נסגר איתך

אתה קצת אכול סרטים. "אל תתן להם לשבור אותך"... אתה הולך לנצח את הרעים ? סה"כ אנחנו באותה צד, לבוא לפה להגיד שכולם מפגרים ורק אתה צודק זה להיות מעט אטום וקצת מתנשא. עימנואל יש דעה, ולי יש דעה ולך יש דעה. מה לעשות... 3 יהודים (או לא) 5 דעות. אני אומנם לא מקבל את הדעה שלך , אבל לא אמרתי שהיא טיפשית. קצת מרגיזה אותי ההתנשאות שלך, זוכתך לא להסכים עם עימנואל או איתי או אם עם כל אחד אחר. במקום לנהל דיון מכובד, אתה מתלהם, ויורד מתחת לחגורה. אני מקווה שתסכיל לבין שאנחנו עדיין באותו צד, אני לא נלחם איתך. אתה אומר שצריך לעשות שת"פ עם החב' עימנואל אומר שצריך להתעקש על הזכויות. ואני אומר שצריך לחסל לגמרי את החב' האבטחה ושהתחום יעבור לגופים ממשלתיים ששם העובדים מקבלים תנאים יותר טובים. כל אחד והדעה שלו. רוצה להילחם תשקיע במאמצים במקומות הנכונים, לא בלהוריד גולשים בפורום שנועד להם. joshua

24 עומר

New member
באשר לשאלתך.

אני לא עושה קניות בכלל ככה שהשאלה האם לא נכנסתי לחצי חינם ב 27 היא לא אלוונטית. אבל אני מניח שבעתיד לא אכנס. לעצם העניין, אחי אני ממש לא אכול סרטים, אני חושב שאני אדם מאוד רציונלי. אתם יושבים ומטיפים במשך חודשים ארוכים לכלל המאבטחים שצריך למד את המעסיקים לשמור על החוק ולא לוותר ובאותה הנשימה אתה כמנהל האתר נותן במה לאד**ט שמטיף למאבטחים לנהוג שלא עפ"י חוק ולסרב לשמור ואל תתחיל עוד הפעם עם הדמגוגיה בגרוש שלא לשמור זה לא לנטוש כי כולנו מבינים שהמשמעות היא אחת. אני אז התפוצצתי כי בעיקר לא שמעתי ממך הצהרה בורורה ומוחלטת לכלל המאבטחים שלא לנהוג ככה וללכת רק בדרכים חוקיות ולא במשחקי מנהיגות עם חברות האבטחה שבסיומם המפסיד העיקרי יהיה המאבטח. זה לא קשור לדעות ולא קשור לדיונים כאלו ואחרים, זה קשור האם אתה נותן במה לאנשים שמטיפים שלא לנהוג עפ"י חוק תוך סיכון אפשרי של חיי אדם או שאתה קם ואומר לעמנואל, הפעם הגזמת המרחק בין לעמוד על הזכויות שלנו כמאבטחים לבין לקרוא למאבטחים לסרב לשמור (מה גם שהוכחתי לעמנואל שלא תמיד הדברים ברורים ב 100% מבחינת החוק מתי אסור ומתי מותר) יגרום להם (אולי) לבעיה וצרה עם המעסיקים שלהם. אני מצפה ממך שתהיה בדברים האלו מספיק חד וברור!! בדיוק כמו שלא תיתן במה למנהל חברת אבטחה או משהו אחר שיקרא להפר חוק (כך אני מקווה) ולצערי במבחן הזה נכשלת כישלון חרוץ. עזוב את הסרטים ג'וש המציאות פה תתחיל לגדל קצת אופי גם אם זה עמנואל יקיר הפורום!!. לגבי הפרטת המאבטחים והפיכתם לעובדי מדינה, אתה יודע שזה לא ריאלי הכל היום מופרט אפילו אבטחת שרים הופרטה (ברובה המכריע) אף אחד לא יוכל לעמוד בעלויות של העסקת כל המאבטחים ע"ח המדינה. היו מדינות שהכל היה שיך למדינה (ברה"מ וכאלו) ראינו מה יצא מהם. לסיכום, במקום להמליץ על ספרים... בוא תנסה לקדם משהו, למה אתה לא מספר למאבטחים שיש לכם השבוע פגישה עם איגוד חברות אבטחת הטיולים ואולי אפשר יהיה לקדם משהו בתחום אבטחת הטיולים לפחות וללכת ביחד (סוף סוף) ולא אחד נגד השני

joshh

New member
ראשית

אני לא אומר זאת חודשים, אני אומר זאת כבר כמה שנים טובות... שנית, אני לא מטיף לאף אחד אני אומר את דעתי כמו שאתה "מטיף" את דעתך. שלישית, אני ועימנואל לא שייכים לאף כת יחד. הוא גולש בפורום ואומר את דעותיו. בנאדם כבר כמה שנים נמצא בפורום ואני מעריך אותו בדיוק כמו כל אחד שגולש בפורום. רביעית, אני נותן במה לכל החפץ להגיד את דעותיו כל עוד שהוא לא מגדף ומקלל. חמישית, אני מזהיר אותך בפעם השניה (תראה כמה אני סבלני איתך), פעם הבאה התגובה הכי קטנה לגבי מי מגולשי הפורום ואתה נחסם בדיוק כמו אש121212. יש חוקים בפורום, אני מציע לך לקרוא את התקנון (אחלה ספרון). אני יהיה איתך כאן חד וברור. 1. אני נותן לכל אחד במה לא משנה מין, דת, עיסוק או תפקיד (גם עם מדובר עם מנהל אבטחה). 2. אני לא נותן במה לכל מגדפים, בריונות גולשים, טרולים, וכל אחד שמטרתו לפגוע בפורום או בגולשיו. אני מציע לך להתאפס ומהר. Joshua

24 עומר

New member
לא זוכר שדיברתי עם משהו לא יפה או שגידפתי.

אני מניח שמה שאני כותב אצל חלק מהאנשים זה לא פופלרי אבל מה לעשות, זה לא הופך את מה שאני אומר ללא נכון. אתה טוען שאני מדבר לא יפה לגולשי הפורום מעניין מאוד, אני מפנה אותך להיסטוריה של הפורום וקצת פנינים שדליתי מבלי להתאמץ הרבה אני עושה העתק הדבק: 1.2.08 15:20 - מילים שבלב "...אני יודע שיש פה חפרפרת אבל איך סבי ז"ל נהג לומר כולם על הזוברי....." 9.2.08 19:44 ג'וש - "...אחי!, דיי לא יפה... כנס לחור שיצאת ממנו ותכסוך מכולם....." 1.2.08 - מילים שבלב "...יאלה יא מעפן סלאמת..." 2.2.08 22:23 מילים שבלב "... האמת שלא אכפת לי מי אתה ומה אתה אני שם עלייך זין ענקקק יאלה חתיכת מפגר מנהל אבטחה או מנהל זבלה על הזובי כולם.עכשיו באמת תכתוב ללמפה יא מעפן 2.2.08 14:40 מילים שבלב "...ארצה כלב!!!! יופי כלב טוב קח כלב תאכל אתה רוצה עוד דוגמאות, כי יש המון. גו'ש יקירי זה מעניין לי אתה יודע את מה אם תחסום אותי או לא אני הבנתי שחוץ מלייל אף אחד מכם לא באמת מתכוון להרים את הכפפה ולעשות משהו אבל שמישהו אומר משהו שלא ממש מתאים לכם, ישר חוסמים אותו... דמוקרטיה בהתגלמותה.

24 עומר

New member
אגב, אפרופו תקנון תפוז

מעניין שהתקנון חל רק עלי ולא על כל אלו שלא חושבים כמוך וכמו עמנואל. תראה מה מצאתי בתקנון: לא לעשות שימוש בשפה בוטה או גסה, שעשויה להעליב או לפגוע בגולשות אחרות בפורום - הציטוטים מקודם זה מספיק פוגעני? לא זוכר שמחקת או חסמת (אה שכחתי, הם התאימו לרוח הפורום הכללית אז למה לחסום..) לא להעלות לאתר חומר שידוע לגולשת שהוא שקרי או מטעה - כל מילה מיותרת. תקרא את העצות של עמנואל גולדשטין לגולשי הפורום אם זה לא מטעה אז מה כן. אתה יודע מה גו'ש עדיין לא ברור לי למה אתה כל כך יוצא מגדרך להגן על דברים שאתה יודע שהם לא נכונים. להזכירך ממה הכל התחיל, מהאמירות על סירוב לשמור וכד' לא יותר פשוט שתגנה את זה ונגמור את הנושא ?

joshh

New member
אני רואה שהתאמצת ...

מזל שהיה משהו מלפני חודשיים, אחרת בטח היית צריך לחפש משהו מלפני שנה. אני מעריך את המאמצים שאתה משקיע כדי לנסות להוכיח כל פעם שאני טועה. מזל טוב, מצאת משהו שאני לא ראיתי... הצל"ש בדרך.... חבל שלא הלכת יותר רחוק, משהו מתחילת הפורום סביבות 2003, אולי היית מוצא משהו יותר עסיסי. אני אגיד לך משהו, חוץ מלתת אין סוף ביקורת לא ראיתי אותך עושה דבר. אז אני אכתיר אותך כנותן הביקורת הרשמי של הפורום. עכשיו כל צעד שאני עושה או מי מהפורום עושה אתה תתן את הביקורת. רק מה, שלא יהיה איפה ואיפה. תן גם ביקורת לכך ולחבריך :) מה אתה רוצה שאני אגיד לך ...? Joshua

24 עומר

New member
בהתחשב בעובדה שתיווכתי בין אבי (?) לבין איגוד

חברות הטיולים שהמנכ"ל לי עומד בראשו, זה 100% יותר ממה שאתה עשית בשלוש שנים...ואני לא עומד בראש פורום...

joshh

New member
לפחות ב 27 לחודש לא נכנסת לחצי חינם ?

כי זה יותר חשוב מהכל ....

למעלה