אזהרה למבקרי פורום זה!!!

אבל לא זה העניין...!

לא מדובר באיזו אמונה צודקת יותר (האתיאיזם או התיאיזם) וגם לא מדובר בעדיפותה של דת אחת על פני דת אחרת. מדובר בקבוצה דתית קיצונית ששמה לה למטרה לרדוף את בני הדתות האחרות! וזה - מכוער בעיני עד מאוד ומכמה סיבות: אדם באמונתו יחיה! - הדגש הוא על "יחיה!" ולא על אנשים שחייהם נסובים סביב מירור החיים לאחרים. קבוצה שההצדקה לקיומה היא הזולת אינה באמת דתית, שכן אין לה ערכים משלה והיא נשענת על עצם קיומו של הזולת. ההסתה, שיטות הפעולה האלימות שמופנות נגד קבוצות דתיות אחרות ואשר מזכירות את ימי האינקוויזיציה, מצדיקות לדעתי את הוצאתה של ביריונות כזו אל מחוץ לחוק. מכעיס אותי גם סגנון החשיבה הפשטני הגורס שכל היתר תינוקות רפי שכל שיש לסוכך ולהגן עליהם מפני ההיחשפות לעוד צורות חשיבה... נו באמת!

amichai58

New member
אין לך כל סמכות ורשות מאף אחד

גם לא מאלוהים לקבוע כי הדת שלך נעלה על דת אחרת. מוטב כי תבדוק את מעשיך ולא את מעשי אחרים. בכל דת גדולה יש פאר כמו גם אנשים שסרחו. גם בדת שלך, וגם באחרות. שמור על עצמך, ואל תקלל.

צודק בהחלט

אני לא יכול לקבוע כלום אבל אלוהים כן האמת שאני יכול להתווכח אתך שעה ולהסיבר לך כל מיני דברים אבל אתה לא תבין מילה ולא תאמין בזה וזאת מכיוון שצריך התגלות אישית, שלומר שאלוהים יראה לך באופן אישי. אני סתם בן אדם אין לי כל סמכות לקבוע עבור מישהו אחר במה להאמין ואיך להאמין

amichai58

New member
ומי אמר שרק לך היתה התגלות?

ומאיפה אתה יודע איזה התגלות היתה או לא היתה לי ? ובכל הדתות טוענים אנשים שהיתה להם התגלות. אז אם כבר אז בכל דת יש משהו נכון - אם זה קריטריון. מוטב חופש אמונה - לפחות זה.

kuponkup

New member
האין בדעתך כי מי שרוצה יהדות לא נכנ

לפורום תיאולוגיה אלא יהדות ? חוץ מזה מה יש לך להזהיר הרי נפש אדם תלך לאן שרוצה היא שוטרי האלוהים הם משיחי השקר הגדולים ביותר כי אתה לא מחובר לעצמך אין כלל בדברי להצדיק את הישועיים אבל מה לך להיות לוחם המדמדה כי הוא יודע את האמת יש ביהדות עניין של ברורו ומי שנמשך לשם יש בו צורך בברור כזה עד כי בקבלה יש ענייין של העלאת ניצוצות הקדושה ששם לגאולתם בעצם הברור לך תלמד קצת לוחם לא בטוח סתם קנאי דתי מדומה

למעלה