אזזזזזזזזזז מה קורה וכזה?

LeAnnDylan

Well-known member
אזזזזזזזזזז מה קורה וכזה?

וואי לא נכנסתי לפה במשך שנים.
מה אתם מספרים? מה שומעים בימים אלו?
יש משהו חדש ומענין?

LeAnnDylan

Well-known member
אגב,

מישהו יודע איפה קונים פטל (כאילו הפרי לא המיץ)?

limors2

Active member
רשתות שיווק נבחרות.

אבל אני משערת שאם היה קל למצוא אמא שלי כבר הייתה קונה. אני אדריך אותה שתחפש.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב כיוון שאת כזו מיסטר קנואו איט אול

אשאל שאלה נוספת ולא קשורה. הייתי די מנותקת מכל העולם למשך איזה חודש ואין לי מושג מה הולך סביבי חוץ מהעובדה ששמעתי כמה אנשים מקשקשים בסטטוסים שלהם בפייסבוק על חברות סלולאריות חדשות או פתיחת תחרות בשוק והורדות מחירים ובלה בלה ואין לי כוח לגגל וכאלה. אז, תקציר?

limors2

Active member
אז ככה.

יש חברות סלולריות חדשות, ובגלל זה יש עכשיו מלא תחרות והורדת מחירים מטורפת.

LeAnnDylan

Well-known member
ציפיתי לקצת יותר בשר

מי הן החברות החדשות? שמות? מתי הן נכנסות לשוק? איפה ניתן למצוא אותן? שמעתי היום ברדיו בחצי אוזן בין שיר לשיר באייפוד שדובר על איזה חברה שניתן יהיה לקנות את המכשירים שלה דרך רמי לוי. יש מצב?

limors2

Active member
רצית תקציר!

אני לא עד כדי כך מתמצאת. יש כמה חברות חדשות שנכנסו אתמול(?) וייתכן שיש עוד כמה שעוד לא נכנסו. רוב החדשות הן חברות וירטואליות (AKA הן משתמשות בתשתית הקיימת של פלאפון/רשתות אחרות), ולא כולן מוכרות את מגוון המכשירים שיש ברשתות הגדולות. אבל בכל מקרה עדיף כבר לא לקנות מכשיר דרך שום חברה סלולרית כי הוא עולה כמעט פי 2 מהמחיר דרך משווקים פרטיים/אינטרנט.

שניה, ראיתי היום כתבה עם השוואת מחירים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229162,00.html

ועכשיו אלך לישון כי מסתבר שהיום להיות ערה 12 וחצי שעות הספיק לי.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, לא משנה. בסוף חיפשתי לבד וראיתי

אני מניחה שזה הזמן להתקשר לסלקום להגיד להם שאני רוצה להתנתק?

limors2

Active member
כן.

אז את לא צריכה את הכתבה החדשה שמצאתי?
בכלזאת, כי כבר העתקתי את הקישור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229728,00.html

LeAnnDylan

Well-known member
בתאכלס, לא כל כך משנה לי כמה עולה

בכל מקום ומי החברה הכי משתלמת ובלה בלה, רק רציתי לדעת מתי הם נכנסים לשוק כדי שאוכל לדעת מתי לשלוח לסלקום מייל התנתקות כדי שיתקשרו אליי להתחנן שאשאר ואני אבקש מהם לשלם איזה 100 ש"ח פחות D:
אין לי בעיה תאכלס עם כמה שאני משלמת כבר עכשיו אבל אם אפשר להוריד, למה לא?

את סלקום אני לא עוזבת בכל מקרה. עד שיש חברה סלולארית אחת שאני מרוצה ממנה, לא משנה לי כמה יציעו המתחרים, אני לא עוברת.

LeAnnDylan

Well-known member
תאכלס...

זה המחיר שמשלמים על אנטנות מסרטנות בכל חור

LeAnnDylan

Well-known member
מה דעתכם על העיצוב החדש של תפוז?

אוהבים? שונאים? לא מפריע לכם?

LeAnnDylan

Well-known member
בתאכלס גם אני לא אוהבת אותו

אבל יאללה נו, נתרגל.
אבל השאלה הייתה גם לגביי העינית שסופרת צפיות והקו הכתום. אני דווקא מאוד מרוצה משני הפיצ'רים האלו.

limors2

Active member
את הקו ביטלתי מזמן, אני יודעת לשרשר|פוץ|

אבל העינית נחמדה, אחרי שהתגברתי על הרתיעה הראשונית.

אני לא אתגבר על הרתיעה מכפתור ה"הודעה חדשה" העצום הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שאני מבסוטה על הקו

לשרשר גם אני יודעת (רוב הזמן
)
אבל לפעמים בשרשוריפלצת אימתניים יש איזה שנים שמדברים עם עצמם במשך שנה ואז פתאום איזה מישהו מגיב לאחד מהם לאחת ההודעות באמצע ואז אין שום דרך לדעת מי הגיב למי ובאיזה הקשר
אז הקו הזה נחמד לי דווקא

כפתור ההודעה החדשה הזה באמת מפחיד, היו צריכים לעשות כפתור הוספת תגובה אימתי, אחרי הכל, מי שלא יודע לשרשר בדר"כ לוחץ על הוספת הודעה במקום הוספת תגובה וזה מה שיוצר בלאגנים בפורומים, עכשיו כשהכפתור הזה גדול יותר מתמיד זה רק מזמין אותם לעשות יותר בלאגן.

יו!! תוך כדי שאני באה לשלוח את התגובה גיליתי את הדבר השווה ביותר במערכת החדשה הזו!
החדר שלי נמצא בקומה השניה והראוטר שלנו נמצא בסלון בקומה הראשונה ככה שכל זמן שאני לא מזיזה את הלפטופ מהפינה של המיטה יש לי קליטה לא רעה אבל לפעמים אפילו כמה מילימטרים ימינה או איזה קריזה של המחשב ופתאום אין קליטה ואם אני באמצע כתיבת הודעה ולא שמה לב שאבד החיבור אני לוחצת שלח ואז ההודעה אבדה לעולמי עולמים (אם היא בתגובה מהירה) לפעמים היא אובדת גם סתם כך כי תפוז עילג. כשאני זוכרת אני עושה קופי להודעה לפני שליחה (במיוחד אם היא ארוכה ומייגעת) אבל רוב הזמן (כמו עכשיו) אני לא זוכרת. בכל אופן באתי לשלוח את ההודעה ואז איך ששלחתי ראיתי שאבד החיבור מה שבדר"כ מרענן את הדף וגורם לאיבוד ההודעה אבל עכשיו הוא השאיר אותי בעמוד הנוכחי ומתחת לכפתור השלח/י היה כתוב לי "שליחת ההודעה נכשלה
המתן מספר שניות ולחץ שוב על כפתור השלח."
איזה אושר!!

limors2

Active member
זה באמת שימושי!

שלא כמו העיניים שעברו בחזרה לצד ימין של הדף והן עושות לי עוד יותר כאב ראש

וכנראה בשרשורים כאלה הקו הזה באמת יהיה יעיל, אבל הרבה זמן לא קראתי שרשור כזה.

למעלה