האמת שאני מבסוטה על הקו
לשרשר גם אני יודעת (רוב הזמן
)
אבל לפעמים בשרשוריפלצת אימתניים יש איזה שנים שמדברים עם עצמם במשך שנה ואז פתאום איזה מישהו מגיב לאחד מהם לאחת ההודעות באמצע ואז אין שום דרך לדעת מי הגיב למי ובאיזה הקשר
אז הקו הזה נחמד לי דווקא
כפתור ההודעה החדשה הזה באמת מפחיד, היו צריכים לעשות כפתור הוספת תגובה אימתי, אחרי הכל, מי שלא יודע לשרשר בדר"כ לוחץ על הוספת הודעה במקום הוספת תגובה וזה מה שיוצר בלאגנים בפורומים, עכשיו כשהכפתור הזה גדול יותר מתמיד זה רק מזמין אותם לעשות יותר בלאגן.
יו!! תוך כדי שאני באה לשלוח את התגובה גיליתי את הדבר השווה ביותר במערכת החדשה הזו!
החדר שלי נמצא בקומה השניה והראוטר שלנו נמצא בסלון בקומה הראשונה ככה שכל זמן שאני לא מזיזה את הלפטופ מהפינה של המיטה יש לי קליטה לא רעה אבל לפעמים אפילו כמה מילימטרים ימינה או איזה קריזה של המחשב ופתאום אין קליטה ואם אני באמצע כתיבת הודעה ולא שמה לב שאבד החיבור אני לוחצת שלח ואז ההודעה אבדה לעולמי עולמים (אם היא בתגובה מהירה) לפעמים היא אובדת גם סתם כך כי תפוז עילג. כשאני זוכרת אני עושה קופי להודעה לפני שליחה (במיוחד אם היא ארוכה ומייגעת) אבל רוב הזמן (כמו עכשיו) אני לא זוכרת. בכל אופן באתי לשלוח את ההודעה ואז איך ששלחתי ראיתי שאבד החיבור מה שבדר"כ מרענן את הדף וגורם לאיבוד ההודעה אבל עכשיו הוא השאיר אותי בעמוד הנוכחי ומתחת לכפתור השלח/י היה כתוב לי "שליחת ההודעה נכשלה
המתן מספר שניות ולחץ שוב על כפתור השלח."
איזה אושר!!