אצלי לא וזה מזעזע
LeAnnDylan Well-known member 16/5/12 #23 אגב לא חייבים שרשוריפלצת כדי שלא יהיה לי מושג מי משרשר ולאן, מצורפת דוגמה...
A And It Feels Like New member 16/5/12 #30 מה עם העכבר? אני חושבת שזה תלוי בגדול המסך. במסכים גדולים אין בעיה לעשות את הקישור הזה אבל במסכים קטנים יותר זה קצת בעייתי. גם אני מתקשה לפעמים להבין כאן בפורום מי הגיב למי אבל בדר"כ גם לא כל כך אכפת לי כי אתן מדברות על שטויות
מה עם העכבר? אני חושבת שזה תלוי בגדול המסך. במסכים גדולים אין בעיה לעשות את הקישור הזה אבל במסכים קטנים יותר זה קצת בעייתי. גם אני מתקשה לפעמים להבין כאן בפורום מי הגיב למי אבל בדר"כ גם לא כל כך אכפת לי כי אתן מדברות על שטויות
B blah blah story New member 16/5/12 #16 איכס. פשוט מגעיל! זה גדול מדי אני זקנה...אבל לא עד כדי כך... העינית סבבה - ככה נוכל לדעת כמה אנשים מסתובבים פה...
איכס. פשוט מגעיל! זה גדול מדי אני זקנה...אבל לא עד כדי כך... העינית סבבה - ככה נוכל לדעת כמה אנשים מסתובבים פה...
B blah blah story New member 16/5/12 #32 גם הכלים והמידע - יאק. אני שונאת אייקונים ענקיים! בכל מקום שאני יכולה אני מקטינה אותם...זה ממש מלחיץ אותי.
גם הכלים והמידע - יאק. אני שונאת אייקונים ענקיים! בכל מקום שאני יכולה אני מקטינה אותם...זה ממש מלחיץ אותי.
A And It Feels Like New member 16/5/12 #27 שומעים קרי... מה עם ביקורת אלבום? איפה ורעות וחן כשצריכים אותן?