אזזזזזזזזז

Roy1232

New member
כל כך מושקע, יפה, *הכנס סופרלטיב כרצונך*

וגם, כנראה שזכינו לרמז שnude הוא הסינגל הבא (אם הקליפ שהם הראו זה הקליפ שלו
)

kraz11

New member
לא חושב שזה יהיה הקליפ

אני מהמר על 15 צעדים כסינגל הבא לגבי הוובקאסט הכי אהבתי את jigsaw ו - 15 step קצת אכזב אותי שהם לא ניגנו מהדיסק בונוס ואולי שירים ישנים שלהם אבל סה"כ היה כיף.

V e g

New member
איזה יפה זה היה!

ואיזה יפה היה ה-slow motion עם nude בסוף... זה היה באיכות טובה גם על מסך מלא

Latisia

New member
זה בהחלט היה מדהים!!

הכול היה כה טוב. חח את פאוסט הם ביצעו בחוץ... זה רק אני או שבסוף היו טיפה הפרעות בגלל הרוח?! בקליפ הזה של נוד זה משעשע שכולם נאבקים בפיסות נייר ההם ורק אד נשאר עומד. כה יפה. אני אוהבת את רדיוהד! בא לי לשמוע שם שינוי את אינ ריינבוז!! ביומים האחרונים אני שומעת רק את הפס קול של סוויני טוד! שילשום ראיתי אותו והוא מדהים! אין אותו עדין בהרבה אבל שיהיה מומלץ ללכת לראות! טים בורטון התעלה על עצמו! P:

פוֹלי

New member
היה קצר ../images/Emo10.gif ומדהים !

הלוואי שזה באמת יהיה הקליפ ל NUDE... מבמן לא היה קליפ שהלהקה כולה מצטלמת בו. בקיצור - היה אחלה וובקאסט, הלוואי וזה יהפוך להיות משהו קבוע

Latisia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת קצת איכזב שזה היה נורא קצר... ציפיתי שהם ינגנו שירים שהם לא מהאלבום.

Knives Out

New member
איך זה נגמר?! NUDE!

WTF ניוד כל כך מדהים מה לעזאזל .. Jigsaw פאקקק ולחשוב שכמעט הלכתי לישון Ready freddy

שאיפה360

New member
מה כבר נגמר? מאכזב קצת לא?

חשבתי יהיה קצת מהאלבום בונוס,אולי איזה קטע אומנתי טוב,בסך הכל סבבה אבל הראשון היה יותר טוב אמממ למרות שזה לא חג שלנו,שנה אזרחית טובה לכולנו. לילה טוב

juventina

New member
אחחחחחח הסקוטצ' והמיסט

איזו דרך להתחיל שנה... היו ביצועים מדהימים!! ג'יגסואו כמובן ווידאוטייפ וALL I NEED ו...ו...קיצר הכל היה באמת מדהים, וכמובן גם קליפ היפיפה של NUDE... וחבר'ה אני ממש ממש לא מאוכזבת כי אני חושבת שאסור להתאכזב ממתנות כאלה, ואם היו לכם ציפיות שלא התממשו זוהי אשמתכם :) בסך הכל זאת באמת מתנה מדהימה מהלהקה והם ממש לא היו חייבים לעשות את זה ולשדר לנו את זה בחינם אין כסף :) יאללה שתהיה 2008 נפלאה לכולם, ואמן אמן אמן שזאת תהיה השנה שבה נזכה שוב לראות את רדיוהד מופיעים בארץ הקודש! (אה ואני לא אתנגד אם גם הדיסבוקס יגיע מתישהו במהלך השנה................) למי שפספס אל תדאגה, מחר זה ביוטיוב ובכל חור אפשרי... לילה טוב :)

אזירפאל

New member
פספסתי ../images/Emo10.gif

הלכתי לישון בערך בעשר כדי להתעורר באחת וחצי (וכדי להרוויח כמה שעות שינה), אבל משום מה לא התעוררתי ועכשיו אני כבר בעבודה.

למעלה