אזזזזזזז

Drorrrrrr

New member
אזזזזזזז

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? ולא של קולדפליי? מה הסרט האחרון שראיתם? השיר האחרון ששמעתם? אלבום אחרון ששמעתם? תכנית אחרונה שצפיתם בה?

SuperGirl82

New member
אמממ עונה

השיר שהכי חרשתי של קולדפליי: FIX YOU ו- TALK. גם שמעתי לא מעט את DON'T PANIC ו- CLOCKS. גם צרבתי לי דיסק של B-SIDES. שיר לא של קולדפליי: James Brunt - You're Beautiful הסרט האחרון שראיתי: המקסיקני, נדמה לי. השיר האחרון ששמעתי: Oasis - Wonderwall הבוקר היה ברדיו כשהתעוררתי. אלבום אחרון ששמעתי: X&Y, כמובן. תכנית אחרונה שצפיתי בה: פרק מהעונה הרביעית של זהות בדויה, במחשב. זהו

xdye1

New member
ממת

ת'אמת לא שמעתי קולדפליי השבוע מהסיבה הפשוטה שנעלם לי הדיסק!! סרט
החדש של ספילברג: מלחמת העולמות. חביב+ שיר
Everybody's Gotta Learn Sometimes-Beck אלבום
Jagged Little Pill של אלאניס מוריסט. להיזכר לפני הרכישה של האקוסטי החדש. תוכנית
שלשום, העונה החדשה של עמוק באדמה.

MarishA M

New member
מיין../images/Emo9.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?--WHAT IF.
ולא של קולדפליי?עברי לידר-זה לא אותו דבר
מה הסרט האחרון שראיתם?מלחמת העולמות. השיר האחרון ששמעתם?שייגעת-קשה לי לחשוב. אלבום אחרון ששמעתם?אהבה-דניאל סלומון. תכנית אחרונה שצפיתם בה?השיר שלנו
שידור חוזר.

ברררר

New member
אנייי

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?
FIX YOU אי אפשר להתנתק (ממנו!) ולא של קולדפליי?Wake me up when september ends-Green day מה הסרט האחרון שראיתם?טרמינל! השיר האחרון ששמעתם?Should've listen'd- Nickelback אלבום אחרון ששמעתם?A rush of bloode to the head תכנית אחרונה שצפיתם בה?מגרש ביתי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעונה../images/Emo9.gif מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? Amsterdam ולא של קולדפליי? אמממ לימונענע של דניאל קורן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מה הסרט האחרון שראיתם? נראה לי מדגסקר../images/Emo9.gif השיר האחרון ששמעתם? The Wildest Times Of The World של וונדה שפרד שנגמר לפני בערך 5 שניות../images/Emo3.gif אלבום אחרון ששמעתם? Songs From Ally McBeal עדיין מאזינה לו../images/Emo13.gif תכנית אחרונה שצפיתם בה? בנות גילמור../images/Emo99.gif

0mroosh

New member
טחינה גולמית וסוכריות להמונים!../images/Emo42.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?the hardest part ולא של קולדפליי?מי מפחד מהזריחה-רונה קינן
מה הסרט האחרון שראיתם?אני חושב ש"קסם הנעורים" [6 שעות של חוויה מעיקה-יפהפייה]. השיר האחרון ששמעתם?"קסם על ים כנרת"-המכשפות. אלבום אחרון ששמעתם?"izabo-the fun makers" תכנית אחרונה שצפיתם בה?עמוק באדמה.
|חציל||שניצל|

Broken Wings1

New member
הו.

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? Talk, The Hardest Part, Swallowed In The Sea ולא של קולדפליי? Tori Amos - Winter מה הסרט האחרון שראיתם? ממ. בת הגנרל. נראה לי. |: השיר האחרון ששמעתם? HIM - Beautiful אלבום אחרון ששמעתם? Norah Jones - Come Away With Me, חרשתי :) תכנית אחרונה שצפיתם בה? מכושפות
איסה שאלונ נחמד :)

o.k....

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?don't panic ולא של קולדפליי?שוב היא כאן של יוני רכטר מה הסרט האחרון שראיתם? לאון בערוץ 10. השיר האחרון ששמעתם?the foundations- build me up buttercup אלבום אחרון ששמעתם? מוניקה סקס- חיות מחמד תכנית אחרונה שצפיתם בה? "כן, מותק"

0mroosh

New member
../images/Emo99.gif חיות מחמד.

זה קיום חסר משקל, אוסף דל של יצרים.

0mroosh

New member
|פוי|

פצעים ונשיקות ילדותי. חיות מחמד מורכב נורא, מבחינת טקסטים בין היתר. אורבניות, ניכור וכל מה שיהלי ידע לעשות טוב עם עצמו ב"סוס".

אל תפלסף...

גש ישר לנקודה..
תראה, כל אחד בוחר לשמוע את הדיסק מזווית אחרת.. מבחינתי פצעים ונשיקות היה השיא וכל מה שהגיע אחריו היה סוג של שחזור (לא במובן רע בכלל!) והצליח לגרום לפצעים ונשיקות להשתבח לדעתי...

Hard To Beat

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?What If ולא של קולדפליי?Gorillaz-Dare מה הסרט האחרון שראיתם?מלחמת העולמות השיר האחרון ששמעתם?No Fear-The Rasmus אלבום אחרון ששמעתם?Gorillaz-Demon Days תכנית אחרונה שצפיתם בה?אפקט הפחד

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? Only Superstition ולא של קולדפליי? Radiohead - No Suprises מה הסרט האחרון שראיתם? חומות של תקווה השיר האחרון ששמעתם? America - A Horse With No Name אלבום אחרון ששמעתם? מה זאת החפירה הזאת? השיר מהשורה הקודמת קיים בדיסק America מ-71 תכנית אחרונה שצפיתם בה? סופרנני

למעלה