אזזזזזזז

הסרט הכי ענק שנוצר אי פעם

צפיתי בו 13 פעמים והספרה נמשכת... (דפי, זה היה לפני מאט!!!)

../images/Emo13.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? אני חושבת שוורנינג סיין
ולא של קולדפליי? פייפ דרימס [טראוויס] מה הסרט האחרון שראיתם? סיפורו של ילד רע? נראהלי. ביס1, משהו על ילד שמגלה את זהותו המינית
לול. השיר האחרון ששמעתם? archers of loaf - dead red eyes אלבום אחרון ששמעתם? אוקיי קומפיוטר [רדיוהד] תכנית אחרונה שצפיתם בה? לאזוכרת. ^^

Latisia

New member
שלי:

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? WHAT IF ולא של קולדפליי? טוב לבד- אפרת גוש/ karma police של הרדיוהד (אני לומדת לנגן אותו אז יוצא שאני חורשת עליו) מה הסרט האחרון שראיתם? מטריקס רילודד (סרט חרוש :/ ) השיר האחרון ששמעתם? cloudy now של בלאקפילד אלבום אחרון ששמעתם? אמריקן אידיוט של גרין דיי תכנית אחרונה שצפיתם בה? השיר שלנו *מתביישת* חח

בלה

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי?- fix you ולא של קולדפליי?- R.E.M - Losing my religion
מה הסרט האחרון שראיתם?- בית השעווה השיר האחרון ששמעתם?- לא זוכרת
אלבום אחרון ששמעתם?- travis - the man who תכנית אחרונה שצפיתם בה?- dismissed בMTV

דיתוּש

New member
אענה גם../images/Emo13.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? סביר להניח Speed of Sound. וקצת נמאס ממנו, כל הזמן זה ברדיו וערוצי מוזיקה.
ולא של קולדפליי? שירי צ'ילאאוט למיניהם.
מה הסרט האחרון שראיתם? "עולמו של וויין"!
השיר האחרון ששמעתם? Enya-Caribbean Blue
אלבום אחרון ששמעתם? The Essential Bob Dylan או זקני צפת, לא סגורה על זה
תכנית אחרונה שצפיתם בה? הטום מודל הבאה ש.ח.

טולייצ

New member
עונה ../images/Emo26.gif

מה השיר שהכי חרשתם השבוע של קולדפליי? כולם באותה מידה ולא של קולדפליי? לאחרונה - ניסים,האנשים החדשים-עברי לידר מה הסרט האחרון שראיתם? באורך מלא [יש לי נטייה רצינית לא לראות סרטים עד הסוף] - 'לקחת חיים' השיר האחרון ששמעתם? "תנו לו צ'אנס" אלבום אחרון ששמעתם? אפרת גוש תכנית אחרונה שצפיתם בה? השיר שלנו

למעלה