אזזזזזז יום כיפור.

דניתיי16

New member
אזזזזזז יום כיפור.

צמתם? איך היה? עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] מה עשיתם בלי חשמל? חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? מה עשיתם ברגע שנגמר? מה אתם הולכים לעשות? גמר חתימה טובה לכולם :]

דניתיי16

New member
עונה :]

צמתם?יאפפ איך היה?די טוב.. קל. עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] 5 בבוקר מה עשיתם בלי חשמל? קראתי ספר :] חוויות מיוחדות שתרצו לספר? שגם יום כיפור נהיה מסחרה! זה אמור להיות יום אבל בתכל'ס. כולם עושים מזה מסיבה אחת גדולה. את הילדים אני לא מאשימה שהם חושבים שזה חג של אופניים. זה בסדר. אבל מבוגרים, נוער וכאלה.. מתחילים עם בנות ביום כיפור.. בושה. אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? האמת.... לא. לא יודעת למה צמתי. מה עשיתם ברגע שנגמר? צחצחתי שיניים. מה אתם הולכים לעשות? ללכת לסבתא
גמר חתימה טובה לכולם :]

גמר חתימה טובה לכולם~

צמתם?כן איך היה?מעייף ורעב. עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם]עד 3 ככה... ניראה לי . מה עשיתם בלי חשמל?ישנתי עד מאוחר ואז נפגשתי עם חברים חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום?כן מה עשיתם ברגע שנגמר?קוווללללהההההה מה אתם הולכים לעשות? לאכול חחח

חוויותיה של כופרת ../images/Emo163.gif

היה כיף, ראיתי מאתמול אחה"צ עד היום בערב את כל שר הטבעות.. ובין לבין קראתי את שתיקת הכבשים, צבעתי את השיער, בישלתי אוכל, והוצאתי תמונות לסקיצה. סבבה דווקא

Little Panda

New member
שלום לכולם וגמר חתימה טובה ../images/Emo13.gif

צמתם? יאפ איך היה? היה בסדר גמור חוץ מזה שכל שניה רציתי לצחצח שיניים. עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] עד 12:00 בערך (בלילה |לילה|) מה עשיתם בלי חשמל? לא הרגשתי בחיסרון, בבית כנסת המזגן דלק כל הזמן
חוויות מיוחדות שתרצו לספר? היה לי כיף ביום כיפור! תמיד כיף (לי) ביום כיפור (תקראו לי מוזרה...) אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? כמובן!!! (אתם לא רוצים שאני אתחיל לחפור לכם על המשמעות של הצום, ואם כן- רק תגידו!) מה עשיתם ברגע שנגמר? צחצחתי שיניים (ואז עבר הטעם המגעיל
) מה אתם הולכים לעשות? עכשיו? לעזור לאבא לבנות את הסוכה
גמר חתימה טובה :)

a fix for Nix

New member
רדיו בלה בלה

צמתם? כה איך היה? סביר עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] 3 וקצת מה עשיתם בלי חשמל? גששנו באפלה חוויות מיוחדות שתרצו לספר? ללמוד לפסיכומטרי מעביר ת'זמן בטיל אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? כן. אני אולי לא מאמינה בהיטהרות בפני אלוהים, אבל כן יש מקום לחשבון נפש אישי שכל אחד חייב לעשות עם עצמו מתישהו. מה עשיתם ברגע שנגמר? עזרתי לאמא להכין אוכל מה אתם הולכים לעשות? לישוןןןןןןןןן גמר חתימה טובה לכולם :]

../images/Emo197.gif

צמתם? כן איך היה? קל עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] מעשר בערך עד 1.5 מה עשיתם בלי חשמל? הייתי עם חשמל
חוויות מיוחדות שתרצו לספר? היה קל וליוויתי ידיד לבית שלו ואז חזרתי למקום שבו היינו כולם,שזה הלוך 1.5-2 ק"מ ובחזרה עוד פעם אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? לאו דווקא מה עשיתם ברגע שנגמר? אכלתי מה אתם הולכים לעשות? לישון בקרוב

Chen Shesek

New member
בע

צמתם? לא איך היה? אחלה, מה איתך עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] 20:30. עשינו 2 ירידות, יצאנו מהעיר ובגלל תקריות שנה שעברה סיימנו מהר מאוד. מה עשיתם בלי חשמל? הייתי כל הזמן עם חשמל. אבל ניגנתי בעיקר. חוויות מיוחדות שתרצו לספר? זו עיר שהיא רק עליות או ירידות.. דאמט. אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? יש, בשבילי לא ממש. אני כן ביקשתי סליחה מאדם אחד שהיה חשוב לי, ועשיתי סוג של חשבון נפש אבל אני לא חושבת שאני צריכה לצום. מה עשיתם ברגע שנגמר? ניגנתי כל היום. כל הזמן. מה אתם הולכים לעשות? להמשיך ולתרגל סולמות.

GD ROCKS

New member
^^

צמתם? כן איך היה? קל רצח עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] הסתובבנו ממש קצת עד איזה 12 ואז הלכנו לבית של חברה וישנתי אצלה מה עשיתם בלי חשמל? ישנתי מלא XD שיחקנו,דיברנו, פינטזנו על מתכונים מספריםXD חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אין לי כוח אבל היה כייף אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? בואו נגיד ככה שכיום אני מרגישה אני מרגישה שעשיתי צום סתם כי בדיוק אחרי הצום רבתי עם אמא שלי. אבל מצד שני קשה לי לא לצום לאיודעת כי אני דווקא מאמינה בזה. מה עשיתם ברגע שנגמר? רצתי הביתה לאכול מה אתם הולכים לעשות? לישון

mogili

New member
טוב נו

צמתם? לא איך היה? קלP: עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] איזה הסתובבתי, ישנתייייייי מה עשיתם בלי חשמל? ישנתי חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אמ אמ..ישנתיD: אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? לא. אני אף פעם לא צמה. מה עשיתם ברגע שנגמר? מתי נגמר? נגמר כבר? מה אתם הולכים לעשות? לישוןןןןן

><

צמתם?כן איך היה?רע עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם]3 מה עשיתם בלי חשמל?כלום? חוויות מיוחדות שתרצו לספר?ישנתי עד 5 וככה לא סבלתי, שיטה טובה): אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום?כן.. מה עשיתם ברגע שנגמר?נסטיD: מה אתם הולכים לעשות?עבודת יד):

דניתיי16

New member
עבודת יד?

חחח תסביר את עצמך דודי חמודי... עולות כאן סיטואציות לא נעימות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול

למעלה