אזזזזזז יום כיפור.

../images/Emo135.gif

צמתם? לא
איך היה? קל
עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] לא הסתובבתי ><
מה עשיתם בלי חשמל? אממ הייתי עם חשמל, הייתי על המחשב ושמעתי מוזיקה
חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אממ כתבתי סיפור...איזו חוויה מיוחדת XDDD אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? אממ לא ממש מה עשיתם ברגע שנגמר? אממ שמתי מוזיקה בקולי קולות מה אתם הולכים לעשות? אממ לשמוע מוזיקה גמר חתימה טובה!

שנבגקכעיןחלךצמםפ

צמתם?לא איך היה?משעמם בכל זאת עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם]5 בלילה\בוקר מה עשיתם בלי חשמל?השתמשתי בחשמל חוויות מיוחדות שתרצו לספר?הייתי בים והיה מגניב אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום?לא, הצום לא יעשה אנשים לצדיקים יותר...שלא נדבר על מה שנמצא לפעמים בארוחה מפסקת או איך שלא קוראים לזה...וכבר אין לי כוח למוסר הכפול האידיוטי הזה מה עשיתם ברגע שנגמר?אכלתי ארוחת-פוסט-עלאק-צום שכזאת שהייתה טעימה למדי למרות שלא צמתי מה אתם הולכים לעשות?אני אמור להתכונן למת' וזה טוב...כן

סופסוףף נגמר =]=]]=]=]=]=]=]

צמתם?יאפ איך היה?נייס עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם]1 וחצי ככה מה עשיתם בלי חשמל?ספר P: חוויות מיוחדות שתרצו לספר?השלמתי שעות שינה אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום?לא..אבל צריך להוריד קצת שומנים מה עשיתם ברגע שנגמר?אכלתי חצי מגש עוגה
מה אתם הולכים לעשות? לשמוע מוזיקה..היתה חסרה

IפותI

New member
אומג!

צמתם? יאפ איך היה? כיף. סתם, היה קשה. עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] הייתי בבית כל הזמן. מה עשיתם בלי חשמל? תאמת, הייתי עם חשמל. שעמם לי מדיי. חוויות מיוחדות שתרצו לספר? ממממ כפיפות בטן. אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? יש, אבל זה לא קשור לדת. יענו, צמתי בגלל משהו אחר לגמרי. מה עשיתם ברגע שנגמר? טחנתי כמו בהמה. מה אתם הולכים לעשות? לא'דעת!

GrEeNgIrL3

New member
באיחור

צמתם? אכן איך היה? קל מאוד עד מתי הסתובבתם?[אם הסתובבתם] 2 בלילה מה עשיתם בלי חשמל? קראתי ספר חוויות מיוחדות שתרצו לספר? אין אני חייבת לשאול את זה.. בעינכם יש משמעות לצום? כן מה עשיתם ברגע שנגמר? אכלתי חחח מה אתם הולכים לעשות? לישוןןןן

למעלה