אזלו הקיטורים בעמוד

TiKi PooH

New member
אחנו מפתחים מאגר כוויות מסריח משהו

אחריי סיפורי הקפה השחור מים המלח, שהחזירו אותנו הביתה באמצע הטיול והמשיכו ללוות חודש אחר כך, ואחריי הסיגריה שהעפתי דרך החלון באוטו, עשתה יוטרן באוויר ונחתה, בעודה בוערת, היישר לתחתונים שלי, ואחריי עוד כמה רומנים עם תנורים ודבק חם הפעם התפוצצה לי ביצה קשה בפה. וכואב כואב כואב. אתמול בלילה שמתי במיקרו ביצה קשה חתוכה לפרוסות ( טעות מספר אחת. זה אפילו לא טעים במיקרו, מה הפאקינג עצלנות להכין אחת חדשה). כשהיא יצאה מהמיקרו, רציתי לבדוק שהיאאכן מספיק חמה, ונתתי ביס. עכשיו.. אני לא יודעת מי מכן חזתה בפלא חימום ביצה קשה, אבל גם בלי לתת את הביס, ברגע שנועצים בה משהו אחריי שהיא יוצאת מהמיקרו- אם היא עדיין חמה- משתחררים אדים וגזים או נערף, והיא מתפוצצת אז נתתי ביס, והיא התפוצצה לי בפה, ואחריי שנייה וחצי של הלם טוטאלי נהייתה לי כוויה. כוויה בפה זה לא נעים אבל לא נורא ומתרפא מהר ובלה בלה.. אבל זה הגיע גם לגרון ולענבל... בקיצור עכשיו הענבל שלי הוא כוויה אחת גדולה, כואב לי לבלוע רוק, להתעטש, להשתעל, לפהק שלא נדבר על לאכול/ לשתות כל דבר שהוא לא גלידה וכווווווואב כואב כואב כואב. זה גם התנפח אז בלילה לא ישנתי כי לא הצלחתי לנשום ואוף אני מסכנה. אל תחממו ביצים במיקרו

Magic Melody

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי עם הסיגריה.

כוויות זה סבל נוראי. תהיי יותר זהירה

LimiMimi

New member
אוי בובה.

זה נשמע לא נעים בכלל.. אבל לפחות יעבור יחסית מהר.

../images/Emo6.gif למה לא הייתי שם כזה קרה../images/Emo6.gif

יואו, שירקי, אני מצטערת אבל אני בוכה כאן, את והזיו הזה שלך פשוט גדולים בתאונות ביתיות. תרגישי טוב נשמה, ומכאן אני עושה דוח ישר לקיטור הבא שלך, שעושה רושם יותר רציני.

Magic Melody

New member
נפגשנו היום ל"בראנץ'" או וואט אוור.../images/Emo46.gif

האדיוט מזמין אותי לארוחה, ובסוף נותן לי לשלם!!!!!!!!! גאד, אני לא יודעת איך להגיב על זה בכלל. אנחנו יוצאים שבועיים וחצי, והקשר פשוט פאקינג לא זז. אנחנו צועדים במקום ואני הדבר הכי מתוסכל בארץ. כאילו, אני לא מבינה. הוא אומר לי בטלפון לבוא ממש רעבה וכל זה, ושנשב בקפית או משהו, שזה מקום לא זול.. לא יקר במיוחד גם. סבבה. אני מגיעה לאיזור, מתקשרת אליו, הוא אומר לי לבוא לארומה. אמרתי לו שאני לא סובלת את המקום הזה ולא אוכלת שם. מה ארומה מה. שומדבר לא טעים לי בארומה ובכלל הסניף הזה שם קטן כמו החיים. אז הוא אומר לי "האמת שאין לי יותר מידי כסף..." גאד, אין דבר שיותר מוריד לי מבנאדם שאומר לי דבר כזה. כאילו, אני מבינה אם אתה קצת מרושש, הצבא והכל, מובן. אבל אף אחד לא אמר לך להזמין אותי לארוחה! כאילו, אתה הצעת את הרעיון...!!1 אז אמרתי לו שלי יש כסף, כי לא רציתי להשמע קמצנית כזאת, והוא כזה "לא נעים לי ובלה בלה בלה" .. בסופו של דבר כן ישבנו בקפית, כי לא הייתי יושבת בארומה, שזה המקום היחיד באיזור שהוא על תקן זול יחסית. בקיצור, הוא היה לארג' על חשבוני, והוצאתי 120 שקל על ארוחת בוקר מזדיינת. ועוד החצוף הזמין סלט בפאקינג 50 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאילו, אם הייתי במקומו, על הפרנציפ הייתי מזמינה את המנה הכי זולה בתפריט. הייתי מזמינה מרק או משהו. מה סלט בחמישים שקל מה, מהמהמהמהה?!?!?! כאילו, אין גבול לחוצפה שלו?! שמעו, אנחנו יוצאים כולה פחות משלושה שבועות, אבל כן, הוא קנה לי איזה דיסק, והזמין אותי למשחק כדורסל [אל תשאלו], ולאיזה מרק.. אני הזמנתי אותו לסרט, ועכשיו לארוחה הזאת.. ויצאתי בהרבה יותר נזק ממנו. מה אתן חושבות? אני סתם מגזימה או שבאמת יש סיבה להתעצבן עליו? תודה אם יש מישהי שאשכרה קראה את כל החפירה האדיוטית הזאת.

NoWords

New member
קראתי

ותשמעי, זה באמת מבאס. אני לא מהבנות האלה שחושבות שבחור צריך לשלם עליי כל הזמן, אני בכלל מעדיפה חצי-חצי, זה מתקזז הכי טוב ואין התחשבנות עוינת כזאת. אבל אם הוא מזמין אותך לארוחה ואפילו לא מציע להתחלק איתך (תוציא כסף או משו!) הוא יצא חומוס ביותר. לא יודעת כמה שווה לעשות מזה 'שיחה' או קטע פולני, אלא אולי להחליק את זה ופשוט בפעם הבאה לא להיסחף לשטיקים האלה.. להגיד מראש שיש לך רק לעצמך או משו כזה. לא יודעת, אני בטוחה שתחשבי על משהו. אבל לקח כנראה צריך ללמוד מזה. 120 על ארוחת בוקר זה לא צחוק אה? קיבל פינוק. :)

EVE Lights

New member
חח מותק למה עצבים!

טוב, לא יודעת איך זה בתחילת קשר, אבל בהמשך להתחשבן על כמה שקלים זה מה זה מפגר. אז כן, אני יכולה להבין מאיפה העצבים שלך - אבל טייק איט איזי! אני כמעט בטוחה שהוא לא התכוון שזה ייצא ככה ומה זה חשוב בעצם? מי שיוצא לו לשלם מוציא את הארנק. פעם את פעם הוא - לא קריטי. אל תתעצבני

LimiMimi

New member
לא צריך להתעצבן כלכך הרבה.

אין הרגשה יותר כיפית מזה שמשלמים עליך, אבל לא כולם יכולים. פעם הבאה פשוט אל תציעי אם זה באמת מפריע לך, אחרת זה סתם נאחס. כן זה קצת חצוף מצידו אבל כנראה שהוא הרגיש נוח, ואני בטוחה שעכשיו הוא ישלם עליך ושהוא מעריך את זה.

Magic Melody

New member
שמעו..

אני ממש לא קמצנית ולא חושבת שהוא צריך לשלם תמיד, ממש ממש אבל ממש לא.. להפך, אני לא תמיד מרגישה בנוח שישלמו עלי, אלא אם כן זה חבר שלי או משהו... דייט חדש, ממש לא נעים לי שיישלם עלי. העניין שעיצבן אותי, זה שהוא זה שהציע את הרעיון לאכול בראנץ' בקפית, לא אני, ובסופו של דבר הוציא איזה 25 שקל לשלם.. כאילו, מה היה נראה לו לעזאזל באותו הרגע? אני לא מעריכה את זה בכלל שהוא דואג להראות לי שהוא מרושש. גם בקפית הוא אמר כמה פעמים שממש אין לו כסף וזה.. וזה לא עושה רושם טוב, פשוט לא. כאילו, ראיתי אותו בקניון לפני איזה שבוע והוא קנה איזה סריג מפול אנד בר.. תעשו לי טובה, וגם באותו יום שהוא קנה לי דיסק הוא קנה לעצמו שניים... חוצ מזה, שהבנאדם גר בוילה באחת השכונות היקרות בירושלים, וכסף לא חסר למשפחה שלו.. אבל הוא לא מבקש כסף מההורים. זה מקובל עלי, הוא בצבא והכל ואי אפשר לחיות ממשכורת צבאית, אבל למה אתה מזמין אותי אם אין לך כסף?!!? ומה הקטע שלדברים אחרים כן יש לו כסף? אני רואה את זה ככה - בהתחלה של קשר ששואף להיות רציני, ממש חשוב להשקיע במישהי הזאת.. צריך להראות שעושים מאמצים. לא חשוב לך להשקיע בי ובקשר? חבל מאוד. ביי. אני לא אוהבת בנים כאלה. זה הרבה יותר מרשים כשבן אדם מראה שלמרות שאין לו הרבה כסף, את מה שכן יש לו הוא דואג מידי פעם להוציא עליך, זה מראה לך שאת שווה את זה. ואם לא, שלא יציע בכלל, אבל להציע ואז לתת לך לשלם.. זה פאקינג לא בא בחשבון מבחינתי. שמההתחלה היה אומר אם בא לי סתם לשבת בבית קפה על כוס קפה וקרואסון או משהו. שלא תבינו לא נכון, אני לא עצבנית על זה שהוא לא שילם. אני עצבנית על זה שהוא הציע לי לבוא איתו לשם, והוא בא ואמר לי "אבל שומעת, תבואי רעבה!!! אל תאכלי כלום!" - בא בגישה של כאילו איזה לארג' הוא, ובסוף יצא ממש אפס.

Magic Melody

New member
תודה../images/Emo13.gif

לא אמרתי לו כלום על זה. מה הייתי אמורה להגיד? המצב היה כל כך לא נעים גם ככה.

s h a r o n 7

New member
חייבת להגיד../images/Emo126.gif

שנכנסתי לפורום עצבנית במיוחד ונהייתי עוד יותר עצבנית מההודעה שלך ! כל הכבוד מסכימה איתך מאוד ! חח

lost green eyes

New member
שמעי

אינני מכירה אותך.. וגם לא את הבחור. אני מביעה את הדיעה שלי ככה מהצד.. אובייקטיבית לחלוטין. לדעתי הוא ממש חוצפן. גם הוא מציע לך לבוא איתו למסעדה.. לא רק שהוא לא משלם עליך.. הוא גם מזמין מנה כשהוא יודע שהיא יחסית יקרה לכם. בחיי שאני לא מבינה גברים כאלה.. "גברים". אצלי למשל זה היה מדליק נורה אדומה.. לא יודעת מה איתך.. אבל אני לא הייתי ממשיכה בקשר. דברים כאלה ישר גומרים לי להתרחק.. ולא כי כביכיול הוא לא שילם עליך.. פשוט זה יכול להתבטא בקשר בעוד כל כך הרבה דברים.. נשמע מאוד רע מהצד. בהצלחה בכל מיקרה.. בכל מה שתעשי.

ממ

בבית טוב לי ובבצפר לא אני מרגישה שם שניה על סף בכי וזה כזה.. כמה שניסיתי למצוא הסבר אין אחד. נזלו הדמעות מעצמן.<>

למעלה