אזלו הקיטורים בעמוד

Mrs big

New member
קר לי כל כך

ואוף, למה אני רבה עם כולם פתאום? הוא עם הדרישות המוגזמות שלו. מוגזמות יחסית ליחסים שהוא רוצה שיהיו ביננו, בכל אופן. היא עם הילדותיות וחוסר ההבנה שלה. אוף. אה, ואני מכוערת נורא ולא מפסיקה לאכול. "ענבר, התחילו להיות לך פצעונים?" "זה גרם לי להרגיש שאני לא חסר תועלת לגמרי. שאני כן טוב במשהו" "אל תחשוב שאתה חסר תועלת" "אבל באמת, אני לא טוב בכלום" "ומה אני? במה אני טובה או מועילה? תחשוב על זה" "את לפחות מענגת אנשים"

TiKi PooH

New member
ועוד,

אימא שלי מצליחה באמת לשגע אותי. גם אם כבר הצלחתי לכעוס זה כנראה עבר, פשוט לא מצליחה להבין מה מנחה אותה. אנחנו מדברות על כמה אנחנו צריכות זמן ביחד, ו.... אני שואלת את עצמי אם אי פעם יצא מזה משהו מרשים יותר מסיבוב שופינג בכפר סבא/ תל אביב פעם בחודשיים. לפניי שבוע וחצי היא הייתה אמורה לטוס למרוקו, סתם משהו שחברים הזמינו אותם אליו או וואטאוור.. חמישה ימים לפניי מועד הטיסה המתוכנן התקשרתי אלייה בשאיפה שנקבע איזה משהו בימים ההם, לפניי הטיסה, ואחריי שחמש דקות היא התחמקה מלתת לי תשובה הגיונית יצא המרצע מהשק- היא פשוט דיברה איתי מטורקיה ולא אמרה לי שהיא נסעה בשביל שאני לא אכעס שהם הקדימו את הטיסה בשבוע. אחלה. אתמול הם חזרו ממרוקו, והיא באה לאסוף אותי שנשב איפשהו שעה-שעתיים. תוך כדי שאנחנו יושבות אמא יקרה לי הפצירה בי רבות שנלך לקנות את המגפיים שרציתי לפניי שבועיים. -לא רוצה, קר בחוץ, נלך יום אחר. אבל תודה. - לא נו שיר בואי נלך. כדאי לך! - לא בא לי ללכת לחפש מגפיים עכשיו. בואי נשב קצת סוף סוף. נלך שבוע הבא או משהו.. - בסדר נלך גם פעם אחרת אבל גם עכשיו. - מה יש לך? - ייסורי מצפון. - צריכים להיות לך, באמת התגעגעתי נורא. אבל אפשר שבוע הבא. - אי אפשר. - למה..? - אני טסה לאוסטריה.. -מתי? - מחר. ** אני כבר מזמן לא יודעת איך להגיב. פעם, כשעברתי הנה והכל התחיל, הייתי בוכה ומחכה שמשהו יתעורר אצלה, שאני אצליח להראות מספיק נזקקת בשביל שיתעורר בה היצר האמהי והיא תנסה להתקרב שוב. אתמול צחקתי בייאוש, טפחתי לה על השכם ב"סחתייייין", וקמתי לחפש מגפיים. הדבר היחיד שנשאר אותו דבר הוא שאני לא מבינה איך רק לי זה מפריע.

שירקי, את יודעת מה?

אני חושבת שאת גדולה על אמא שלך בכמה מידות. אמנם את אמא בקושי יצא לי להכיר, ראיתי אותה בלייב פעם וחצי אולי, אבל לא נראה לי שהעסק התחיל כשעברת לגבעתיים. זה היה שם גם קודם, כסאח שנפתר במלתחת קיץ בעזריאלי. ויותר מזה לא בא לי לפתוח כאן. כשהפה שלך יחלים, תרימי לי צלצול, באמאש'לך.

TiKi PooH

New member
../images/Emo23.gif

כתבתי תגובה ואז החלטתי שזה באמת כבר לא לכאן.. אדבר איתך מחר/תיים, מאוד מאוד אוהבת.

פשוט זונה.

בא לי לקרוא לך במילה הכי נוראית בעולם ואני לא מוצאת אותה.
זונה. זבל. שרמוטת-על, כלבה חזירית עם קול מקרקר ושורשים בשיער. אני לא מבינה איך את נשואה בכלל. איך אפשר לסבול אותך, ויותר גרוע, לאהוב אותך. את פשוט. מגעילה. אותי. עם המרמור, והקינאה הכ"כ מטרידה, אני פחות מחצי מהגיל שלך. ולמה בכלל שיקרתי לך לפני כמה חודשים כשהכרנו "די! 40?! אין מצב, את נראית מקסימום 33!" לא, את נראית זקנה. אבל לא זקנה זורחת מהאיורים של "עזור לקשיש", אלא זקנה מקומטת, ממורמרת ומטורפת. למה את הופכת את חיי לגיהנום למה?!!!?!? למה את מזלזלת בי כ"כ?! במיוחד שאת רואה כמה אני עושה. ועוזרת לך. ונחמדה אלייך. ומורידה ממך המון עבודה, ולקוחות שמשגעים אותך. וכולם אומרים לך "איזה כיף שיש כזאת מקסימה במחלקה, תלוו לנו אותה קצת!" למה?? למה כשאני צינית אני עושה את זה בנחמדות סרקסטית, ואת באשכרה נועצת לי חרב בלב? למה אני צריכה להיות על סף דמעות בגללך? למה כל בוקר אני מתפללת שמצאת מקום עבודה אחר ואת מתפטרת, או לפחות לוקחת חופש? את כזאת בהמה שבאמת, בחיי, בשיא הרצינות, לא הייתי מצטערת לשניה אם היית מתה. כל כך לא. אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה

Roselisa

New member
../images/Emo24.gif

היייי, את לא צריכה לתת לה להשפיע עלייך כ"כ הרבה בטוח שאת הרבה יותר טובה ממנה =]

PennyLaneM

New member
...

אההההההההההההההההה ישנתי אצלו שבת ושלשום הוא עושה לי "צריך לדבר פנים מולפנים" והוא ישן פה אתמול כי העיפו אותו מהקורס ומה מסתבר? שאמא שלו לא מתה עליי :( יותר נכון צעקה עליו על זה שאני ישנה שם... איך אני שונאת הורים כאלה,שיואו! והיא עושה את אותו הדבר לחברה של אחיו... ואני כלכך ניסתי להיות נחמדה,עכשיו סתם אני ארגיש לא בנוח להיות שם. במיוחד לא לישון. ועוד בשבת? פףףףףףףף.... סעמק וקיבלתי מחזור פעם 3 החודש!!!! שונאת את התופעות לוואי של הגלולות....

עדיב4

New member
כל כך לחוץ לי בלימודים...

ואני עוד רק בחטיבה.. שנה הבאה תיכון וכל הזמן מלחיצים אותי שיהיה יותר קשה ולחוץ ובלהקה הכל לחוץ אני חדשה ואני צריכה ללמוד מלא ריקודים ועם העומס בלימודים בכלל אין לי זמן

Roselisa

New member
אל תהי עצובה ../images/Emo140.gif

תנסי לארגן את הזמן עם לו"ז שבועי או משהו זה הרבה יותר קל ככה

עדיב4

New member
אויי עשית לי טוב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני נורא אוהבת את המשפט הזה, אל תהי עצובה..
אני מארגנת את הכל עם לו"ז שבועי אבל זה עדין קשה. בכל מקרה דיברתי עם חברה מהלהקה והלימודים והיא הצליחה להרגיע אותי קצת

RainbowL

New member
אני עוקבת.

אם בא לך לדבר אני פה שני רחובות ליד וגם במסן בדרך כלל :)

פשוט לא מסוגלת לתאר את ההרגשה שלי.

וזה תמיד אהבה, ותמיד מסובך, ונמאס. יש אנשים שאני חייבת להם את החיים שלי ועוד הרבה יותר.

למעלה