אזעקה, אני לא מאמינה

1me too1

New member
אויש

מסכנה.
מקוה שתהיה רגיעה בקרוב.
שולחת חיבוק חזק

Dot Cotton

New member
אני כל כך מבינה אותך

אותו דבר קרה לנו לפני שנה וחצי בסיבוב הקודם.
איפה שהמשפחה שלי גרה אף פעם לא היה בטווח של הטילים עד אז וזה קרה דווקא שכולנו כולל בעלי האנגלי באנו לבקר.

לא היה מקלט או ממד והמקום היחיד שב וויכולנו להתחבא זה מתחת למדרגות, הבת שלי הייתה בת כמעט שנה אז אני מקווה שהיא לא זוכרת מזה כלום אבל אני ובעלי עדיין בטראומה.

אתמול אמרתי לו שאם היינו בישראל עכשיו עם שתי הילדות הייתי חוזרת על המטוס הראשון.

תהיי חזקה, אני מקווה שזה יגמר בקרוב.

Xxx

כמה חסרה לי עכשיו בריטניה,

השקט הפסטורלי (לפחות אצלנו) המזג אויר הקריר יותר. פתאום אני מרגישה בתוך גהינום עם ה-35 מעלות ופחד, טוב קצת הגזמתי, אבל עזרתם לי להוציא את הקושי הזה, כי אני לא רוצה לדבר בטלפון שבוני לא תשמע.

שוב תודה על הפורום הזה

אני מקוה שבעלך יכול להבין קצת יותר טוב את עם ישראל אחרי חוויה כזאת
קל לשבת בעולם

forglemmigej

New member
גם אני בEרEץ עכשו

הגעתי לשמחה משפחתית גדולה , כולם שפופים לגמרי יש הרבה רעל באויר , אפשר לחשוב שאין פה איזה מבצעים אלו ואחרים כל שנתיים כי מלחמות תמיד קורות בקיץ.
זו דעתי על מה שקורה בקיץ 2014 בתמונה המצורפת

אני מקוה שתצליחי להנות בארץ והאוירה תשתפר.

קצת קשה לי להבין את הפוסט שלך, בעיקר כי אני "מכירה" אותך בתור אישה מאוד חכמה.

אל תשפטי אחרים.

forglemmigej

New member
לא הבנת חלילה לי מלשפוט

סתם שופכת הרהורים על "המצב"..ליבי עם תושבי הדרום וגם עם תושבי מדינת תל אביב.
זה לא שלא חייתי בארץ בשנים סוערות כשהתפוצצו אוטובוסים בירושלים ואנשים נדקרו בגב ואף פעם לא ידעת אם כשיוצאים בבוקר חוזרים בערב בחתיכה אחת.
נראה לי שאף אחד בעולם "הנאור" לא מבין שארגון טרור באיזור מנהל את החיים למליוני איש וישראל תמיד אשמה, וזה לא הכיבוש כי גם בארצות שכנות מתנהל כמה שנים טרור שאין לו דבר וחצי דבר עם הישות הפלשתינאית. לגלגל את הבעיה הפלשתינאית על מדינת ישראל כשאף מדינה מוסלמית או לא , לא מוכנה לעזור בפתרון זה בעיה מונצחת . אם הם באמת פליטים כמו שהם טוענים אז שיקחו המדינות בעולם שכל הזמן שופטות את ישראל אליהם ויעזרו להם להתאקלם אצלם . אנחנו לא יכולים לחיות צד בצד איתם .

rona73

New member
נירית,איך עברתם את הלילה?

רק עכשיו נכנסתי וראיתי את מה שכתבת.

אין לי מילים,המצב קשה ומקווה שכל הבאלאגן יגמר מהר.אני שואלת את אותן השאלות!קשה להסביר לילדים,אני גם התחלתי להסביר קצת לקראת בואינו.

שולחת לך אנרגיות לימים הקרובים!

לילה שקט ויום שקט עובר על אזורינו

נו כבר, בואו, נרוץ ביחד בין הפגזים - רולטה רוסית משהוא

rona73

New member

יש שינוי קל בתאריכים.אנחנו שם ב28 .תוכניות לאותו יום ללכת לים!
אתן מוזמנות גם

לפחות חוש ההומור לא נפגע.

Sinophile

New member

ואנחנו אמורים לטוס בעוד 6 ימים ואני שוקלת לבטל או לדחות לחורף.
אוף אוף אוף!!!!!!!!!

mumfor4

New member
שולחת לך חיבוק

אנחנו אמורים להגיע עוד שלושה שבועות... ואני כבר מתחילה לחשוב פעמיים

גם אנחנו כבר מתלבטים

יש משהו כל כך מייאש ובלתי נסבל במלחמות הקיץ האלה...

בשנה שעברה נסענו והיה כיף אף על פי שלילה התחלחלה מהחיילים עם נשק ברכבת. מה היא תחשוב השנה?!
יהיה חבל לבטל את הנסיעה כי רציתי לראות את החברים ולהיות בשמש ואת זה אפשר לעשות גם במלחמה. אבל אולי האווירה המדכאת לא שווה את כל הכסף שהוצאנו על כרטיסי הטיסה :(

ובינתיים החברים בישראל אומרים

אל תתרגשו, בשבילנו זאת שגרה.

ואותי זה רק מזעזע יותר.
היה לי כבר יותר קל להזדהות עם החברה שאמרה שהיא משתדלת בכלל לא לצאת החוצה בגלל המתח והאווירה.

אין לי שום דבר חכם להגיד לגבי הגעה לארץ או לא

אבל זה בהחלט שיקול. אם זה אפשרי לכם, אל תגיעו.

הערב, נכון לכרגע, ת"א ספגה כבר 2 טילים ומדברים גם על אזור השרון. איזה מן חופשה זאת? הפחד של הילדים לא שווה את זה. אבל זה תלוי בהתנהגות של המבוגרים. לפני רבע שעה היתה אצלנו שוב אזעקה, היינו בבית רק אבא שלי, בוני ואני. הלכנו ברגוע לאזור "מוגן" וישבנו שם. ביקשתי מבוני שתספר לאבא שלי איך היה היום בבריכה. בלי הלחץ של גיסתי מאתמול, הכל נראה אחרת והיא לא לחוצה בכלל.

חוויה זה כן. אבל לא חוויה חיובית. זה לא נעים

למעלה