אזרחות לפי חוק הסבא לשתי הבנות

Boston Guy

New member
אתה הולך להפיל על הבנות שלך חבות מס לארה"ב לכל חייהן...

אחרי שתהפוך אותן באופן רישמי לאזרחיות ארה"ב - אתה דן אותן לחבות מס ודיווח מס לארה"ב במשך כל חייהן הבוגרים...
אם העניינים ימשיכו לכיוון שהם תפסו בשנים האחרונות - כאזרחיות אמריקאיות יעשו להן את המוות בבנקים בישראל כל פעם שהן ירצו לפתוח חשבון, או להשקיע בניירות ערך.
הן ידרשו להגיש דו"חות מס כל שנה לארה"ב, ו FBAR, ו FACTA, ומי יודע אילו עוד קללות ימציאו לנו עד שהן יהיו בוגרות...

לפחות שיהיה להן דרכון אמריקאי בעבור כל הצרות הללו שהן יסחבו על הגב כל החיים.

מ ב ד

New member
הודעה זו מאפיינת את בוסטון המוכר והטוב

כמי שקורא כאן הרבה אז אני קצת מכיר..
&nbsp
בגדול לאשתי יש אזרחות ומעולם לא הגשנו דוח מס לא נראה לי שהיא תשב בכלא על זה
בבנק כשפתחנו חשבון התנדבנו להצהיר שהיא אמריקאית ואז חתמה על עוד מסמכים לא משהו מלחיץ...
להבא היא לא בטוח תספר...
&nbsp
לגבי הילדים
כאמור אני לא רואה כאן סיבוך מיוחד גם אם נגיש דוחות..
ובשבילנו כמשפחה / בקהילה היתרונות רבים יותר מהחסרונות
&nbsp
ראה ערך כל הנודניקים שמחליטים שהם הדבר הבא, ואוטוטו אובמבה יתן להם אזרחות בזכות כישורי הטרולינג שלהם
או סתם מתוך חמלה שלא הולך להם כאן בארץ

Boston Guy

New member
אי אפשר להחזיר משחת שיניים חזרה לתוך השפורפרת...

אחרי שלחצת על השפורפרת והוצאת את המשחה - קשה מאוד להחזיר את המצב לקדמותו.
כל זמן שאישתך טסה מתחת לרדאר ולא ידעו שהיא קיימת - הכל היה נהדר.
אבל אחרי שהצהרת על כך שהיא אמריקאית במקום אחד...
תוך כמה שנים תגלה שהיום הכל ממוחשב, וקצת קשה להסתתר.

לא - לא יכניסו את אישתך לכלא. אבל בהחלט יכול להיות מצב - שקרה כאן לאחרים - שבו לא יתנו לכם למשוך כסף שלכם מחשבון בבנק.
מכיוון שאתה יודע אישתך הייתה אמורה להגיש דיווחים ולא עושה את זה - אתה לא יודע מתי זה ינשוך אותך.

rainbow188

New member
לא חייבים להוציא דרכון

אבל, כדאי. אם אתם רוצים, תתנו כתובת של חברים/משפחה בארהב כדי לא לשלם על תהליך מזורז. סיבות: לדרכונים צריך ששני ההורים והילד יהיו נוכחים, וצריך מסמכים של אזרח, ת. לידה וכו... יש לכם הכל עליכם, בזבזתם כבר יום להגיע לראיון לאזרחות, אתם ביחד. רק חשוב ללכת קודם להוציא SSN. ניתן לקבל את המספר במקום (יתכן שתלוי במקום). אם הראיון שלכם מספיק מוקדם, אפשר לעשות את הכל ביום אחד. וגם אם קיבלת שעה מאוחרת, אני ממליצה להופיע מוקדם ולנסות להתקבל ולגמור את הכל ביום אחד.

lexus34

New member
לא בהכרך ניתן לקבל SSN באותו יום

מתוך נסיון פעמים עם SS, הגשנו בקשה בשני סניפים שונים לקבל לילדים SSN אחרי קבלת האזרחות, נאמר לנו כי לוקח 3-10 ימים עד שהילד מוזן למערכות וניתן לראות את קבלת האזרחות, לאחר מכן התעודה של SSN נשלחת בדואר לכתובת האמריקנית .זה לא אומר שאי אפשר להגיש את הבקשה אבל התעודה נשלחת בדואר.
יש צורך להציג ב SS את תעודת האזרחות, תעודת לידה מקורית ולמלא את הטופס הבקשה.
&nbsp
&nbsp

rainbow188

New member
נכון, כנראה שהיום לא ניתן

אבל אפשר לחזור למחרת או אחרי יומיים ולבקש שיבדקו אם יש כבר מספר. אז כנראה שכבר אא לעשות הכל ביום אחד... אבל בכז במהלך הטיול.

lexus34

New member
פתרון פשוט

לגשת לאחר קבלת האזרחות לסניף SSA, לבקש כרטיס SS שישלח לקרובי משפחה בארה"ב, ואחרי כמה ימים שהם יקבלו את הכרטיס פשוט לבקש מהם שישלחו את המספרים אליכם.. או את הכרטיסים ( רצוי בדואר רשום )

למעלה