אז איזו סדרה של גיורא הכי אהבתם עד עכשיו?

igloo2

New member
במקום השלישי

שכונה 1
איך אפשר לא להתאהב בשכונה? יש בה כל מה שהופך סדרה למעולה.
סוד הקסם שלה בניגוד לסדרות האחרות של גיורא,זה שהיא מאוד מציאותית ולא מייפת שום דבר. מאוד קל להתמכר אליה ולהרגיש תוך כמה פרקים כאילו אתה חי בשכונה (אולי יש כאלה שירגישו בנרקיס).יפה לראות איך סדרת נוער מטפלת בנושא המאוד ישראלי של אשכנזים מול מזרחים מבלי להזכיר את המילים האלה. למרות שזה נושא קלישאתי הוא טופל היטב ובצורה משעשעת ואף פעם לא נמאס.
שילוב של קומדיה, מתח, בורקס, קצת טלנובלה ומה לא.
החיסרון של הסדרה הוא פערי הזמן, הרצון הוא כנראה ליצור סדרת נוער איכותית ומושקעת מאוד שלא נראתה כמוהה בארץ.הבעיה שהנוער שהתחיל לראות את הסדרה לפני 3 שנים כבר התבגר ועכשיו זה נוער חדש שכנראה לא יתחיל לראות מעונה 3. לצערי הסדרה לא זוכה לכבוד הראוי לה, וזו לדעתי אחת הסיבות.

panda0zombie

New member
מסכימה בהחלט

כל הנושא של ההתעסקות בעשירים-עניים, מעמדות.. ההתעסקות בעדות בלי להזכיר את זה.. נכתב בצורה מאוד חכמה לדעתי
בדיוק סיימתי מרתון של העונה הזאת ורק נזכרתי עד כמה אהבתי אותה.
&nbsp
מושקע איכותי ויפה כמו שאמרת. באמת חבל שלקחו את הזמן וקהל המעריצים כבר גדל

igloo2

New member
במקום השני!

השמיניה 3!
אחרי 2 עונות השמיניה מגיעה לעונה 3 ועולה עשר רמות למעלה. העלילה נהיית הרבה יותר מותחת, טוויסטים משוגעים, השקעה בצילומי חוץ וחדרי אולפן ענקיים, ותעלומות אמיתיות (ובראשן מי הרג את יואל)
המשולש המתוח של אדם ניצן ואיה, ההתחזות של דניאל לניני, החומר שיוליוס הזריק לדגנית ובסוף ניצן התגלתה כבת שלו והצילה אותה, וכמובן פרק הסיום הקשה עם הזכרונות שנשכחו
עד היום כשאני שומע את השיר "גם אם נשאר לנו רק עוד קיץ אחד" אני מתרגש. הרגשתי שנפרדתי מחברים שליוו אותי שנים והתבגרו מול עיניי, כמו שהסדרה התבגרה ונהיתה מושקעת ובוגרת יותר
גיורא התעקש לפרוש בשיא,ונאלצתי להסכים איתו שזו היתה החלטה נכונה כשעונה רביעית יצאה לפני כמה שנים.
עונה מדהימה ובלתי נשכחת

igloo2

New member
ובמקום הראשון.....

החממה 3!
וואו... העונה הכי טובה שהיתה לסדרה ישראלית אי פעם. סוף סוף עונה של גיורא שמגיעה ל- 75 פרקים, והאיכות לא נפגעת בגלל הכמות. הדמויות כבר כל כך מתפתחות ומתבגרות שפשוט מרגישים חלק מהחממה וממש כיף לראות את זה.
עונה שהיא סרט קולנוע אחד ארוך. כל כך הרבה קווי עלילה שונים. השלום עם נוביה, המתח עם רובי שמתברר שזה בכלל זאב שמתחזה לראש הממשלה, היחסים בין תלמידי החממה, והפינאלה עם המעבורת..... וואו.
זה הזמן לברך את הסדרה על שהגיעה לנטפליקס ועומדת לכבוש את העולם.. לגמרי מגיע לה!

igloo2

New member
תיארתי לעצמי שיחלקו עליי, אני יודע שהרבה לא אהבו אותה

בעיניי היא היתה מושלמת

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתך
שעונה הזאת ראויה למקום גבוה אבל זו לא העונה מספר 1 של גיורא ..
אגב זה שרשור שיותר מתאים לפורום סדרות ישראליות הכללי פה...
&nbsp

dar dahan

Member
מקום 9 אם כבר, בטח שלא ראשון

עונה שמחזרו בה את הסיפור על הפנים של דניאל, ושהפכו את רובי מרשע לבנאדם שמבריא, הפרידו בין הזוג האהוב עליי, הוציאו מהקבר את זאב ועוד דברים חסרי הגיון.
שלא לדבר על הקטע עם הדרורים וכו'.
עונה חלשה.
&nbsp

dar dahan

Member
דעה אישית שלי

1. החממה 2:
עונה נהדרת, על סף המושלמת והגאונית, עם טוויסט נהדר ועם הזוג האהוב עליי בשיא של הזוגיות שלהם הלא הם דינה ומתי.
2. האי 2: אלמלא דינה ומתי זה היה מקום ראשון, אבל מה לעשות שדינה ומתי לוקחים בסיבוב ועונה 2 של החממה גם בלי דינה ומתי לא נופלת מהאי 2, האי 2 הייתה כל כך טובה ובכלל עונת המד"ב הכי טובה שעשו בארץ, עונה פשוט נהדרת, שהייתה צריכה לסיים את הסדרה ככל הנראה.
3. השמיניה 3: עונה נהדרת והכי טובה של השמיניה, עונה ששווה מקום שני אפילו אבל דינה ומתי לוקחים בהליכה, הסיום גם הרס קצת, מי מוחק זיכרון של שנתיים, איפה ההגיון?
4. האי 1: הייתה עונה קסומה ובתולית מאוד ויפייפיה, מאוד אהבתי את הפלאשבקים המדהימים שתרמו מאוד והעונה הזאת תזכר מבחינתי לעד.
5. השמיניה 2: אחריי שהעונה הראשונה הייתה חצי טלנובלה וחצי סדרת מתח, בעונה הזאת גיורא החל לגבש את היצירות שלו לעתיד, עונה טובה עם מתח, דרמה והפתעות, במיוחד דניאל המיליונר שמתגלה כמרושע ו3 הפסיכים במסיכות, שהשלישי משום מה לא התגלה ומעניין מי הוא היה.
6. החממה 1: עונה טובה, הבעיה עם העונה הזאת שהיא הייתה משעממת בחצי הראשון, רק בחצי השני מתחיל להכנס העניין ולכן מקום 6 מתאים לעונה הזאת.
7. שכונה 1: עונה טובה, בטח יותר מהעונה השנייה של שכונה.
8. השמיניה 1: הבעיה עם העונה הזאת שהיא לא הייתה מגובשת וגם הייתה ארוכה מדיי לדעתי האישית.
9. החממה 3.5: עונה מאכזבת מאוד, אחלה פרקים כבודדים, אבל כחבילה אחת שלמה אכזבה ענקית, מנו חולה הסרטן היה אמור להיות בכלל מרגל, רובי היה צריך להיות הרע הראשי, ואם כבר אלה לי עלתה על המעבורת המעבורת הייתה צריכה להתפוצץ.
10. האי 3: עונה מגומגמת, כל הקטע שב1406 יש מלא אנשים על האי סותר את העובדה שהאי היה שומם, ולא, באי ב1909 היו אנשים אבל הם היו טיימרים מהעתיד, ואז פתאום יש אנשים ב1406, ואחד מהם הוא נביא שאף אחד לא שמע עליו עד אותה עונה, ולקאיראן יש בת, ואינספור דברים מאכזבים, אם כי העונה הזאת עדיין טובה יותר משתי עונות אחרות של הסדרות של גיורא.
11. שכונה 2: רק בעונה הזאת מוחקים את כל ההיסטוריה רק בשביל להרוג דמות ולהעלים מטה, גם הרגו את איתן וגם העלימו את המטה, אז נשאלת השאלה מה כבר יכול לקרות בעונה 3? מה יהיה מטה חדש?
יהיה מכונת זמן חדשה?
מה כבר יכול להיות??
12. השמיניה 4-5: עונה שלא הייתה צריכה להתרחש נקודה סוף, ואם כבר התרחשה אז לעשות עונה טובה ולא הבדיחה שנקראת השמיניה הדור הבא, שפתאום באמצעות הלמדא יש כוחות על (מילא הקריפטון, יש פה עוד איזשהו היגיון אבל להפוך לבלתי נראה, ויכולות דומות זה פשוט חסר הגיון), ולדניאל יש אח בשם אבשלום שאף אחד לא שמע עליו בכלל וכו'..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אח בשם אבשלום? הוא לא בעצם

אח שהוא בעצם ראש מועצה וגם שוטר מושחת בחו"ל?
&nbsp
למה לפוצץ את רשף...
&nbsp
רגע, בסקורפיו היו שלושה אנשים עם מסכות? לא זכור לי משהו כזה...

dar dahan

Member
כן אתה צודק, אח שהוא ראש מועצה וגם שוטר מושחת חחח

ולמה לפוצץ את רשף? אולי כי נמאס לי כבר מכל הסופים הנחמדים הללו, שפעם אחת יהיה סוף שדמות ראשית מתה.
מה גם שאלה לי נמאסה עליי בעונה 3 בגלל שהיא עוד פעם התברברה במי היא אוהבת, במקום לבחור עונה קודם לכן ולהיות עם יפתח היא שוב נכנסה ללופ הזה של לבחור את מי היא רוצה כאילו היא מלכת אנגליה...
&nbsp
ובסקורפיו היו 3 אנשים בהתחלה, היה את מולי, את דניאל ועוד אחד שמת על ידי העקרב והוא ניסה לעזור לאדם ולניני אחריי שאלו עשו את חלקם בעסקה (העסקה עם היהלום הירוק של קה) ושאר החברה של סקורפיו לא הסכימו ואז הוא החליט להביא להם תמונות שמראות שאיה בחיים ובשל כך הוא נשפט והוצא להורג...
עד היום לא ברור מי הוא היה ואם הוא היה באיזשהו שלב קרוב לחבורה או שלא.
&nbsp

למעלה