רק אם תאמרי זאת במתק ראחת (לקום)
ד דאגרוטיפ New member 15/10/12 #7 סימור, סחתיין עליכ. ברוך הבא למעוננו המעודן בחוג הסילון. אין לקלוד את המילה תחת ונספחיה יותר מפעם אחת ביום בהקשרים אניני טעם.
סימור, סחתיין עליכ. ברוך הבא למעוננו המעודן בחוג הסילון. אין לקלוד את המילה תחת ונספחיה יותר מפעם אחת ביום בהקשרים אניני טעם.
S seymore butts New member 15/10/12 #9 תודה רבה על קבלת הפנים החמה בסעיף "איך הגעת אלינו" את יכולה לרשום שזה בזכות החתימה שלך.... ומעון מעודן אמרת ? אנחנו עוד נראה בקשר לזה....
תודה רבה על קבלת הפנים החמה בסעיף "איך הגעת אלינו" את יכולה לרשום שזה בזכות החתימה שלך.... ומעון מעודן אמרת ? אנחנו עוד נראה בקשר לזה....
ד דאגרוטיפ New member 15/10/12 #10 קבל לכבודך: את התרגום כדאי שלא לעשות באמצעות גוגל. http://www.youtube.com/watch?v=xDrZUUzx2Sw&feature=related
קבל לכבודך: את התרגום כדאי שלא לעשות באמצעות גוגל. http://www.youtube.com/watch?v=xDrZUUzx2Sw&feature=related
A Anna begins cc New member 15/10/12 #25 סימור, יקירי למרות החיבה היתרה שלך לאיזור הישבן, (The understatement of the year) אני מבטיחה לך שאצלי, באופן אישי, הרבה יותר נוח להניח ראש על החזה מאשר על הישבן שלי.. (אני לא בוטחת באנשים שמעדיפים תחת על ציצי. שתדע.)
סימור, יקירי למרות החיבה היתרה שלך לאיזור הישבן, (The understatement of the year) אני מבטיחה לך שאצלי, באופן אישי, הרבה יותר נוח להניח ראש על החזה מאשר על הישבן שלי.. (אני לא בוטחת באנשים שמעדיפים תחת על ציצי. שתדע.)
S seymore butts New member 15/10/12 #41 עוד לא פגשתי אישה שיותר נוח להניח את הראש על החזה שלה. אלא אם כן יש לך חור באמצע בשביל האף...
S seymore butts New member 15/10/12 #42 היי מותק גם את כאן ? אני בסדר אבל נראה לי שחלק מהפורום נבהל מהאזעקה ועדיין לא יצא מהחדרים האטומים.
ל לילוש באה לביקור New member 15/10/12 #44 הן שובבות הציפורים אל תראה אותן ככה הן הלכו לאימון בהשראת הבלוג שלך
S seymore butts New member 16/10/12 #59 מיטת סדום כמובן אבל מהסוג שעושה נעים. לא כזו שמקצרים או מאריכים בה גפיים.
C Captain Jean luc New member 15/10/12 #21 הכי אוהב שהבחורה נחה לה על החזה שלי.. כפיות מזקיף מידי ... אי אפשר באמת לישון ככה
ק קטניפ New member 15/10/12 #43 ישנים מעט מדי אני אוהבת שהוא עוטף אותי תוך כדי שינה - הוא גדול וחסון ואני מרגישה אז ילדה קטנה הבעיה היא שהוא נוחר ולפעמים אני ישנה עם כרית על הראש ורגל שבועטת מדי פעם.
ישנים מעט מדי אני אוהבת שהוא עוטף אותי תוך כדי שינה - הוא גדול וחסון ואני מרגישה אז ילדה קטנה הבעיה היא שהוא נוחר ולפעמים אני ישנה עם כרית על הראש ורגל שבועטת מדי פעם.