אז איך אתן מפנקות את עצמכן?

בלינקה

New member
אז איך אתן מפנקות את עצמכן?

כולנו אמהות, בנות זוג (אני חושבת שכולנו...), נשים עובדות (בבית או מחוץ לבית). לכולנו סדר יום די מטורף, והרבה מסביבים להשקיע בהם. איך אנחנו משקיעות *בנו*? מה גורם לכן לניתוק, להירגעות, להרגשת עצמיות מבורכת?

בלינקה

New member
אני אתחיל ../images/Emo9.gif

אמבטיה. חמה חמה חמה, עם שמנים (יש לי עוד מאז שהביאו לי מתנות ללידה), בחורף עם תנור דולק, כוס מים ליד, וספר. חצי שעה כזו, שבה שחר היא עניינו של מישהו אחר (אבא שלה, לצורך העניין), שאני לא שומעת מה קורה מחוץ לאמבטיה, שאף אחד לא מפריע לי. אני והספר התורן. ולצאת כשכולי ריחנית ונעימה. רק מלהיזכר אני נרגעת

אפרת12

New member
להתמכר לספר ../images/Emo63.gif

פשוט להחליט שלא אכפת שהיום סיון יראה כל היום טלויזיה - העיקר שייתן לי מנוחה ושקט לקרוא ספר (לא תמיד זה עובד...)

yaelia

New member
גם אני רוצה

בבקרים, אחרי שהללי הולך למשפחתון, כוס קפה מהתחלה וע---ד הסוף בלי שאני מוצאת אותה אחרי שלוש שעות מלאה למחצה + כמה דפים בספר התורן. רק בזמן האחרון גיליתי כמה אמבטיה זה כיף (זה בגלל שיש לנו אמבטיה חדשה ונחמדה) ואני מתחבאה שם פעם בשבוע ומבשלת את עצמי בהנאה. מתחילה לחשוב ברצינות על לחזור להתעמל, בטוחה שזה יהיה הכי נפלא.

rona25

New member
../images/Emo41.gif להיפגש עם חברה טובה ../images/Emo41.gif

בערב, לשבת באיזה בית קפה ולקשקש
לישון מוקדם ולקום מאוחר - יקיצה טבעית (כמעט ולא קורה
)
לקרוא ספר טוב מהתחלה ועד הסוף - פעם אחרונה זה היה ביום כיפור , בו סיימתי תוך 24 שעות את "שליחותו של הממונה על משאבי האנוש"

lulyK

New member
להיות *לבד*.

בבית קפה. באוטו, בדרך להתעמלות (שם אני כבר פחות נהנת
). במיטה עם ספר, כשחבילת האבא+תינוק מבלים בגינה.

מעיןבר

New member
גולשת בפורומים...

זה בפירוש המקום שהוא שלי. הכי טוב - כשאף אחד לא מציק לי (בעבודה ובבית) ומנג'ס לי וצוחק עלי שזה מה שאני עושה. ועוד דבר - כשהוא קם בשבת בבקר ומטפל בה ואני סוחבת עוד כמה דקות במיטה (לפעמים זה אפילו שעה
). אין לי מה להתלונן - הילדה שלי לא מקשה עלי עם השינה
, מה שחסר לי זו היקיצה הטבעית לפעמים.

nubi

New member
ברכבת, בדרך

מההתמחות הביתה/לעבודה. שעה שהיא רק שלי. בלי טלפון, בלי כלום. קוראת בדר"כ איזה מאמר, או סתם מסתכלת החוצה. עכשיו חורפות המון ציפורים בבריכות הדגים לצידי המסילה, ואני משתשעת עם עצמי-אם אני עוד זוכרת את השמות שלהן.

nubi

New member
חבל לך על הזמן!

איזה גדלים! נראה שהם אוכלים מצוין! יש גם מלא חסידות ועגורים, המון שחפים ואגמיות. בקיצור-אני צריכה להתחיל לנסוע עם מדריך הציפורים שלי. חבל שהאיזורים האלו לא נגישים לטיולים (אבל מצד שני זה היה הורס אותם).

הלימודים

הלימודים הם הפינוק שלי וזה כולל את הנסיעה לשם...אני לבד (אחרי שהבאתי את הקטנה לסבא וסבתא) מקשיבה לרדיו ולא לבייבי מוצרט או סבתא בישלה דייסה. מגיעה ללימודים, פוגשת את האנשים המקסימים שלומדים איתי ונהנית מסיבובי גלגלי השיניים במוח. לא נהניתי כל כך מהלימודים בעבר...עכשיו אני מעריכה כל רגע.

shpar

New member
מזדהה בעניין הלימודים

פעם זה היה מטרד היום תענוג צרוף, מעבר לזה, פינוקים: * כשהחצי לוקח לסיבוב את הפיצי,ואני מתיישבת מול המחשב * קניות קניות ושוב קניות, מסופרפארם ועד נעלים בגדים ואפילו סופר *פדקור מניקור כשיש זמן פעם ב... * קישקוש בטלפון כשהקטן נרדם *קפה וסיגריה כשהקטן נרדם /בחוץ עם אבא *כשמגיע יום שישי, ויש עם מי להתחלק

Joy107

New member
אני גם עם ה../images/Emo43.gif

או עם המחשב באופן כללי. יש לי מחשב רק אצל ההורים אז כשאני מגיעה לכאן וההורים שלי עם מור אני יכולה להתפנות לקרוא/לשלוח דואר, לקרוא הודעות בפורום - לפעמים אפילו לענות
אבל בשבילי לשבת ככה עם הקפה ליד ולדעת שמור עם ההורים שלי זה פינוק שלצערי לא קורה הרבה

עמית@

New member
אמבטיה, ספר, לשבתבבית קפה

לבד. מה שהייתי רוצה להוסיף לרשימה: לצאת מדי פעם עם חברים.

דאאאא! ברור שרכיבה ../images/Emo13.gif

אבל לא רק, גם המסביב. מקווה להצליח לחזור לרכב פעמיים בשבוע. ועד אז - שישי קודש. להגיע לאורווה בנחת, להבריש את הסוסה כמו שצריך, לרכב שעה. לעשות קירור בהליכה רגועה. לשטוף את הסוסה. לפנק אותה בגזר. לתת לה להתייבש בשמש ובינתיים לנקות את התא שלה ולשמן את הציוד. להתלטף איתה עוד קצת, לצחוק עם הילדים דרי-האורווה, לראות את הסייחים משתוללים בחול ומשחקים משחקי סייחים. לשתות שוקו בשקית, ולחזור הביתה רעבה, מסריחה, הרבה יותר רגועה, וכבר מאוד מחכה ליום שישי הבא. והכיטוב, זה לקנח במקלחת חמה, עם הילדים,ולישון כולם בצהריים.

אני הולכת ../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gifפעמים בשבוע לשייפ

הבגדים שלי נראים עלי יותר טוב, אני מרגישה יותר טוב, וגם יוצר לי לצאת מהבית לבד, בלי ילדים ולשמוע מוזיקה חזזזזזזק באוטו שלי
. אני גם נהנית להפגש עם חברות, אבל זה תמיד מלווה בילדים, אז זה לא כל כך נחשב לשאלה שלך

טונה של כוח רצון והממממממון

פרגון מהאיש. וגם יונק שמכבה אורות ב-20:00 (ומדליק אותם שוב ב-00:00, 3:00 ו-6:00
)

למעלה