אז איך אתן מפנקות את עצמכן?

אדר שלי

New member
ואני...../images/Emo141.gif

סרט טוב בדי.וי.די עם החצי על הספה, עם כוס תה ורפלקסולוגיה הדדית.
יוצאת עם אחותי כל מקום שלא יהיה.
ספר טוב או מגזין אהוב מול הטלויזיה על הספה עם כוס קפה ששותה עד הסוף!

רות י

New member
לצערי, אני ממש לא מפנקת את עצמי.

ממש חסר לי זמן איכות לבד עם עצמי. אפילו להיות בבית בשקט, לשכב במיטה, לקרוא ספר, לראות טלויזיה, לשוטט אנה ואנה ברחובות, להתפנק עם כוס קפוצ'ינו איכותי בבית קפה מפונפן. להיפגש לבד עם חברות ולדאוג רק לעצמי. עוד כמה שנים זה כבר יהיה חזון נפרץ.

חושחושה

New member
כשגרתי במרכז, מפגשי קפה עם אחותי

האהובה שלי, קפה ועוד סיגריה ועוד קפה, ומנסות לדבר על הכל, היום אני רחוקה, והאמת שבזמן האחרון די עצוב לי, כי אני כל הזמן בבית עם הילדים, האיש שלי מגיע מאוחר, ואני ממש לא מוצאת שום דרך להתפנק, נורא חסרים לי בתי הקפה, שוק הכרמל, שוק בצלאל, והיםםםםםםםםם...הכי הכי הים!
טוב נפלתי עליכן ביום עם מצב רוח מדוכדך ביותר, אז תסלחו לי בבקשה...

daldan

New member
יש רצוי ויש מצוי...

במצוי - לישון עוד שעה בשבת בבוקר כשבעלי לוקח את יואב לטיול, לצאת לבילוי עם הבעל, מקלחת טובה ומפנקת (האמבטיה בבית לא כל כך נוחה), ספר טוב. רצוי - מסג' טוב וארוחת בוקר מהנה, בילוי עם חברות/אחיות, סתם להיות עם עצמי

אוהו.... יש הרבה....

לפעמים אפילו טיול עם הכלבה עושה לי טוב.... אבל בגדול- אמבטיה טובה עם שמנים, בית קפה עם חברה, הפורום.... סקס.... (אתמול חזרנו לעניינים!!!!). ספר סוחף. אבל כעקרון מספיקה לי שעה של ניתוק כדי לצבור כח.

גלשני

New member
ימי חמישי.

זה היום החופשי שלי מהעבודה. עד עכשו מתן היה איתי בבית ביום הזה, אבל לאחרונה החלטתי שאני חייבת לעצמי בוקר חופשי ואני שמה אותו בגן (ואוספת אותו ב-12 וחצי...). בבוקר הזה אבא שלו לרוב מוריד אותו בגן ומתאפשרות לי כמה שעות של שקט. מה אני עושה בהן? לרוב עובדת על התזה, אבל מידי פעם גונבת איזה בוקר של שלווה.

בזמני הפנוי אני קוראת דברים מרתקים

כמו זה
בנזין- עדכון פסיקה בתחום ההגבלים העסקיים · ה"ע 3574/00; 3666/00 הפדרציה הישראלית לתקליטים לקלטות בע"מ ואח' נ' הממונה על ההגבלים העסקיים ואח' עובדות בקצרה- שתי בקשות לאישור הסדר כובל בין חברות תקליטים לבין תאגידים לניהול זכויות בעניין מתן רשיונות השמעה של רשומות קול, אשר לחברות המבקשות זכויות קניין רוחני בהן. בעלי הזכויות, הזכאים לתמלוגים עבור ביצוע פומבי של היצירות, התארגנו והמחו את זכויותיהם לתאגיד, אשר יאכוף את זכויות היוצרים על ידי מתן רשיונות השמעה. התאגיד עוסק בגביית התמלוגים מן המשתמשים, אכיפת הזכויות על המפרים וחלוקת התמלוגים שנגבו בין בעלי הזכויות החברים בו. השאלה- האם ההתארגנות היא בגדר הסדר כובל. הפדרציה הישראלית הינה מונופולין בשוק השיווק של רשיונות ההשמעה ושידור של רשומות קול. סבירות מחירי הפדרציה (סעיפים 93- 111 לפסה"ד): ביה"ד מציין כי כוח השוק של הפדרציה אכן מעלה חשש לגביית מחירים מונופוליסטיים (סעיף 93). מוכנה לענות על השאלה שוב אחרי הבחינה בעל פה - מחר

בלינקה

New member
אוי, זה סמכות עניינית, נכון?

עצה שלי? תזרקי את הספר האדום וצאי לסרט ולקפה. תרענני את הראש, ותבואי מחר לבחינה כשאת לבושה יפה (לא שחור לבן!) מחייכת ובטוחה בעצמך. לא צריך הרבה יותר מזה בשביל לעבור את הבחינה בעל פה.

אנידס

New member
בהצלחה מחר, אפשר לתת לך כמה טיפ

מהיר? אין צורך לדעת את כל הנושאים שתישאלי עליהם, הם נותנים הנחות. אי לכך אל תלחצי.

אנידס

New member
כתבתי קודם, אבל התפוז אכל את התגובה

אני מפנקת את עצמי בלימודים, בקריאת ספר ובגלישה באינטרנט.

sharonmx

New member
לקרוא את מוסף סופ"ש של "הארץ"

גם אם זה ביום רביעי.... כשיוצא- להפגש עם חברות בערב בלי ספיחים ולקשקש

isidora

New member
תספורת../images/Emo61.gif

אני לוקחת איתי את סבא שיטייל עם מאיה בזמן שאני שם (סבא פנסיונר זה כ-י-יף!) אני ישנה בזמן החפיפה (השבוע גם היתה חופפת חדשה ומעולה!) אני מנמנמת בזמן הכיסוח (לחולד כמוני אין סיבה להשאר בעיניים פקוחות אם אין עליהן משקפיים) נהנית מחפיפה חוזרת ויוצאת כמו חדשה

cookie1

New member
אני אוהבת שקט עם עצמי

לצערי זה ממש לא אפשרי ולכן אני מפנטזת על סופ"ש רגוע בחיק הטבע. מתה לקרוא ספר בלי שיפריעו לי בקיצור לא ממש מצליחה לפנק את עצמי כרגע, אבל בהחלט זואפת להגיע אל הפינוק והנחלה...

orlyfu

New member
באופן כללי, לא עושה את זה מספיק.

למרות שאני בבקרים לבד בבית, כשיובל בגן, אני כל הזמן מרגישה באטרף. לעשות משהו מועיל. או שיש מה לסדר או לנקות או שאני צריכה לעשות משהו כדי שתהיה לי עבודה. אני כל הזמן עם רגשות אשם. בשבילי להתפנק זה לראות סרט בטלוויזיה מהתחלה עד הסוף, להצליח להתפס על ספר (אחר כך זה רץ, לא זוכרת מה הספר האחרון שקראתי), וחוץ מזה, פעם בשבוע אני שרה במקהלה. זה רק שלי. מה שכן, הבריחה של זה הפורומים. מבלה בהם הרבה. כאן ובאומנות שימושית.

מעין26

New member
התחלתי פילאטיס וזה בהחלט עונה על

הצורך של השעת שקט שהגוף צריך, וכמובן לרכב שלצערי יוצא לי רק פעם בשבוע. אבל יוצא לי עכשיו פעמיים בערב פילאטיס ופעם בשבוע לרכב ווזה הזמן נטו לעצמי.

למעלה