אז איך ביליתם את החג אתמול?

candy77091

New member
אז איך ביליתם את החג אתמול?

חנוכה ראשון שלנו יחד. הדלקנו,הכרתי כל מיני מנהגים שלא הכרתי עד היום מבית הוריי..שרנו שירים. סופגניות לא קנינו אז הלכנו אח"כ וקנינו,אכלנו.לי זה היה ממש לא טעים-בצקי מדיי והוא אהב.אבל לא נראה לי שזה יקרה שוב. נראה לי שאני אלך יותר על לביבות מכל הסוגים שלהם..

אביטל60

New member
היה כיף!

הדלקנו. שרנו שירים. אח"כ גיסי וגיסתי הגיעו אלינו. הכנתי אוכל טעיםםםםםםם! (בלינצע'ס גבינה, בלינצע'ס פטריות, פשטידת פטריות, סלטים חיים, גבינות ופיתות...) והיה ממש נחמד! היום אנחנו עושים לנו ערב נחמד לבד!

אביטל60

New member
זה ממש פשוט!

מטגנים בצל גדול אחד קצוץ דק. מוסיפים פטריות (400 גר') ומטגנים עוד כמה דק' מוסיפים ביצה אחת ומערבבים. מוסיפים מלח\פלפל זהו! ממלאים בעלי בלינצע'ס ומגלגלים... מגישים עם רוטב פטריות (קנוי)

candy77091

New member
אז גם את בליגה של אלה שאוהבים

מאכלים קלים להכנה וטעימים?

מעיל רוn

New member
או שלא הבנתי טוב בקריאה ראשונית ומטגנים אותה

זה לא נוצר כחביתה בערך?

אביטל60

New member
את מוסיפה אותה למחבת תוך כדי טיגון

זה נהיה כמו חביתת פטריות כזאת...

candy77091

New member
כיף לא לעבוד ולא ללמוד יש לך המון זמן הא?

ולא שאני מקנאה,כל אחד עם מה שיש לו.לי לא היה זמן אפילו להכין חצי לביבה,אולי היום ילך לי יותר טוב,גם זה אני לא בטוחה,רק מסיימת ללמוד היום ב9 בלילה.

אביטל60

New member
אני גם עובדת וגם לומדת!

אבל לומדת רק פעמיים בשבוע ועובדת עצמאי כך שאני מנהלת את זמני...

candy77091

New member
את לומדת לתואר ראשון,לא?

אלא אם כן זה הוראה בשנה האחרונה או השלישית.. אחרת זה לא מסתדר. אוהבת לעבוד מהבית?

אביטל60

New member
לא, במקצועי אין תארים...

אני עוסקת בעיצוב וגרפיקה... ממש לא הוראה. וזו שנתי השלישית בלימודים כך שזה רק פעמיים בשבוע! וכן, אני מאוד אוהבת לעבוד מהבית!

candy77091

New member
יש בזה תואר אבל רוב האנשים

התואר הוא באומנות. יפה לך שאת עובדת מהבית.

היה קסום ../images/Emo99.gif

אחרי ההדלקה שרנו שירי חנוכה והילדים שרו ורקדו כ"כ חמוד
צילמנו אותם וזה ממש מבדר
אני ממש אוהבת להתבונן בלהבות כשבפנים חמים ונעים ושמח... היו גם סופגניות קנויות ולא עמדתי בפיתוי....
אח"כ הכנתי עם הילדים לביבות תפו"א עם בזליקום טעימות וכיבדנו גם את השכנים

candy77091

New member
יופי אני רואה היה לך זמן.

בעיקר התלוננת שאת לומדת עד 5..

ראשית יקירתי, לא התלוננתי על דבר וחצי דבר

וזה שגמרתי ללמוד ב5 וחצי זו לא סיבה לתלונה. אני בחרתי ללמוד את המקצוע הזה, ואני שלמה עם זה לחלוטין. אכן כדי להספיק הכל הילדים הלכו לישון ב10 בלילה. ומבחינתי זה סבבה לגמרי. זמן עושים יקירתי.

candy77091

New member
אני לא יקירתך.

אילו היית לומדת מה שאני לומדת ומנסה לעמוד בלחץ שאני עומדת בו,היית מתייאשת. אני מגישה עבודות כל ימות השבוע כל הסמסטר חוץ מימי שלישי ושישי.וחוץ מהעבודות אני לומדת בשבוע 30 שעות שזה לא מעט..

אולי תוותרי קצת לעצמך

נראה לי שלקחת על עצמך מלכתחילה קצת יותר מידי. ואת בעצמך מודה שאת בלחץ עצום אז כמו שכתבת שאסור לתת לילדים להרוס את הזוגיות, תחשבי על זה שאת נותנת למשהו הרבה פחות בעל ערך להרוס לך-לכם את ההנאה מהחיים- ועכשו- מחנוכה. אולי תקחי פחות קורסים לסמסטר- לוידעת! כל הכבוד על העקשנות שלך ובטוח שהיא תביא אותך רחוק, אבל תחשבי על כמה "גופות" את עלולה לדרוך בדרך הזאת...

למעלה