אז איך ביליתם את החג אתמול?

בדיוק ההפך

עכשיו לפני הילדים זה בדיוק הזמן להשקיע בלימודים, לתקתק אותם ולסיים. אחרי זה זה רק יהיה הרבה יותר קשה ויש נשים שלא סיימו את התואר בגלל זה...

candy77091

New member
אני לא חושבת כך.כשלקחתי את הקורסים

לא ידעתי שהם כוללים כזה המון עבודות ,סה"כ זה כמות רגילה לסמסטר. אני לא דורכת על שום גופות בדרך. אם אני אקח פחות קורסים יק ח לי יותר זמן לסיים ואני אפגר אחרי כולם ולא אלמד יחד עם אנשי השנה שלי.ואני מעדיפה ללמוד עם אנשים שאני מכירה ולסיים מוקדם יותר את התואר. יש שיקולים אחותי זה לא THAT EASY אני לא הורסת לעצמי את החיים,בעלי מעודד אותי בדרך בה אני הולכת וכך אני אוהבת אחרת בלי לחץ אני משתעממת.

את זאת שהתלוננת שאין לך חיים, אחותי../images/Emo8.gif

ובמיוחד עכשו- בחנוכה את מקטרת בלי סוף, אבל אם את מבסוטה עד כדי כך ממה שאת עושה- תהני! אני הבנתי אחרת ממה שכתבת לפני כן.

candy77091

New member
זה תקופות.

יש תקופות שאת מרגישה יותר לחץ ויש תקופות שאת מרגישה פחות אם כי העומס לא בהכרח משתנה. אני קיטרתי?מה פתאום,אולי זה רק נדמה לכן.אני מבואסת שאין לי חופש בחנוכה כמו שהיה לי בתיכון למשל שאני יכולה להרגיש את החג וזה כל הסיפור.סה"כ אני מסתדרת עם העומס ומתרגלים אליו עם הזמן,גם זה עובד לגבי כל סמסטר אחרת..

ראשית

בשלוש השנים הראשונות של הלימודים למדתי יותר מ30 ש"ש כל סמסטר. ובמשך 6 סמסטרים נבחנתי ב15 מבחנים כל סמסטר לא כולל דוחות, מטלות הגשה וכדו' שוטפות במהלך כל הסמסטר. את כל זה עשיתי עם ילד ותנוקת שניהם בהנקה ללא מנה אחת של סימילאק/מטרנה
ככה שבתחרות העומס לא בטוח שאת מנצחת. ולומר שהייתי מתייאשת במקומך זה מעט יומרני. זכותך בהחלט לקטר על העומס שאת מתמודדת איתו אבל מכאן ואת לדבר כאילו כולן מובטלות חוץ ממך- הדרך ארוכה. תבדקי ותראי שתזכי להערכה ותמיכה גם בלי לפגוע באחרים. אפילו הרבה יותר.

candy77091

New member
גם אנ יבשנה הראשונה למדתי יותר שעות

אצלי המערכת לא מתמתנת עם השנים. המקצוע שלי לדעתי הוא בין היותר קשים ככה ששעות לימוד תכלס ושעות לימוד שאני משקיעה מעבר לזה הם לא שווים לשלך ולעולם לא יהיו שווים.לא אמרתי שכולן מובטלות ממני אבל לא רק אנ יאלא כולם אצלינו אומרים שאין זמן. העובדה שהתמודדת עם גידול ילדה וילדה מוכיחה שלא היית עסוקה כ"כ במהלך הלימודים כי אצלינו זה פשוט בלתי אפשרי.אצלינו אנשים כאלה פורשים או לומדים מערכת פחות מחלקית.. זכותך שעשיתי את זה עם ילד ותינוקת אני ב"ה לא. אין לי שום מטרה לפגוע באחרים.אבל העובדה שאפשר להתלהב מהישגים כאלה ואחרים כשלא כולם יכולים להנות מזה ואני לא אחת מאלה שיכולים זה גם לא הכי כיף שבעולם.

כל אחד בטוח שאצלו הכי קשה.

סטודנטים שלומדים איתי וגם כאלו מחוגים אחרים, חברות של אמא שלי וכדו' שואלים אותי כל הזמן "איך את עושה את זה"?.... אני לא מחפשת צל"שים {אפילו לא מאמא שלי...
} ולא באה להשוויץ בשום דבר, אני מנסה רק להראות לך שההצהרות היומרניות ש"את היית מתייאשת" וכדו'- הן מאוד מאוד מאוד צורמות. כמו גם העקיצות {לא רק לי} "אני רואה שיש לך זמן". את אכן מתמודדת עם לימודים אינטנסיביים מאוד, אין על כך עוררין, אבל כל אחת והעומס שלה. שיהיו רק עומסים מבורכים שכאלו.

candy77091

New member
אמן כן יהי רצון.

אני חייה עם הרבה קונפליקטים(כמו כל אחד) אבל טוב לי איתם (לא כמו כל אחד) אני יכולה לא לאהוב עומס ולרצות חופש אבל בפועל אם יש לי יותר מדיי חופש אני מתחילה לעלות על הקירות מרוב שעמום ומתחילה לחפש לעצמי ממילא עיסוקים..ואח"כ שוב למה אני עסוקה וחוזר חלילה. אני זוכרת שכשהיה לי חופש 5 חודשים מהתיכון לאקמיה היה לי נורא נורא משעממם וחיכיתי להתחיל ללמוד,אח"כ זה היה קשה אבל לפחות לא משעממם,שונאת להשתעממם.

מענין...

בחיים אני לא משועממת, לא מבינה למה נשים משועממות כ"כ! אני נהנת להתבטל, זה לא משעמם אותי..., אוהבת לקרוא בכל זמן פנוי, ולא פנוי....חולה על סרטים, והאהבה החדשה שלי זה סדרות טלויזיה, אם יש לי יותר מידי עומס ואין לי זמן להנאות הקטנות האלה שלי, א-ז אני חוטפת קריזה אמיתית...ומקבלת דיכאון אפילו... ולימודים?- שונאת!!! אף פעם לא אהבתי לימודים למרות שהייתי קוצרת ציונים מצוינים בכיף ב"ה ובזמן הלימודים גם ידעתי להנות עם חברות ואף פעם לא דגרתי יותר מידי על הספרים. היתה לי שכנה שהיתה יורדת אלי הרבה ולא היתה יכולה לקלוט איך אני לא מספיקה לארגן ת'בית ולעשות כל מה שאני צריכה ורוצה, מה את עושה כל היום, את הרי לא עובדת!!!- ככה היא היתה מתפלאת... לא היתה יכולה להבין שאני יכולה לתפוס חתיכת עיתון ולשקוע בקריאה בלי לשים לב שהזמן ביינתים ר-ץ... היא היתה טיפוס שבחיים לא היתה מתיישבת לה סתם ככה על הספה וקוראת והאמת?- ריחמתי עליה בגלל שזה גרם לה כל הזמן לחפש לעצמה תעסוקה ועבודה מתחת לאדמה!- לא ידעה להנות מהחיים.

candy77091

New member
מי אמר שלהיות עסוק זה לא מהנה?

אני יודעת יפה מאוד להנות מהחיים ועשייה זה מביא סיפוק. כל אחד והנאותיות הוא. אני נהנית ללמוד, אני נהנית לטייל,לעשות קניות ועוד המון דברים שאינך יודעת עליהם.

דיברתי על עצמי.

לא אמרתי שלהיות עסוק זה לא מהנה אלא כתבתי שאותי אישית זה מחרפן!! ולמה כוונתך במשפט:"ועוד המון דברים שאינך יודעת עליהם"?! זה נשמע כמו איזה עקיצה ואני לא מבינה למה???!!!

את מאד מסתורית....

איזה מורכבות יכולה להיות בדברים ש"אינני יודעת עליהם" ושגורמים לך להנות? ומנין לך שאינני יודעת עליהם? אני דוקא אינטלגנטית ורחבת אופקים

candy77091

New member
זה לא קשור לאינטלגנציה.

אי אםפשר להשלים פער של חיים שלמים שלי דרך הנט.

איך בילינו את יום האתמול?

כמו כולם הדלקנו נרות. לאחר מכן הלכנו לבקר את סבא שעבר ניתוח (ב"ה מרגיש טוב והוא ב
) ואחרי הביקור יצאנו לחתונה של חברה שלי, וכשחזרנו חלק מהסרט "נפלאות התבונה" היום לא עשינו משהו מיוחד - הדלקנו נרות ואכלנו ספינג'

למעלה