אז איך בינתיים בלימודים?

אני בכיתה יב'..

והולך ממש בסדר גמור.. רק שבוע הבא מתחילים לנו כל המבחניםפםם ככה זה ביב' יש תקופות של אלומדים אז לומדים לבד ועל ההתחלה יש עומס בהכולל בשיעורים,במבחנים.. וכו..

noooga

New member
יערה../images/Emo24.gif

משום מה בא לי לחבק אותך אפילו שאני לא ממש מכירה אותך... פשוט זה שרע לך כואב לי.. שאת במקום חדש וקשה לך... אוף, מסכנה
אבל בקרוב הכל יסתדר!

noooga

New member
יהיה טוב יעריתו'ש...

כמו שאומרים- תהיי חזקה..
הנה עוד כמה חיבוקים-
100000X

יעריתוש!!

לא מכירה אותך אבל מסכימה איתך ב100%!!! אני מקווה שתסתדרי שם...זה פשוט כואב הלב..

הייי!!

מקווה.. בינתיים, כל יום שעובר רק מגדלי תדיכי, אבל בעצם, זה מגדלי תשמחה כי יש פחות ימים להיות כאן!!... עכשיו יום ראשון- יענו אין לימודים, אז בכלל לא יצא לי לשמוע מחדש על ה- 11.9 והאמת?? לא נעים לי, אבל זה מזה לא מעניין אותי. כאילו- החיילים והאנשיםן שבארץ יותר מעניינים. מגעלי מצידי אבל אני אומרת: כמה שפחות אמריקאים יותר טוב!! טוב נו אני אשתוק. אחלה הודעה יצאה לי!!

כע, אחלה פיצוי

על זה שלומדים כל יום עד איזה 4!!... ואתם לא מאמינים- חשבתם שבארה"ב ה11.9 עצוב????? מזה טעיתם!! היום היה אפיללו באורגון (והלכנו לשם) טקס מדהים של חיל האוויר עם כל מיני מטוסי קרב, ושל נוסעים שטסים לך ליד הפרצוף. והיו שם שירים שמחים וכל זה, ואפילו לא הזכירו את התאומים שנפלו (כמה אירוני) ממטוסים.............

יעריתושששש

שיהיה לך המון המון בהצלחלה..כל ההתחלות קשות...אני בטוחה שתסתדרי..בכלמקה אנחנו מהארץ מחזיקים לך אצבעות

mayan174

New member
יו נו, כיתה י"ב

האמת שעכשיו יש תקופה של לחץ - מתכונת באנגלית, מבחן במתמטיקה שבוע הבא והיה לי היום מבחן בביולוגיה-גנטיקה שממש חששתי ממנו, אבל עבר לי בסדר ברוך ה'. מקווה שהתקופה הראשונית עם הבום שכל מורה מפציץ תעבור, בייחוד המורה לאנגלית- כבר התחילה השנה וצריך להגיש 2 חיבורים ועוד רשימה של מטלותשהדף קצר מלהכילם.... חוצמזה, הכל בסדר אבל כרגע ממש לא כיף לי בי"ב נקווה שישתפר

למעלה