אז איך היה לכם אתמול?

אז איך היה לכם אתמול?

איפה הייתם ואיך היה? אני הייתי ברוק עצמאות והיה אחד החזקים! חבל רק שהדג נחש נתנו כל כך מעט שירים (3 נדמה לי) יכלו להעיף את דנה ברגר ולתת להדג נחש עוד איזה שני שירים ולמוניקה סקס עד שני שירים.

jack s

New member
אני אישית די התאכזבתי מרוק עצמאות

זתאמרת לא שלא נהניתי...פשוט היה כזה...אה.. לפחות לעומת שנים שעברו לפחות היה מולי איזה פייגלה אחד עם דגל שרקד וזה היה אחד המצחיקים

‡NoK

New member
ואיי הוא היה אחד החמודים! ../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

ממ..אגב, אני חושבת שראיתי אותך. זיהיתי מאיזו תמונה שפרסמת בפורים.
היה די נחמד..לא הזזתי ת'תחת שלי מהדשא
ו...חיכיתי לאביב...
בהחלט היה שווה לחכות....
כמה אנשים יפים.. ובנות שנראות כמו אווריל\אבריל? (?)...גרר..
אחד המספקים.

ShiN ShiN

New member
אני ראיתי אותו מבחוץ! ../images/Emo13.gif

שיהיה בריא! איזו קופצני!
היה לי כיף!
ישבנו מחוץ לרוק עצמאות, ראינו ושמענו הכל
אבל הרגשנו דיי מסכנים..
אבל באחד הסיבובים שעשיתי מסביב, ראיתי את שלומי קינן
זהו, וגם היה טוב מאוד שפתחו את השערים בהופעה של אביב!

Darakan

New member
ואותי לא מזכירים אה אה?

הייתי אמור להיפגש עם ידידה מירושלים ברוק עצמאות אבל היא כבר נכנסה לשם כשבאתי אז לא פגשתי בסוף. אז אספתי את ידידה שלי מכרמיאל ששהתה אצל ידיד ונסענו למטאל טיל דאון שהיה בזבוז גמור של 45 שקל + 10 שקל על שייק מנגו מעפן. חרא של הופעות. מזל שהיו הרבה אנשים שאני מכיר... ועלק till dawn. till שתיים וחצי ליתר דיוק. פעם הבאה, יום העצמאות צריך משהו מכובד ולא להקות מסריחות. אבל מי שהיה, מה אומרים על סקין קלוק? דווקא הם היו הכי נחמדים. בקיצר עזבתי את המקום ב-3 ונסעתי להחזיר את שירי (הידידה) לראשון אבל בגלל שלא היה לה איפה להיות חנינו מול האמפי וסתם דיברנו באוטוו, ובסוף החלטנו להסתובב לראות עם השערים נפתחו. הקטע הכי טוב בערב זה היה לראות מישהו עם חולצה של "בורזום" יוצא מהשערים של האמפי (המבין יבין), ולפתע לפתע את מי אני רואה רץ אליי? את שירן. ואהממ זהו. חזרתי ב-7 גמור, ישנתי 4 שעות ונסעתי לפרדסיה ב-1.

יאפה

New member
ההופעה של מוניקה סקס

הפתיעה אותי לטובה.סיפק אותי ביותר:)

יאפה

New member
והמשך...חצי שעה אחרי ההודעה הקודמת

הלכתי לישון התעוררתי עכשיו)14 שעות שינה מטורפות)

mutagen123

New member
היה ממש מספק...../images/Emo45.gif

משום מה מוניקה סקס סיפקו אותי, וגם היהודים
סאבלימינל ומוקי תמיד נחמד לשמוע, ואביב - לא איבד את זה
אבל יכל להחליף שיר או שתיים (במיוחד את זה של הקלידן שלו) כל הערסים שבאו לראות את סאבלימינל החלישו למרות שאני זוכר איזה פאג אחד חמוד עם עגיל בטבור שממש נראה חמוד (אני לא הומו
). והשירותים.....
איכססס וגם כל הלחץ על הקופות. אבל הייתי עם אנשים שאני אוהב
מוזיקה שאני אוהב
ואין הרבה דברים שמשתווים לזה.

NiGa

New member
שילמתי 100 שקל כדי לפגוש חברים שלי.

אבל זה לא אומר שלא נהניתי. באמצע "הקשה ושתול" כבר הלך לי הגרון לא הצלחתי בקושי לשיר ובגלל שהייתי חלש מדי, סאבלימינל בלבל אותי כל פעם ובטעות אמרתי את המילים של הפרד ומשול המקורי... הדג נחש סיפקו אותי. מוניקה סקס יש להם כולה 2 שירים מבחינתי + שיר הבגוסטה (גשם חזק) ולעברי יש מזל שהוא שר את השיר של ריטה, אחרת הייתי אומר שחלש לגמרי. מה קשור החליש אותי, כי היה קצר מדי ולא הספקתי בכלל להעריך אם הם טובים או לא... והכי חשוב - ניר. ניר סיפק כהרגלו. עעעע עועים עיעו עיועי עעעע עועים עיעו ציוני

n a v n a v

New member
אני די נהנתי ../images/Emo45.gif

פגשתי מ-ל-א אנשים שלא ראיתי שנים וגם כמה מהפורום וכמה מקוואים (מקסים
, חן
מוטה ועוד..) קשניקים ואיילוניקים (אלון
, נועה
...) ןהכי חשובים הרצוג
פנדה
עדי
תאטרון
עיצוב
הכי נהנתי בהופעה של מוניקה סקס, גם היהודים היו טובים ואביב נתן אחלה הופעה... סאבלימינל ומה קשור היו סתם תקועים... היה אפשר לוותר... הגעתי הביתה רק בשמונה וחצי ואני מחזיקה את עצמי בכדי שאני לא ארדם... <קשה!!!>

Absolut May

New member
ציון סופי: 8.5

היה ממש ממש שגעון. בסאבלימינל, היהודים ומוקי די הייתי נורא נורא איפה שמעיפים כל כולם מים כדי שלא התעלפו (מקדימה לקשיי הבנה). היה כ"כ שואה שם, אבל בראסמי היה שווה נורא, נהניתי כ"כ. אני עוד שניה ארה באביב גפן ובדנה ברגר -זיינו ת'מוח. ח"ח למוניקה ולדג נחש. אני לא מבינה למה ה-להקות שרו ממש ממש קצת שירים (3-4). הדורבנים היו ממש ממש מעולים, ממש ממש היה כיף בהופעות שלהם. היה נורא נוח שלא היו הרבה אנשים מלפנים ואני ונופר יכולנו להחליק בקלות רבה. אנשים הסתכלו עלינו כמו אני לא יודעת מה, שידענו ת'מילים (בזכות גיל כמובן LOL). בכל מקרה, אני חושבת שאם היו לוקחים קצת משנה שעברה (בגלל כמות האנשים) וקצת מהשנה (בגלל ההופעות) זה היה נורא מתקרב ל10.

ShiN ShiN

New member
מממ...

לא זוכרת בדיוק את הסדר.. אבל- אני שונא השיר שלנו סוף העולם אור הירח שיר עצוב והשיר של הקלידן- עדיף

n a v n a v

New member
השיר של הקלידן

דניאל סלומון- עדיף ואת השאר אין לי מושג הייתי מסטולית לגמרי בשלב הזה של היום...

Anna Karenina

New member
רוק עצמאות.....

וכל מילה מיותרת!!! היה פשוט סבבה, אני צרודה בטירוף, אבל בהחלט היה שווה. בהשוואה לשנים קודמות-עדיין היה מצוין, באמת. נהניתי מכל הזמרים והלהקות, ("הדורבנים" חזקים!!!!).....והשוס השנתי היה הקיוסק, ללא ספק. "קנה בקבוק שתייה, וקבל אותו ללא הפקק!" אחלה טקטיקת מכירות...
ואני מסטולה מעייפות, ואני לא מרגישה את הרגליים שלי... ובמיוחד לאלון...."אין לי אף"!

‡NoK

New member
מה באמת היה הקטע הזה..? ../images/Emo3.gif

למה אי אפשר לקבל פקק?!

Anna Karenina

New member
אז ככה...

הם לא נותנים לך פקק, כדי שתשתי את הכל די מהר, (כי זה מבאס לרקוד וכאלה עם בקבוק פתוח ביד, והם יוצאים מנקודת הנחה שתרצי להיפטר ממנו כמה שיותר מהר, ואז שוב תהיי צמאה, ושוב תקני.
הבנת!?
בהצלחה לנבחנים בבגרות בחיבור מחר!!!!!

Uv Kruvi

New member
../images/Emo41.gif סיכום שלי + הסבר על הבקבוקים...

הם נותנים לך את הבקבוק פתוח, ובלי הפקק... כדי שלא תזרקי בקבוק מלא על הבמה או על הצופים... בקבוק מלא = כואב בקבוק ריק = פחות... זה מה שעושים במגרשי כדורגל...אולי כבר לא, אבל ככה עשו...זה העקרון פה...מה לעשות, אנחנו ישראלים... :) אני ממש ממש נהנתי... מהכל אני חושב... לא ממש ציפיתי להנות ממוקי וסאב וכאלה...אבל דווקא היה אחד הטובים...אחת האוירות! בדנה ברגר ידעתי מראש לא לחכות להופעה שלה, אז סתם טיילתי ודיברתי עם שין דרך ה"סורגים" הדורבנים באמת היו אחד הטובים אהבתי את הדיסקו פאנק הזה...נחמד ביותר... מממ...אביב גפן נתן שואו חמוד ביותר, גם מוניקה סקס, עם השירים המוכרים והטובים, יותר טוב ככה, שלא ינסו להכניס משו חדש... :) היהודים...אשכרה פחד מוות... הייתי בשורות הראשונות ונמחצתי בשיר הראשון, אח"כ התחלתי "לטפס" את דרכי אחורה עם מרפקים ובעיטות מממ...פוגו אחד וחמוד בדרך.....מישהו קיבל בעיטה חזקה וכמעט איבדתי נעל, אבל הכל במקום אצלי... :) מממ...הציון שלי הוא...9... אני חושב שכולם יסכימו שהאכזבה הגדולה היא ש.................. לא היה משינה... זה היה יכול לשנות את כל הערב... אבל סה"כ היה שווה להימחץ, להוציא את הגרון, ולהנות ככה...לדפוק בשירי מים ולקבל מאה כוסות בחזרה :) ולשיר עם יותם שלמה ארצי בקולי קולות ב 4 בבוקר, היה אחד הטובים... הלוואי ובשנה הבאה כולם יקבלו חופש מהצבא ונלך שוב...יספק אותי... (;

למעלה