../images/Emo41.gif סיכום שלי + הסבר על הבקבוקים...
הם נותנים לך את הבקבוק פתוח, ובלי הפקק... כדי שלא תזרקי בקבוק מלא על הבמה או על הצופים... בקבוק מלא = כואב בקבוק ריק = פחות... זה מה שעושים במגרשי כדורגל...אולי כבר לא, אבל ככה עשו...זה העקרון פה...מה לעשות, אנחנו ישראלים...
אני ממש ממש נהנתי... מהכל אני חושב... לא ממש ציפיתי להנות ממוקי וסאב וכאלה...אבל דווקא היה אחד הטובים...אחת האוירות! בדנה ברגר ידעתי מראש לא לחכות להופעה שלה, אז סתם טיילתי ודיברתי עם שין דרך ה"סורגים" הדורבנים באמת היו אחד הטובים אהבתי את הדיסקו פאנק הזה...נחמד ביותר... מממ...אביב גפן נתן שואו חמוד ביותר, גם מוניקה סקס, עם השירים המוכרים והטובים, יותר טוב ככה, שלא ינסו להכניס משו חדש...
היהודים...אשכרה פחד מוות... הייתי בשורות הראשונות ונמחצתי בשיר הראשון, אח"כ התחלתי "לטפס" את דרכי אחורה עם מרפקים ובעיטות מממ...פוגו אחד וחמוד בדרך.....מישהו קיבל בעיטה חזקה וכמעט איבדתי נעל, אבל הכל במקום אצלי...
מממ...הציון שלי הוא...9... אני חושב שכולם יסכימו שהאכזבה הגדולה היא ש.................. לא היה משינה... זה היה יכול לשנות את כל הערב... אבל סה"כ היה שווה להימחץ, להוציא את הגרון, ולהנות ככה...לדפוק בשירי מים ולקבל מאה כוסות בחזרה
ולשיר עם יותם שלמה ארצי בקולי קולות ב 4 בבוקר, היה אחד הטובים... הלוואי ובשנה הבאה כולם יקבלו חופש מהצבא ונלך שוב...יספק אותי... (;