אז איך היה לכם אתמול?

Uv Kruvi

New member
ושי!

ראיתי אותך גם! דיברתי עם שין וראיתי אותך מרחוק וקראתי לך ולא היה לי קול ולא שמעת... חפיף... :)

NiGa

New member
לילה אחד, שהלכנו בתוך העיר

עברו בי כמה הרהורים על ניר חכים שגרים פה האם הם שונים מאיתנו הולכים לישון כמו ניר חכים בעריסות הולכים עד הסוף רק אצלינו חבל, תראי איך אצלינו פעם תורי ופעם תור ניר לאהוב.

Uv Kruvi

New member
יכול - היה - להיות - יותר פשוט...

שתסתגרי עם ניר בחדר, החשוך שלא ראי אחר, מלבד ניר שתיהי של ניר! קניתי לך - ניר חדשים! קניתי לניר חולצלבנה שתתאים פעם תור ניר לאהוב, ופעם תור ניר..................

NiGa

New member
על ניר חכים

כתב יואש צניר עניה שורפות (?? לא זוכר מה הוא אומר) אבל נירשארתי שלם.

יאפה

New member
ניר

ניייי ייר הקטן רץ בבוקר אל הביתשלניר הוא טיפס על הניר נירייים חיפש אוי ובוי לו לנייייר חור גדול בניר הוא טיפס על הניר נירייים חיפש. מסקנה:חפשו.

NiGa

New member
אנשים חכמים כמוני,

הביאו מבעוד מועד פקק בכיס, למקרה שאני ארצה לקנות בקבוק...
(יש לי כבר ניסיון מההופעה של U2 ורוק עצמאות הקודם שהייתי בו)

עדידית

New member
באמת שמונה וחצי

טוב בלע בלע בלע סיבוכים מוניות רחוק ירדנו נכנסנו לחור- טוב הכל החל מצויןואז היה יהודים הלכנו להזיז תתחת בצורה חושנית טוב היה שואה דחפו אותי מלא היה מסריח ודרכו לי על הרגל רציתי לבכות-- ואז חזרתי לדשא האהוב --איך אני אוהבת תדשא שלי. עברי לידר--היה ממש טוב ממש אהבתי דנה ברגר-מאד כנ"ל אני לא יודעת מה אתם רוצים ממנה היא כוסית היא יודעת לשיר והיא לנוח- כל היתר גם בסדר- והדורבנים ---חחח כל מילה מיותרת--לחיוב אביב גפן- להעיף אותו מרוק העצמאות לאלתר-ולכל המתלוננים והמתלוננות על ראפ ההעצמאות בלע בלע העדפתי אותו ככה שיעשע אותי מאד והיה נחמד- הפאג המרקד שווה אותי בקסמו. וראיתי את מקווה וכל מיני אחרים- יום טוב.

LadySpeedStick

New member
לסיכום,

אביב איבד את זה בהחלט היהודים היו בסדר- הייתי שורות הראשונות יצאתי בוכההה מוניקה סיפקו בסאב' ישנתי את מוקי צריך להרוג ולדובדבן ה-ד-ו-ר-ב-נ-י-ם בשבילם כמובן הגעתי הייתי בשורה ה1 כיסא 13-12 (מאי 12 אני 13) קיצור, אני ומאי נדחפנו בין כל האנשים שלא הבינו מה אנחנו עושות ושאלו אותנו יותר מפעם: אתן אשכרה מכירות את הלהקה? המילים?? ביי

מצד שמח מצד שני עצוב

היה ענק אדיר ההיתי ליד הבמה במשך כל ההופעות היהודים היתה הופעה בת זונה גם סבלימינאל ומוקי היו תוחתחים אביב גם דפק אחלה הופעה אחד ארועי הרוק היותר טובים שיש בארצנו האווירה האנשים הכל קקדימה ביותר אבל מצד שני סיכוי קלוש אם אנחנו המקוואים נוכל להגיע אני ינסה להוציא ליום הזה "ג" אבל בלי החברים האלחה שלי זה לא אותו דבר קדימה נעשה הברזה פלוגתית לרוק עצמאות

NiGa

New member
מי זה?!

צוות לאומי אחרי הייתי מהמר על מקסים, גם לפי הסגנון, אבל קראו לך "מקווה ישראל"... שפוך אור על המקרה ואני כבר חישבתי את זה הרי נגיד... אני יהיה במשהו שקשור למחשבים ניר יהיה צנחנים אורן יהיה טייס מסוק קרב נארגן פעולה להשבתת מערכות המיחשוב של צה"ל ליומיים, ניר יצנח לתוך הבוטקה של הש"ג ויזריק לו סמי הרגעה ואורן יטיס אותנו ישירות לרוק העצמאות, ובדרך יירט מטוסי קרב שעלו על עקבותינו.

יותם

אתה צודק זה מקסים לא יודע מה קרה למקווה ישרא זה לא עובד לי אני יוכל להכניס אותנו חינם אני הולך כנראה בעזרת השם לשיריון אני יפרוץ את הכניסה ם הטנק ואז ניכנס!!! :)

NiGa

New member
קדימה

י"ב 4 מגיעה עם טנק י"ב 3 תופסים טרמפ על המסוק קדימה נשתלט על הבמה ונשיר השקה ושתול.

n a v n a v

New member
גם אני חשבתי אותו הדבר...

לא הייתי בטוחה אבל אחרי חקירה מעמיקה של הכרטיס אישי שלו ואת ההודעות האחרונות ... ידעתי שזה מקסים
במיליון אחוז..!

Compulsive

New member
סקוויזו ואז מוניץ.

היה שולט. למרות שההופעה של סקוויזו הייתה קצרה וגם לא ממש משהו בעיקר בגלל כל הערסים - אבל מוניץ היה אחד החזקים.

למעלה