אז איך היה לכם הסדר?

אז איך היה לכם הסדר?

סופסוף היה לי סדר שבו לא אמרו לי: "נו, מתי תתחתני?!" אלא סדר כיפי, מטורף, טעים לאללה והחברָה - מניפיק! היינו כמה חבר'ה מהפורומים (אני כבר אמרתי לכם שאצלי תפוז זה אנשים ממשיים...). היה הכי שמח שיש! חג שמח!

billy milligan

New member
אז זהו ש....

פה בוולינגטון אין אף אחד מהפורומים. היה יופי של סדר, ובסביבות 11 אחרי שסיימנו חד גדיא וכול הילדים הלכו לישון, נשארנו 5 "מבוגרים" וקישקשנו עד 6 בבוקר

airdene

New member
היה סדר משפחתי ביותר

הראשון שלי מזה עידנים וההוכחה לכך שהחזרה לארץ הייתה שווה כל מאמץ
הרי חזרתי עבור רגעים כאלו וכמו החתונה של אחותי הצעירה וברית המילה של בנה וימי ההולדת של האחיינים המתוקים האחרים וכל אותם רגעי אושר המלווים בנצנוצי זוהר משפחתיים. בקיצור היה פשוט תענוג.

galgal0ne

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif my

So this year, I celebrated Passover with Tal's family... For the first time ever, I actually heard the whole Hagada (not the Libutz version that's filled with fun songs
)... I like out Passovers alot better (no offense
) Of course I talked to mom after the Passover dinner in Israel ended, she reported about 37 people at our house, and of course everyone said "Mazal Tov". A little off topic, yesterday, i got my first piece of mail at Tal's house (although i am not officially moved in)... its was my Amex, with a new last name, how wierd... well, life is good (although the weather sucks today....) wishing you all a great day, and I am hungry​

Linuxer

New member
היי, גם לנו לא אמרו !! :)

או כמו שאישתי אוהבת להגיד : "איזה הצטרפות מקרים" !! :)

אין לי שומדבר

נגד חתונות (אבל גם אין לי יותר מדיי...) פשוט נמאס לי שכל הזמן שואלים אותי מתי אני מתחתנת ובכלל אין לי חבר... מה שעוד פחות נחמד לשמוע זה: "למה בחורה נחמדה כמוך לבד?" למה?? כי את האמא של הבחור המדהים שהכרתי...

SilverShine

New member
אז זהו גם אני הרהרתי בשאלה הזו.....

אבל לי יש תשובה שבדרך כלל משאירה אותם עם סימן שאלה... " עובדים על זה..נפש תאומה ומשלימה יש רק אחת, לא קל למצוא מחט בערימה של שחת " משורר אני לא יהיה אבל סופר אולי

פעם היתה לי תשובה

יותר צינית. אבל הפסקתי איתה, כי אנשים נבהלו... "כי הוא פוטר עקב אי-התאמה לתפקיד!"

ניתושית

New member
הזכרת לי משהו עם המשפט האלמותי

"למה בחורה כמוך לבד?" לפני שנים רבות רבות, בארץ רחוקה רחוקה, יצאו 3 בנות לסופ"ש בקלאב מד אכזיב. 2 מאיתנו הכירו רק באותו סופ"ש דרך הצלע השלישית וכולנו היינו רווקות. אחת הבנות לא הפסיקה לילל כל הסופ"ש איך, איך, איך בחורה מוצלחת כמוה, ניראית טוב (נו, נגיד), קרייריסטית (נו, איפה הבעל שיגאל אותה מיסורי הקריירה?), בחורה טובה (מה זו ההגדרה הזו???) ושאר מידות טובות שטרחה ליידע אותנו בהן, חיה ללא בן זוג? איך דבר כזה יכול בכלל להתרחש, איך??? לקראת הסופ"ש היה בי צורך עז וכמעט בלתי נשלט להדביק אותה לאיזה קאזה עם איזה מסוקס ושיסתום לה ת'פה!!!! הצלע השלישית ואנוכי, נשואות (נו, כנראה נולד זה ש*לקח* אותנו
) והבכיינית מייללת עדיין לכל שומע איך, איך, איך, בחורה מוצלחת כמוה לבד

SilverShine

New member
סתם הערה-באישון לילה

סה"כ זה עיניין של בחירה ,לא מבין למה זה מצטייר כאילו משהו לא בסדר אצלך/ך. אין בחור או בחורה שאין לו/לה מעריץ/ה שלא רצה/תה טוב זה נהיה בסובך לכתוב במיוחד אחרי כמה כוסות יין בקיצקוץ... נקשקש בעליל

ניתושית

New member
בחירה?

הדבר היחיד שיכול לא להרחיק ממנה בעל פוטנציאלי הוא להוריד את השלט מאיר העיניים מעל ראשה ובו כתוב "מחפשת חתן".

וואלה יש

בנות כאלה. זוועה! יש לי חברה שכל מה שהיא רוצה זה בעל. לא חבר, לא חבר לחיים ולא נעליים. היא רוצה חתונה, עם שמלה כמו של סינדרלה וכל הבלגאן. כשאני התחתנתי היא לא מדדה את הטבעת "נגד עין הרע" (טפו טפו טפו!). עד היום יש לה כל מיני ג'וקים בראש. מרוב יאוש היא יוצאת עם כל מה שיש. החבר האחרון שלה היה משהו מזעזע. כשהערתי לה עליו היא אמרה לי "בחורה בת 24 לא יכולה להיות בררנית".
אגב, אחרי חצי שנה הוא זרק אותה, כי... היא לחצה על חתונה! שלא תבינו לא נכון, לא כיף לי להיות לבד. נורא בא לי על מישהו שיתעורר איתי בבוקר (ולא רק בוקר אחד...). אבל אני לא מוכנה להיות עם כל מי שרק נמצא בסביבה והוא (במקרה) רווק.

SilverShine

New member
מזווית אחרת ....

מתי תבינו שבעצם כולנו(רובנו) מגעים לאותו שלב בחיים (בזמנים שונים בחיינו כמובן) שרוצים אותו דבר וזה - זוגיות מתאימה. אבל מה בדרכים שונות ולעיתים גם מוזרות ....הסיבה שהתנהגות לחוצה מדחיקה את הצד הנבהל היא בגלל ההשלכות שעושים של אופיו של הלחוץ/ה שלא תמיד זה נכון. ואני לא מדבר על מקרים קיצונים ואל שיברון טוטלי של חוקי החיזור .. היום , כן משום מה אני בוגר יותר. אני משתדל להמסתכל מעבר לתפאורת הרקע ההתבטאות או המראה העכשיוי .אומנם זה משפיע אלינו רגשית אבל אלו דברים זמנים ולרוב לא משמעותים לעתיד משותף .... בהזדמנות יהיה מעיניין לפתוח דיון בנושא ולשאול את הנשואים שבפורום עם אכן הדברים שונים שאשר הצפיות בהתחלת הקשר ( אני כמעט בטוח ב 100% שכן)

ברור שכן!

תראה, אני הייתי נשואה (אמנם יחסית מעט זמן) אבל אני יכולה להגיד לך שמה שחיפשתי בשנה הראשונה לא היה מה שחיפשתי אחרי שנתיים. לא בכדי אחוז הגירושין כל כך גבוה. אני יודעת שישר מישהו יקפוץ עם הסטטיסטיקה ש: 70% מהזוגות שמתגרשים, מתגרשים על רקע בעיות ביחסי המין. אגב, זו גם זוית שמשתנה עם השנים. דיעות משתנות, מצבים משתנים, אנשים משתנים. כשאתה בן עשרים, אתה מסתכל על החיים בדרך אחת. למרות שאני לא כל כך רחוקה מהעשרים (נו, אל תהיו קטנוניים..) וכבר הדיעות שלי כל כך שונות. אני יודעת שמה שאני מחפשת היום מקשר הוא בהחלט לא מה שחיפשתי לפני חמש או שש שנים. היום אני יודעת שגם הטעם שלי בגברים השתנה. וזה ישמע מלוקק, אבל היום הרבה פחות חשוב לי המראה שלו והרבה יותר האופי. שלא תבינו לא נכון, אופי תמיד היה חשוב לי ובכל זאת... תמיד ידעתי שהבינה תגיד עם הגיל... חבל שאלוהים לא עשה הפוך. שקודם הבינה תגיע ואז אני אהיה צעירה ויפה...

למעלה