אז איך היה לכם הסדר?

SilverShine

New member
האסימון נפל...

אכן כך יפה אמרת, ומה לעשות התובנות שאנחנו מגיעם אליהם בדרך כלל הם אחרי זמן ממושך של התנסויות וכישלונות. בדור של היום הבשלות לזוגיות אמיתית היא בגיל מאוחר יותר מאשר לפני 20 שנה ככה שמן הסתם יש השלכות על עשיה מוקדמת לפני שמוכנים. אפרופו צעירה ויפה , לפני שנתיים יצאתי עם בחורה בת 22 סקס מדהים אבל כמו שחשבתי לא היתי מסוגל להתמודד עם החוסר בגרות והשקפת עולם שלה הרגשתי רחוק ממנה אלפי שנות אור. בסופו של דבר ניתקתי את הקשר ...סקס אצל גברים הוא קודם כל עינין פיזי, מתוך זה מתפתח קשר רגשי תשימי לב שגברים נדלקים מינית מגירוים מוחשיים בעוד נשים מדברים "רוחנים" רומנטיקה אווירה קסם אישי וכו בקיצקוץ, גיל זה עינין של פרוספקטיבה (כמובן) עם פניך מיועדות לעבר התהולליות במועדוני לילה אז יהיה לך תחרות קשה עם בנות ה טיפש-עשרים עם פניך מיועדות לרצינות וקשר אמיתי אז את באחלה גיל גם בשלה וגם צעירה. נו.. אז מעינין לשמוע מה באמת חשוב לך אצל בן זוג? מה באמת שונה ההסתכלות היום מאז ? דרך אגב שלחתי לך מסר פרטי (סיפור אישי על חזרה לארץ) קיבלת ?

אני לא חושבת

שלפני עשרים שנה אנשים היו יותר "בוגרים", או יותר "מוכנים" למערכת יחסים. אני פשוט חושבת שהטאבו שיחק תפקיד. אנשים פחדו מגירושין, פחדו "מה יגידו" וכו'. אישה שלא היתה נשואה בגיל עשרים וחמש היתה זקנה בלה. אף אחד כבר לא רצה אותה, כי "בטוח משהו דפוק אצלה, אם היא לא התחתנה עד עכשיו". היום הרבה יותר מקובל (ועדיין בערבון מוגבל) לאשה להיות רווקה בגיל "מבוגר" (ואני מדברת על סוף שנות העשרים, תחילת השלושים). עדיין קשה לאנשים לקבל שזה יכול להיות מבחירה... תקופה מסויימת עוד חשבתי שאני יכולה להתמודד מול בת עשרים עם השטוייעס והמועדונים. בשלב כל שהוא הבנתי שזה לא מה שאני מחפשת. ומי שמחפש את זה, אז הוא פשוט לא בשבילי. הפסקתי להילחם. מה שונה אצלי היום מאז? כמו שאמרת יפה, פעם חיפשתי לעשות "כיף" והיום אני מחפשת חבר לחיים. כמובן שבן זוגי ידע גם לכייף. אין לו סיכוי לשרוד איתי אם לא. אני לא מסוגלת לחיות עם זומבי. אבל הכיף השתנה. הוא כבר לא מסיבות, אלכוהול ושטויות משטויות שונות, אלא זה לצאת למסעדות טובות, לטייל המון ולדבר. הכי חשוב זה לדבר (ולא על משמעות החיים באמצע הלילה, למרות שגם זה יכול להיות מרענן לעיתים). אני יודעת היום שהתקשורת שלי עם העולם השתנתה. הדעות התמתנו. אבל כנראה שזה מה שקורה כשמתבגרים... ו-כן. קיבלתי את המסר שלך. אבל אני לא יכולה לשלוח לך סתם תשובה מהירה ויש לי קצת בעיית זמן הסופ"ש הזה (אני כמעט לא בבית...) אז אני מבטיחה לעבוד על זה היום! ובקשר

למעלה