TheFinalCut
New member
מממ
מהניסיון שלי, אפשר מהפתיתים לעשות פחות או יותר מה שרוצים, הניסיון האחרון שלי הוביל למשהו דמוי שווארמה, שיצא ממש מוצלח (התבלינים פשוט עשו פלאים). וכאמור, גם ספגטי בולונז הלך לא רע בכלל, למרות שכישורי הבישול שלי בינוניים בלבד. מהניסון שנצבר באכילת מאכלי המבוססים על ה"בונזו" (לא במסעדות, אלא פרי הכנתם של אנשים רגילים בעלי כישורי בישול סבירים פלוס), אפשר לעשות מהפתיתים דברים מופלאים.
מהניסיון שלי, אפשר מהפתיתים לעשות פחות או יותר מה שרוצים, הניסיון האחרון שלי הוביל למשהו דמוי שווארמה, שיצא ממש מוצלח (התבלינים פשוט עשו פלאים). וכאמור, גם ספגטי בולונז הלך לא רע בכלל, למרות שכישורי הבישול שלי בינוניים בלבד. מהניסון שנצבר באכילת מאכלי המבוססים על ה"בונזו" (לא במסעדות, אלא פרי הכנתם של אנשים רגילים בעלי כישורי בישול סבירים פלוס), אפשר לעשות מהפתיתים דברים מופלאים.