אז...איך ומתי מספרים על זה בדייט

אז...איך ומתי מספרים על זה בדייט

איך אתם מספרים על חוסר הניסיון המיני ו/או הזוגי בדייט

האם מספרים בדייט הראשון או דוחים את זה-אם דוחים,באיזה דייט בערך מספרים על זה

מהן התגובות בד"כ כשאתם מספרים

איך מתגברים על החשש לספר את זה כי רוצים זוגיות עם אדם מסוים

(לא עומדת מאחורי זה שאלה אישית, אני נשואה אבל לשעבר חסרת ניסיון מיני בגיל מאוחר יחסית ואני זוכרת כמה זה הטריד אותי).

חסרת ניסיון מיני בגיל מאוחר יחסית לשעבר

יש לי אישור להיות פה, או ללכת לועדה המיוחדת?

החוסר ניסיון המיני הוא הלשעבר

נשואה לגמרי ומתכוונת להישאר ככה

מוזמן לענות על השאלות בדיון .

לא הבנתי

את נשואה! וחסרת נסיון מיני לשעבר...

בשביל מה את צריכה לדעת איך אנשים מספרים את זה בדייט הראשון?

נשמע לי קצת מוזר..

Surrealistical

New member
כי זה מעניין!

לא צריך לעשות מזה סיפור. כשהיא היתה רווקה זאת שאלה שהטרידה אותה והיא עדיין לא מצאה לזה תשובה.
גם לי יש המון שאלות דומות שקשורות לעבר שלי. אתה יודע, דעות של אנשים יכולים לעניין אחרים גם אם זה קשור אליהם ישירות.

קריסטה

New member
לא מספרים על זה בדייט ראשון

מספרים כשרלוונטי.
מעולם לא קיבלתי תגובות "רעות". מקסימום הפתעה.
את הבן זוג זה קצת הטריד, אבל מהר מאוד הוא פשוט החליק את זה כי ראה שזה הולך לכיוון רציני (חשש לפגוע בי אם זה לא ילך).

קריסטה

New member
*מגלגלת עיניים*

קודם כל הייתי כל כך צעירה, בטח לא יחסית לגיל שבו הרוב מתחילים (16-18)
דבר שני, אין כמעט משמעות לגיל, הכל קשור לביטחון העצמי ולמה שמשדרים. למזלי הייתי בשלב שכבר השלמתי עם זה ולמרות שזה עדיין הטריד אותי מאוד, לא הרשיתי לעצמי להרגיש "פגומה", בטח לא להראות את זה כלפי חוץ. וכמו שהתייחסתי לזה ככה גם הגיבו לזה.

בחייאת, קריסטה

מה זה "לא היית כל כך צעירה"? את רק בת 24 עכשיו. בת כמה כבר היית, אולי 22? את באמת חושבת שאין הבדל בין 22 לבין 26 או 30 או 34?
"אין כמעט משמעות לגיל"? נו באמת.

קריסטה

New member
"כמעט"

אני באמת מאמינה שזה בעיקר בראש שלנו.
בחורה בת 26 תעורר יותר פליאה מבחורה בת 22, אבל זה כל כך תלוי באיך שאנחנו מתייחסים לעצמנו!
קשר רציני ראשון בגיל 23 זה לא נפוץ, וכל פעם שאני אומרת את זה אנשים בקושי מתייחסים, אם בכלל.
אחרי גיל 30 זה מתחיל להיות הרבה יותר מסובך, אבל גם את זה אפשר לצלוח אם מתייחסים לזה נכון.

גם אני מאמינה שהכל אפשר לצלוח

אבל בגיל מבוגר זה קשה יותר. לייחס את הקלות היחסית שבה עברת את העניין להתנהגות שלך ולמה ששידרת, ולהזניח את העובדה שהיית די צעירה, זה לא ממש הוגן.

Saladin

New member
סתם מעניין אותי לדעת...

מאיפה אתן יודעות שאחרי גיל 30 זה מתחיל להיות הרבה יותר מסובך? יכול להיות שאם בן אדם מגיע לגיל 30 בלי קשר רציני זה בגלל שעד גיל 30 היה לו מסובך, ואם ימצא זוגיות בגיל 30 יסתבר לו שבגיל הזה פחות מסובך עבורו למצוא קשר. רוב האנשים מוצאים זוגיות (ולא תמיד טובה) לפני גיל 30, אנחנו לא ממש יודעים כמה אנשים מבין אלה שלא מצאו עד גיל 30 ימצאו זוגיות.

Saladin

New member
השאלה היתה צריכה להיות משורשרת לסתוונית.

אם כי גם קריסטה "התפשרה" איתה בסופו של דבר.

אני חושבת שהיא התכוונה

שאחרי גיל 30 יותר קשה לספר שאתה חסר נסיון.
אני לא חושבת שיש משהו מיוחד בגיל 30, אבל כן, ככל שהגיל יותר גבוה חוסר נסיון עלול לעורר יותר רתיעה, ולהגיד אחרת זו פשוט צביעות.
לגבי זוגיות, כמו שאמרת זה שאנשים נמצאים בזוגיות לא אומר שהיא טובה, ויש הרבה אנשים שבגיל יותר בוגר נמצאים במצב יותר מתאים למציאת זוגיות טובה. אבל אין חוקים בעניין הזה.

למעלה