אז...איך ומתי מספרים על זה בדייט

Saladin

New member
קריסטה כתבה גיל 30

בתגובה לזה שאת כתבת גיל 30 או 34. ואז היא סייגה את מה שאמרה ואת אמרת לה שבכל זאת בגיל מבוגר יותר קשה למצוא. מכאן הסקתי שהתכוונת לגיל 30

נכון שבגיל 30 זה מעורר יותר רתיעה. אני מניח שנשים חסרות ניסיון /צעירות פחות נרתעות (פחות מבינות לאן הן נכנסות
).

אני בת 28 ועדיין לא חוויתי קשר זוגי משמעותי

אמנם הצלחתי לקיים יחסי מין מלאים לפני מספר שבועות אבל אני מרגישה שזה היה טכני לחלוטין ולא היה רגש בתמונה. אני מאוד רוצה קשר ארוך וברור לי שסקס זה חלק מזה.

ככלל, אני מעדיפה להגיד ש"אין לי הרבה ניסיון" מאשר להגיד שאני חסרת ניסיון לחלוטין.

מה התגובות שאני מקבלת?

לצערי, רוב הגברים שפגשתי מרימים גבה. חלקם בכלל ניתקו קשר אחרי שהם שמעו, ומן הסתם זה העליב אותי מאוד.

הגיל הוא כן פקטור לדעתי, מאחר שהרבה תוהים (ובצדק) מה הסיבה שנמנעתי כל כך הרבה זמן והאמת היא שאין לי תשובה מספיק משכנעת לזה.

Saladin

New member
מהבחינה הזו אני לא מתכחש לקושי.

זה ההיבט של הקושי שקשור באחרים ואיך שהם רואים את חסר/ת הניסיון. הפתרון לזה הוא פשוט לחפש מישהו שזה לא יפריע לו או להתגלגל עם מישהו עד למצב של הגעה למערכת יחסים אינטימית. אני כמובן מדבר באופן כללי ולא מתיימר להיות בעל פיתרון קסם.
בתחילת השרשור חשבתי שהקושי שעליו דיברו כאן הוא קושי פנימי של חסר הניסיון להשתנות או להיות מסוגל לפתח קשר בגיל מאוחר, ועל זה נסבה השאלה שלי "מאיפה אתן יודעות". אבל אני מבין שהקושי שבו עסק השרשור הוא קושי חיצוני ולא פנימי.

אני כרגע במצב הזה..

הייתי סך הכל בדייט אחד עם הבחור, אבל הדייט היה ממש ממש טוב. כל הזמן עבר לי בראש אם הוא שם לב או לא לזה שאין לי יותר מדי נסיון. הדבר שמטריד אותי זה שכשאספר לו הוא פשוט יחתוך. הוא מבגר ממני ב5 שנים ואני חושבת שבגיל הזה גברים לא מצפים למצוא את עצמם עם בתולות חסרות ניסיון פתאום.. אז מצד אחד, אם אני מספרת לו מוקדם מדי, יכול להיות שהוא יוותר ומצד שני אם אני מושכת את הנושא יותר מדי הוא גם יוותר.. בסופו של יום אם תינתן האופציה, רוב הגברים יעדיפו מישהי מנוסה...

את בת 23!!

סליחה, אבל אני לא חושבת שזה כל כך חריג להיות בתולה בגיל הזה. ואצל נשים זה באופן כללי מתקבל יותר טוב.
תספרי לו כשתרגישי נח, אל תעשי מזה עניין גדול. אם הוא יבהל, סימן שהוא לא רציני ביחס אליך.

את חושבת שה לא חריג?

כי רוב האנשים שדיברתי איתם על זה אמרו שזה חריג. נכון, זה לא גיל 30, אבל בכל זאת זה לא אופטימלי...

אני חושבת שאת במיעוט, אבל זה לא כזה נדיר

זה אולי פרט מפתיע עליך, אבל לדעתי אין סיבה ליפול מהכסא. בסך הכל, כשמכירים מישהו לומדים עליו כל כך הרבה דברים, וחלקם בלתי צפויים (אחרת זה לא היה מעניין להכיר מישהו). אם הוא לא ממש בקטע שלך, אז יכול להיות שזה ירתיע אותו. אם הוא כן, והוא בחור לעניין, אני לא מאמינה שזה מה שיפריע לו. בסך הכל זה פרט אחד מתוך מי שאת.

למעלה