אז איך חנונים מכירים בחור/ה?

מועדון הסאדוקו הקרוב לביתך.

לא הסאדו. הסאדוקוD: נו. אני יודעת שזה אמור להיות סודוקו
אל תתקטננו
.

כמו כל אחד.

אתה פשוט מסתובב עם המון גיקים (אירועים חברים וכו) (איקון כבר לא נחשב אירוע לגיקים, הוא מתנרמל משנה לשנה)

כן מתנרמל

אבל כמות האנשים הרגילים גדלה משנה לשנה לכן ריכוז הלא רגילים (לא רק גיקים, גם אחרים כמו אנשים המשוייכים לקהילה שבגללה לא ישנתי באיקון הקודם) יורד.

Tiki Torch

New member
הממ אני גיק למחצה וחבר שלי הוא

שחקן DND בסתר אך בעצמו הוא ממש לא גיק אבל הוא הלך לאייקון האחרון וגם אני

טוב חבוב, רשימת המקומות להלן-

מועדון השח הקרוב לביתך קטגוריית ספרי המד"ב/פנטזיה בחנות הספרים הקרובה לביתך מועדון הדיאנדי הקרוב לביתך מגמות ריאליות במוסדות לימוד חוגים סגורים (קבוצות לימוד וכו'). אבל כעיקרון רק תדע שזה לא באמת משנה, הרי כולנו בני אדם, גם ה- ungicks בברכת ערב טוב.

Greebo

New member
הו

בנוץ, עם מוזר הן...כל כך מוזר.. אך יש להן בוביז.. ועל כן יש לסגוד להן.. *סוגד לבוביז* וול אני ובנות...זה לא הלך כל כך...סביבות ה5 עד עכשיו עם רק שניים ממש רציניות.. ורק עם האחרונה התחלתי.. וזה דרש מגרש ריק ב3 לפנות בוקר וכמות נחמדה של בירות..לא מספיק להשתכר...סתם שיהיה לי אומץ.. בכל מיקרה, כל אחד יכול.. כל מה שצריך זה לנסות (ולנסות) ולנסות.. הו רייט, אם הכוונה לגיקיות, זה לא בעיה...אינטרנט זה הדבר בשביל זה, לא הכוונה היא לא לאתרי הכרויות...זה בול שיט...פורומים מפגשי פורום..איציק וכדומה.. וכמובן יש כנסים שונים..אייקון, איגור, ביגור, עולמות ופסטיבל הקומיקס.. ואיפה אתה מבלה שאין שם גיקיות? Oם הן בכל מקום בתל אביב..וול..כל הסטראוטיפים בכל מקום בתל אביב P:

המ

קודם כל, רשימת המקומות שהברווז המכאני ציין ובנוסף מפגשים, מפגשים, ועוד מפגשים מקום נהדר להכיר בו אנשים טובים במיוחד אם זה מפגש של פורום גיקים, אבל יש גם פורומים אחרים עם הרבה גיקים בהם אייקון אם היית, או יצא לך להיות בשנה הבאה, זה מקום טוב להכיר כאלו גם בישראבלוג אפשר להכיר קצת מהניסיון שלי וברגע שאתה מכיר כמה בודדים - אתה מכיר מהר עוד ואל תגביל את עצמך לגיקיות היתה לי חברה שאהבתי ושאהבה אותי שלא היתה גיקית כל כך, ובכל זאת היה לנו טוב ביחד (עד שנפרדנו), תנסה הכל מהכל, ואז תראה מה מתאים לך יותר בהצלחה

mm2000

New member
אני וחברה שלי לדוגמא

אני חדש שלום אני הגיק היחיד בארבע יחל מתמטיקה?

למעלה