אז איך לכם עבר סוף השבוע?

ניר4819

New member
אז איך לכם עבר סוף השבוע?

מקווה שהיה לכם נחמד ולא מדכא או מעצבן או מתסכל. אני בכלל מרגיש, שמאז שגיליתי את הפורום הזה כאילו התעוררתי לחיים מחדש, עם המון אנרגיה ושמחה. הידיעה שיש עוד אנשים כמוני ממש הקפיצה אותי.

אז אצלי היה סופ"ש נחמד. בעיקר כתיבה וקריאה. וציפיה לחידוש הסימסטר.

וסיפור משעשע וחידתי - יש לי שני חתולים, שאחד מהם לא אוהב להישאר בבית כל היום. צריך כמה שעות התאווררות. אבל במזג אוויר כמו שהיה היום, לא רציתי לתת לו לצאת החוצה. אז הכנסתי אותו הבייתה, ולפני שיצאתי להורים שלי דאגתי לסגור את כל התריסים והחלונות בבית, שלא יוכל לצאת. חזרתי לפני איזה רבע שעה. כל התריסים והחלונות עדיין סגורים. אבל החתול היה בחוץ, ורץ אלי להגיד לי שלום איך שבאתי. מי יכול להסביר לי איך הוא יצא מבית שלא הייתה אפשרות לצאת ממנו חחח? אני קורא לזה תעלומה...

mcTom32

New member

לפעמים אין הסבר להתנהגות או דברים שחתולים עושים :)

לי היה סופ"ש מאוד נחמד, שמח בשביל שהפורום עוזר לך

שבוע טוב

אולי דרך רווח בתריס

הגמישות שלהם בלתי נתפסת.. לי היה אתמול יום שהתחיל קשה אבל הצלחתי להעביר אותו אחרי שיחה עם חברה שקצת הרימה אותי. היום בשבת היה לי חביב יותר כי היום עבר מהר וגם העסקתי את עצמי בקריאה

ניר4819

New member
אין מצב

התריסים היו סגורים בדיוק בגלל שאני יודע שהוא יוצא דרך רווחים. החתול הזה פשוט הודיני. נשבע לך, אין שום דרך נורמלית בעולם שבה הוא יכל לצאת מהבית היום. צריך לחפש פה את התשובות בעל טבעי חחחח.

וטוב שיש חברים שאפשר לדבר איתם ושמעודדים אותנו בזמנים הקשים. אני לפעמים מתפעל מהחברים שלי, שיש להם סבלנות של ברזל לשמוע את הקיטורים שלי...

OhadB3i

New member
אצלי היה סבבה

אתמול השלמתי שעות שינה של כל השבוע, והיום יצאתי קצת לטייל כי היה יום יפה בחוץ :) עד שהתחיל גשם אבל כבר היינו בדרך הבייתה :)

שיהיה שבוע טוב:)

9צב

New member
זוועה, האמת.

לבד לגמרי. אפילו ההורים שלי יצאו ואני נותרתי כאן.
טלפון למישהו שאני מכיר -> "לא יכול, אני עם חברים".
טלפון למישהו שאני מכיר 2 -> "לא יכול, אני עם X החברה שלי".

ובזה זה נגמר.

אני, ערק ומשחקי המחשב ופעם אחת גם כמה דמעות בילינו עד 3 לפנות בוקר ואז פרשתי. כיף...

iba90

New member
אצלי לא עבר שונה...

ישבתי מול הפייסבוק ומול האתר ההכרויות הנוכחי ומול אתר התכתבויות בינ"ל ואף אחד\אחת לא שלחו הודעה ולא הגיבו. במקביל יש גם "מתיחות" בין ההורים שלי לאחותי ואני כמובן צריך לשמוע את כל הצרות של כולם אבל "אסור לי להתערב כי זה לא עניין שלי". ב 3 בלילה הלכתי לישון וחשבתי לעצמי כמה דמעות ובדידות הקירות של החדר שלי ידעו ממני...עשיתי לי שידור חוזר בראש של כל מיני דברים שקרו לי עד שנרדמתי :)

niwo

New member
שבוע בו אני נלחם בעיקר בבריאות שלי

בנוגע לחתול-
http://stupidwaywardson.tumblr.com/post/43201161040/thorin-my-king-getoutoftherecat

אתמול הייתי במפגש א-מיניים בת"א. בדרך למפגש פגשתי שני חבר'ה חכמים שהלכו ליום הפתוח באוניברסיטה (ת"א). את אחד מהם הכרתי, ואת השני לא הכרתי (הבחור שהכרתי ליווה את הבחור שלא הכרתי).
יאללה, שייבחר באוניברסיטת ת"א ככה יהיה לי עוד חבר.
במהלך המפגש של הא-מיניים הייתי צריך ללכת לפסיכיאטר שלי.
הספקתי לחזור למפגש אחרי הפגישה עם הפסיכיאטר.
בתום הפגישה פניתי חזרה לרכבת, אך לדאבוני פספסתי את הרכבת האחרונה ולכן הייתי צריך לתפוס אוטובוס חזרה הביתה.
כשחיכיתי בתחנת האוטובוס הבחנתי בכמה אנשים מתאמנים בפארק בקנדו. כ"כ רציתי להצטרף לאימון ><.
חזרתי עייף הביתה, ובמקום ללמוד למבחן הבא פשוט נרדמתי.

אגב, ניר4819,
בנוגע לשרשור שפתחת בנושא בחירת בני זוג ע"פ המצב הכלכלי. אני מצטער אם הנימה של דבריי הייתה קצת תוקפנית. אני לא מתכוון (ולא אוהב) להיות תוקפני.
אבל,
הדברים הללו מאוד חורים לי. המון הנחות שעושים על מגדרים ספציפיים גורמים וגרמו לי לסבל.
אני טראנסג'נדר FTM (female to male). במשך כל חיי אני שומע כ"כ הרבה הנחות שגויות שמניחים על בנות ועל בנים ואני מרגיש חסר אונים כשאני מנסה להסביר לאנשים שההנחות הללו פשוט מגוכחות.
זה כמו שאני סובל מהסינדרום של: "אומגאד, את גיקית שאוהבת משחקי מחשב, את קולטת שאת goddess". כי לא. כי אני משחק משחקים שאני אוהב ואני לא אובייקט ששמח שמפנטזים עליו כך. אני לא נדיר.
עם עוד פעם אחת אשמע הנחות שקובעים באתרים כמו 9gag או 4chan אני אתפוצץ.

snoopytush

New member
תרגיש טוב מה זה קנדו?

האמת סתם באתי לפה לרפרף בגלל משהו
אני לא ממש מרגישה צורך להשתתף. ונתקלתי בניק שלך
אז חוץ מזה שהדאגת אותי עם נושא הבריאות סיקרנת אותי לגבי הקנדו הזה..

niwo

New member
קנדו=אומנות לחימה יפנית בחרבות.

הבריאות- בפרטי.

snoopytush

New member
היי זה היה מהר

אממ שלחתי לך מסר.
ובאותו מסר תוסיף את השאלה :
האם ניסיתי רפואה משלימה
ותוסיף את ההערה שקינסיולוגיה
יכולה לעזור לבעיות בריאות.
לא מתעסקים עם הבעיה ישירות תמיד
אבל כשאתה מוריד מתח שלילי מנושאים
זה משפיע על הגוף.
אני אומנם הפסקתי מהר כי עברתי ישר ללמוד ציור
אבל בכללי זה יכול לעזור גם לאלרגיות להתמודד עם דברים קשים בחיים
ובעצם בהכל

אסור3

New member
את יודעת למה טיפול אלטבנטיבי עוזר להכול?!

כי כמעט הכול שם(אם לא הכול..) זה טיפול בפלצבו!!
אז כן, זה יכול לעזור, אבל זה נטו פסיכולוגי ולא ממש מדעי/ רפואי.

אסור3

New member
את יודעת למה טיפול אלטבנטיבי עוזר להכול?!

כי כמעט הכול שם(אם לא הכול..) זה טיפול בפלצבו!!
אז כן, זה יכול לעזור, אבל זה נטו פסיכולוגי ולא ממש מדעי/ רפואי.

snoopytush

New member
הנחה שגויה

קודם כל היתרון באמת בטיפול אלטרנטיבי ( לפחות אילו שאני מכירה),
הם שהם מטפלים בגוף באופן הוליסטי ולא באופן נקודתי כמו הרפואה המערבית
ש"שכחה" שהגוף הוא מערכת עם קשרי גומלין כנראה...
אז כן יתכן שטיפול בתזונה גם יעזור לשלל בעיות אחרות שלא חשבת שזה יפתור אותן למשל.
לגבי קינסיולוגיה את בדקת על זה חומר או ניסית בעצמך?
כי אם לא אז מבחינתי את מבססת את עמדתך על חלק מהתמונה ולא בטוח בכלל שזה החלק הנכון

אסור3

New member
אבל של מי?

כי הנה, עשית הנחה לגבי, האדם תמיד עושה הנחות, אפילו בלי לשים לב.

אם הרפואה היתה שוכחת שהגוף היא מערכת לא היו בודקים תגובות של שילובי תרופות והשפעות על אנשים במצבים שונים.
תזונה בריאה ואורח חיים בריא זה מעולה, טיפול רפואי בא כשזה לא מספיק לאדם, הוא לא בא נגד חיים בריאים מלכתחילה.

אני בדקתי לגבי טיפולים רפואיים ואמינותם.
כשאת אומרת קינסיולוגיה ליד הוליסטי אני מניחה שאת מתכוונת לקינסיולוגיה שימושית, שלה אין ביסוס מדעי.
זו דעתי בעניין.

באמת טוב לבדוק את התמונה מנקודות שונות. זה נהדר להיות מחוברת לעצמך ולאני הפנימי, פחות נהדר ליפול קורבן לטיפול הוליסטי חסר ביסוס מדעי אמין מלבד פלסיבו.

Reyn

New member
אממ, צר לי, אבל אתה בהחלט נדיר

לפי הערכות שונות, טרנסג'נדרים מהווים בערך 0.2-0.5% מהאוכלוסיה, ומתוך אלה רק חלק עוברים טיפולים לשינוי מין.
אם נולדת נקבה ואהבת דברים שנחשבים גבריים, ואז התברר שאתה בעצם גבר שנולד בגוף אישה - המקרה שלך דווקא מחזק סטריאוטיפים מגדריים. לצורך העניין, בהגזמה כמובן: אם בקבוצה של 100 נשים היתה רק 1 שאהבה משחקי מחשב, ואז היא הפכה לגבר - אז בעצם 0 נשים אוהבות משחקי מחשב. כך שההכללה די מדוייקת. מבין?

niwo

New member
אני עוקב די הרבה tumblr-ים של בנות שמשחקות

במשחקי מחשב או קונסולות. לכל אחת יש טעם שונה.
ב-tumblr יש די הרבה בנות שמשחקות במשחקי מחשב. צריך קצת יותר להכיר אותן בכדי להבין מי הן ומה הן מעדיפות.
http://clysmian.tumblr.com/
http://garnetplusowls.tumblr.com/
http://strawberrypantsu.tumblr.com/ המכורה מכולן. באמת.
http://youbastardpeople.tumblr.com/
http://the-stray-princess.tumblr.com/
טאמבלר זה ה-מקום למצוא בנות שמשחקות.

בנוגע לנדירות- 0.0.
כן אתה צודק בעניין של אני לא יכול להחשיב את עצמי as a female gamer.
בנוגע לאחוז מהאוכלוסיה של טראנסג'נדרים- לא היה לי מושג לגביי שכיחות של טראנסים בקרב מהאוכלוסייה. האם זה כולל גם טראנסים שלא נמצאים במגדר הבינארי?

snoopytush

New member
שאלות ותגובה

התקפת שאלות
1. מה זה טאמביר?
2. איפה המשחק שם ?נכנסתי לכמה קישורים ראיתי רק כמה ציורים
ועוגות עם תותים משום מה ( פרצוף משתומם ולא מבין מה הקשר 0_0.
3. קונסולות זה סוג של משחק? XX

הערה:
רב האנשים ( וגם אני אגב בעבר), חושבים שטרנסג'נדר זה רק מי שמזדהה עם המין הנגדי
כשבפועל זה כל כך הרבה יותר מורכב. זה יכול להיות גם וגם מי שמרגיש לא זכר ולא נקבה
( סוג של ג'נדרקוויר למשל) ולדעתי האחוזים שהוא דיבר עליהם יותר גבוהים

Reyn

New member
אני יכול לענות במקומו על חלק מהשאלות

1. אתר שאנשים מפרסמים בו תמונות וסרטונים שמצאו ברשת, שהם אוהבים או הזדהו איתם. כך שאם אתה עוקב אחרי עמוד הטאמבלר של מישהו, לאורך זמן אתב יכו לללמוד על הטעם שלהם במוזיקה, סרטים, משחקי מחשב וכו'.

2. לא נכנסתי לכל הקישורים, אבל באחד מאלה שנכנסתי אליהם יש כמה פוסטים על המשחק Silent Hill, למשל.

3. "קונסולת משחק" זה השם הכללי למכשירים שייעודם המרכזי הוא להריץ משחקי וידאו, והם מתחברים לטלוויזיה - פלייסטיישן, XBOX, WII וכו'.
זאת בניגוד למחשב אישי רגיל, ובשנים האחרונות גם סמארטפונים, שאפשר להפעיל בהם משחקים אבל זה לאו דווקא ייעודם המרכזי.
מונח הגג שמכסה את כל המכשירים הללו (מחשבים אישיים, קונסולות, וסמארטפונים) הוא "פלטפורמת משחק".

למעלה