אז איך לכם עבר סוף השבוע?

snoopytush

New member
ואולי כדאי שתלך לישון

ותענה לי בשעות העירות...
הערה פולנית.

Reyn

New member
לכל כלל יש יוצאים מן הכלל

סטריאוטיפים נוצרים כשתופעה מסויימת חוזרת על עצמה שוב ושוב, מספיק פעמים כדי להצביע על טרנד, נטייה ברורה של קבוצה מסויימת לכיוון מסויים. אני שונא הכללות, סטריאוטיפים, ודעות קדומות על אנשים על סמך שייכותם לקבוצה מסויימת - אבל לצערי בהרבה מקרים הסטריאוטיפ נכונים, כלומר באמת מתאר את המקרה הנפוץ ביותר.
בהקשר שלנו, בנות לא אוהבות משחקי מחשב. זה הכלל, המקרה הנפוץ. יש יוצאות מן הכלל שכן אוהבות משחקים - הן נדירות, ולכן בנים (כולל אותי) מתלהבים כשמוצאים אותן.

לגבי שכיחות של טרנסג'נדרים, אני באמת לא יודע, הנתונים מסובכים ולא-מדוייקים כיוון שקשה לבדוק את הנושא.

niwo

New member
זה גם מה שאני חשבתי

עד שנכנסתי לטאמבלר והתחלתי להתכתב עם אנשים.

במציאות, אני חייב לציין שאני לא נתקל בהרבה בבנות שמשחקות במשחקי מחשב. בד"כ אני כן פוגש כאלו בכנסי אנימה או מד"ב ופנטזיה. וגם אז אני יודע בד"כ על אילו משחקים עדיף לדבר איתן. *אהמ אהמ* לא משהו כמו saint's row the third.

יש גם הרבה שיח על מה בדיוק מרתיע בנות ממשחקי מחשב/קונסולות. *רמז*-http://www.shortpacked.com/comics/2011-12-02-sexy.png. ברצינות. זו ה-תלונה המרכזית שתמיד שומעים מבנות.

או וואו, אני יכול לדבר על פאנסרביס שעות.
פאנסרביס מציק לי באנימה (התחום שאני בעיקר מתעסק בו) משני הצדדים. כלומר, הכנסת פאנסרביס או כל מיני slap sticks זה בסדר, וזה יכול להיות גם נחמד. אבל מגיע הרגע שזה מגיע לרוויה.
אני אוהב לראות סדרות משום העלילה שלהן. וזה קצת מציק לי לפעמים שאני צריך להתקל שוב באיזה panty shot.
אני מכיר כמה בנים שהפסיקו לראות את האנימה הבאה בעקבות הסצינה הזו-http://www.youtube.com/watch?v=4z92ZdHQwWA. וזו סדרה טובה. הסצינה באמת הגיעה באופן שתלוש מהמציאות.
מנגד יש גם דמויות כמו yoko מ-tengen toppa gurren lagann-http://www.youtube.com/watch?v=FCt0i3XK41g.
אני לא יכול להגיד שלא נהניתי משני הקליפים, אבל.......לא לשם כך בחרתי לצפות בסדרות שמתקשרות לדמויות.

זהו רק אספקט אחד מדוע פחות בנות הן גיימריות.
אני יודע שיש את התפיסה על כך שמשחקים שכאלו פשוט לא מעניינים בנות. בהחלט יכול להיות.
but,

http://www.youtube.com/watch?v=MGqpnaSp7yk

Reyn

New member
לאף אחד לא באמת אכפת ממבנה הגוף של דמויות

במשחקים וסדרות. כלומר, אלה רק תירוצים לוגיים, רציונאליזציות, שלא באמת מסבירים למה בנים ובנות אוהבים דברים שונים. ההבדל האמיתי הוא באופי.
בנים נוטים להתחבר יותר לצעצועים ומשחקים מכניים וטכניים (מכוניות, רובים), לאתגרים אנליטיים ותחרותיים (ספורט וכו'). ובנות נוטות יותר להתחבר לענייני רגשות, יחסים בין-אישיים (במה עוסקים צעצועים של בנות, כמו ברבי?), וטיפוח.
רוב הבנות שאוהבות משחקי מחשב מתחברות למשחקים לא-אלימים, בעיקר כאלה עם צד אנושי-רגשי (הסימס) או תכנוני-עיצובי (הסימס..
), או כאלה שמבטאים תחביב אחר של אותן בנות, למשל עולמות פנטזיה (WoW). בנות לא מתחברות למשחקים אלימים ותחרותיים, פשוט כי הן לא מתחברות לנושאים הללו, בלי שום קשר לאופן בו הדברים הללו מוצגים במשחק ספציפי.

כן, כל אלה היו סטריאוטיפים מכלילים ומגעילים. אני יודע, ואני שונא אותם. אבל מה לעשות שהם נכונים ברוב המקרים?

לגבי הקישור הראשון עם הקומיקס, אתה לא רוצה שאתן לך קישור לדיון שהיה בפורום היכרויות בשבוע שעבר, בו כמה בחורות שונות הציגו את המראה הגבר החביב עליהן, ובכל התמונות היו גברים מגודלים ושריריים. מה לעשות, העולם סובב סביב סטריאוטיפים.

האמת
שאני לא ממש יודעת מה זה טרנג'סטר

אבל אתה לא לבד בעולם הזה

וגם לך יש מקום בפורום הזה
ברוך הבא

|
סופשבוע רגוע בגלגלץ

גללגלגלץ בגלל המוזיקההה

הסוף שבוע עבר נהדר
בגלל 2 חלומות שחלמתי
אחד שקשור בפתרון בעיה מקצועי שלי.
והשני זה שבחלום מצאתי את השם של השיר שלי

אתמול חיפשתי ביוטיוב תחת השם גמייקה
חלמתי בחלום את השם למבדה ומיד כשהתעוררתי חיפשתי אותו
והתחלתי לרקוד

Lambada
שיר ישן ונוסטלגי
וגם שמח וקיצבי לריקודים

JustAnotherGuy1

New member
העברתי את כל סופ"ש מול הטלויזיה

השלמתי את כל הסדרות שפספסתי כשהייתי בחו"ל.

A 26 cm Schlong

New member
אני מקווה בשבילך שאתה לא מכלה

את כל זמנך בכתיבה בפורום הזה, כי מפה לא תבוא הישועה. צא החוצה אל העולם, תכיר חברות וחברים ורק אז תוכל לפתוח פרק חדש בחיים שלך.

סופ"ש של עבודה

אני חושבת שמאז שאני עובדת כל שבת (וזה ככה כבר כמה חודשים למעט שבת אחת שבה הייתי ב"עונש" ולא עבדתי) זו מעין הצלה עבורי.
אם אני גם עובדת שישי אז בכלל הרווחתי!
אז בשישי עבדתי קצת והיו מלמדות בעבודה בחלק מהמשמרת אז פשוט ליוויתי אחת אז היה נחמד.
ושבת הייתי אמורה לעבוד 11 שעות שאמנם התקצרו ל10 וחצי אבל זה עדיין מספיק כדי שאהיה עסוקה.

אני ממש שונאת סופ"שים, זה החלק שבו אני הכי מבלה בדכאון, לכן אני אוהבת לעבוד כי זה מעסיק אותי ולרוב אני עובדת רק בשבתות בעצם.
אתמול הייתי מבסוטה מעצמי שעשיתי בונוס יפה במשמרת אז זה קצת הרים לי את מצב הרוח.
באופן כללי, חשבתי המון בימים האחרונים, גם על כל הקטע הזוגי ובעיקר האי-זוגי שלי. אפילו רציתי לפתוח פה פוסט לתאר קצת את מה שאני מרגישה בבלבול הזה של הימים האחרונים.
לא יודעת, זה קצת מוציא אותי מאיזון...

למעלה