אז איך מכירים היום גברים לסקס חוץ מאפליקציות

אז איך מכירים היום גברים לסקס חוץ מאפליקציות

אני רוצה סקס, חרמנית ואין לי בן זוג.

נמאס לי מאפליקציות.
שרוב הגברים בהן יצורים, והרבה פעמים זה לא מגיע אפילו לסקס.סתם שיחות סרק וטיפשיות שמרגיש כאילו הגברים שם כדי להעביר ת'זמן כשמשעמם להם כי אין להם עם מי לדבר, ולא בשביל להזדיין.

אני יוצאת לעיתים, אבל גברים לא מתחילים. הם יכולים להסתכל, לבהות. אבל לא להתחיל. זה מרתיח. מתי גברים הפסיקו להתחיל עם נשים??

מה עושים? איך אני יכולה להכיר גברים חוץ מאפליקציות לא מועילות??

אשמח לתשובתכם.

תודה.

Eldad86

New member
כאן זאת אופציה :)

נורא מתסכל כל המעבר למדיה הדיגיטאלית. כביכול מצד אחד זה נגיש וקל יותר מצד שני זה כמו איזה שוק בשר... בכלל זה קטע מה שאת אומרת, תמיד היה לי הרושם שנשים שמחפשות סקס רק צריכות לצאת החוצה ולהצביע. אבל היי כנראה שזאת רק נקודת המבט הגברית המעוותת שלי
&nbsp
אם את עדיין בחיפושים, מוזמנת ליצור קשר בפרטי ונראה מה אפשר לעשות בנידון (;
&nbsp

תתפלא, אבל היום כבר אי אפשר להצביע וגבר יבוא ויתחיל איתך

אולי פעם זה היה ככה. היום גברים לא רוצים להתאמץ ולהתחיל עם מישהי. יותר קל להם לדפדף ימינה שמאלה באפליקציה בלי להתאמץ. עצוב.
&nbsp
כמה פעמים היו לי חילופי מבטים עם גברים, והייתי בטוחה שהם ייגשו להתחיל וכלום.
&nbsp
גברים היום כמעט לא מתחילים עם נשים. זה עובדה.

את כל כך טועה

אני חושב שזה דווקא נכון להשקיע ולהתאמץ כדי להתחיל עם בחורה. הבעיה היא שבארצינו, רוב הבחורות עם אף למעלה וברגע שמנסים לפתוח עימם שיחה הן מיד חושבות שזאת הטרדה מינית ובורחות.
בכל אופן...אני מאוד בעיניין של להתחיל ולהשקיע....אז ראי את זה כהתחלה...

Sharoman

New member
כלומר

במקום לשלוח לה הודעה פרטית בעצמך, אתה עושה בדיוק את מה שהיא מתלוננת עליו?
מוכרח להודות, הצלחת לשכנע אותי שהיא צודקת.....

לא מזמן העלתי פוסט דומה בפורום סטוצים ..
אני ואת באותה הסירה ..
מה עושים כשחרמנים אש ורוצים משהו פשוט כמו להיפגש , להזדיין ולהמשיך הלאה בחיים שלנו כי כל מה שרצינו זה נטו פריקת מתחים שהצטברו

וגם באפליקציות שזה אמור להיות הכי זריז ויעיל לסקס.

הרבה פעמים הגברים סתם מזיינים ב'שכל ולא מגיעים בכלל למצב שנפגשים.
&nbsp
ואני מראה להם מההתחלה שאני מחפשת סקס, זה לא שאני משלה אותם או משהו שאני מחפשת קשר רציני.
&nbsp
לא יודעת מה נסגר איתכם.

בדיוק מה שאני חושב עליכן ..

ומה כל הקטע הזה שנשים רושמות את המשפט המפגר הזה "מחפשת מישהו לרוץ איתו" ?!?
&nbsp
אני חושב שסיכמו את זה הכי יפה בסרט אסקימו לימון כשהזונה שאלה שם - "מה באתם פה ? לזיין או לזיין לי את המוח ?"

&nbsp
אז מה את אומרת מאחר ואת ואני מחפשים כרגע רק סקס
אולי יש מצב ל"מצב" בין שנינו ?? |קריצה| | קריצה| |רמז עבה|

Sharoman

New member
אני אחסוך לך חפירה ממושכת ופשוט אגיד

שהתגובה של לילה פחות או יותר עונה לך על השאלה.
יוזמה יכולה לגיע משני הכיוונים, אין סיבה שלא תתחילי עם גברים בעצמך.

פחדתי לכתוב את זה מקודם אבל זה בהחלט מה שאני אומר כל הזמן
מי אמר שרק גברים צריכים לפנות לנשים ולהגיד להן שהן מצאו חן בעיניהם ושבא להם עליהן .. למה שנשים לא יפנו אלינו הגברים ויתחילו איתנו ??
אנחנו חיים במאה העשרים ואחת .. לחשוב שרק גבר צריך להתחיל עם נשים זה מאוד שוביניסטי (או אנטי פמיניסטי או איך שלא תרצו לקרוא לזה
)

חלק מהשאלה שלי היא למה גברים לא מתחילים עם נשים היום

וזה לא רק איתי, שמעתי את זה גם מחברות שלי וגם מעוד נשים שגברים לא מתחילים איתן.

פשוט כמעט ולא מתחילים. רוצה לשמוע מכם הגברים-למה??

מה השתנה?

Eldad86

New member
כל כישורי הפנים אל פנים הלכו לאיבוד

אני חושב שזה הרבה ביצה ותרנגולת...
מצד אחד מאד לא נעים לגשת למישהי שהראש שלה תקוע בטלפון, בין אם היא עסוקה בלבהות במסך או בין אם לצלם את הסלפי ה400 שלה להערב.
&nbsp
כל הנושא של יצירת קשר עין כבר לא קיים כמעט, בין אם כי אנשים תקועים בטלפון או בגלל שריבוי האפליקציות הפכו את חלקנו לנכים בכישורים חברתיים וחסרי יכולת לשבור את הקרח
&nbsp
אז למה להתאמץ? מכיר אנשים שאם הם רואים בחורה שמצאה חן בעיניהם, הם קודם כל יחפשו לראות אם יש לה טינדר/אוקיי קיופיד/אינסטגרם ולהתחיל הכל משם.
&nbsp
עצוב אבל נכון...

יש המון סיבות ללמה

אולי פחות מדובר בעצלות. זה מתחיל בשינוי מגמה טכנולוגי שגרם לכך שהכל מתנהל כיום יותר דרך אפליקציות, הכל נראה נגיש יותר שם מכאן. ובטח שיותר בטוח, גם סתם אינטרקציות בין בני אדם הופכות למורכבות יותר באווירה כללית לא ברורה של טשטוש גבולות המותר והאסור, כשכסאות פלסטיק עפים באוויר הם תמיד אופציה לגיטימטית.

Sharoman

New member
לא חושב שתקבלי כאן תשובה מספקת

יכול להיות שקל לנו יותר להתחיל עם נשים מאוחרי מסך מואר בחדר חשוך, בו אנחנו מרגישים מוגנים מפני דחיה.
יכול להיות שאותו גבר או גברים לא נמשכו אליך או בזוגיות כזאת או אחרת והרגישו מספיק בנח לחייך אליך אבל העדיפו להפסיק שם.
יכול להיות שנעלם להם הרצון להשקיע בהכרות ראשונית עם מישהי פנים מול פנים בגלל ההתמכרות שלהם למסכי מחשב ו/או פלאפון והקלות שבה הם מתנהלים שם.
ויכול להיות שאין להם את הביטחון העצמי לפנות אליך או שלא יכלו לחשוב על כל דרך אפשרית להמשיך את השיחה אחרי "היי, מה קורה?" ולכן וויתרו מראש.
אבל הפיתרון היעיל ביותר הוא לקחת את המושכות בידיים ולהתחיל עם מי שנראה לך מתאים במקום לחכות למישהו שיסתער אליך מתוך הקהל עם הצעה שתתקשי לעמוד בפניה.
עם כל הכבוד לדיסני ולסרטים של יו גראנט לא לכולנו יש אינטרס כלכלי להביך את עצמנו בפומבי בשביל סיכוי יחסית קלוש לקבל תשובה חיובית לבקשה של מספר טלפון או פייסבוק (או מה שזה לא יהיה).

למעלה