אז איך מכירים היום גברים לסקס חוץ מאפליקציות

כי נשים הפסיקו להיות נשים, אז גברים הפסיקו להיות גברים

גם איתי לא מתחילים "פנים מול פנים".
הנה, מקרה טרי: הייתי במוקד שירות לקוחות וקלטתי שהבחור נדלק עליי. נזרקו מבטים והערות פה ושם, והייתי בטוחה שעוד רגע הוא מציע להיפגש לקפה או משהו, אבל כלום. כמה שעות אחרי, הוא מתחיל לשלוח לי הודעות בווטסאפ ובעצם מתחיל איתי בווטסאפ. נו, לא מגוחך?
&nbsp
אבל תשימי את עצמך בנעליהם של גברים בימינו: בעידן של me-fucking-too, כשעל מבט-שנראה-לה-לא-במקום אישה יכולה להתלונן על הטרדה מינית, להשמיץ את הגבר ואף לגרום לפיטוריו ממקום העבודה, את לא היית מפחדת מנשים? ואני לא מדברת על להתחיל עם נשים, אלא סתם לבוא לדבר איתן. את יודעת מה? סתם להתסכל עליהן.
זה שלא כולנו החלקנו על השכל ושכחנו שגברים אמורים להיות גברים ונשים אמורות להיות נשים - את זה אנחנו יודעות להעיד על עצמנו, אבל הגברים המסכנים לא יודעים להבדיל בין משוגעת לנורמלית. אז אני לא מאשימה גברים, אני מאשימה נשים; את הקיצוניות המטורללות האלו שחיכו 100 שנה כדי להתלונן על ההוא ששכבו איתו כדי לקבל קידום כי אז הן הרוויחו מזה שהן שתקו, אבל עכשיו עבר מספיק זמן והקידום כבר שלהן, אז אפשר להשמיץ את הגבר ועל הדרך להתריס עוד ועוד נשים שיתלוננו על "הוא נגע לי במרפק - אז מה אם זה קרה במעלית צפופה והוא בכלל לא עשה את זה בכוונה - בוא נפטר אותו" או "הוא הסתכל לי החזה - שדאגתי להציג בגאווה במחשוף שמגיע לי עד הפופיק - אז בוא נספר לאשתו ונגרום לו לאבד את המשפחה שלו וחצי מהרכוש שלו בגירושין שיבואו".

צודקת. זה פשוט הזוי מה שנהיה.

זה שילוב של ה-me too+עידן הטכנולוגיה.

גברים היום נהיו פחדנים. חוששים מנשים. מפחדים שאם רק יבואו להגיד "היי" למישהי נתלונן עליהם.

זה טוב ה-me too אבל זה כבר נהיה קיצוני, כל בחורה קלה כמו שאמרת שלפני 20 שנה התאים לה לפתוח רגליים בשביל להתקדם, פתאום התעוררה ונזכרה שזו הטרדה

ובנוסף, העידן שאנחנו חיות בו, של הטכנולוגיה המעפנה הזאת. שיותר קל להתחיל עם בחורה באפליקציה ולהחליק עם האצבע ימינה, שמאלה שם הדחייה תהיה פחות קשה. מאשר פנים מול פנים.

הפכנו לזומבי של הטכנולוגיה.
יש בה דברים טובים אבל גם הרבה רעים.

כבר לא מסתכלים בעיניים יותר.
את יכולה לשבת ברכבת או בכל מקום לצורך העניין, ולראות את כל האנשים כמו זומבים בוהים בטלפון, אף אחד לא מסתכל בעיניים.

גם אם את רואה מישהו חמוד ותרצי לעשות לו עיניים, הוא עסוק בטלפון, אז איך יתחיל איתך?

מבאס!

אני חושב שפגעתן בול בנקודה

ואני יכול לומר לכן שאם נראה לכן שבארץ זה בולט, בחו"ל זה אפילו יותר מובהק.

אפשר להכיר בכל מקום ולכל מטרה

את צריכה להיות פתוחה וגלויה בכוונות שלך.

לא מתכוונת שאת צריכה לגשת לגבר ולהגיד לו שאת חרמנית ורוצה סקס, אבל מבט "זנותי" שמשדר את זה או תחילת שיחה עם אמירה דו משמעית יכולים לעזור לך להביא אותו לאן שאת רוצה, ולהינות, ולתת לו ללכת לדרכו כששניכם מרוצים.

yolexo2991

New member
דרושות בחורות לעבודה מהבית במצלמות סקס, העבודה היא לטווח הרח

דרושות בחורות לעבודה מהבית במצלמות סקס, העבודה היא לטווח הרחוק ללא התחייבות, את עובדת מתי שאת רוצה, העבודה גם חוקית ומסודרת בחברה מסודרת, שכר גבוה ביותר! לא צריך לחשוף פנים בעבודה, העבודה מתאימה לרציניות בלבד! לפרטים נא לשלוח אימייל - [email protected]

danieloni1

New member
כולם היום צופים בסרטים חינם של פורנו

אי אפשר להכיר כיום גברים נורמאלים - כולם היום מבלים כל היום באתרי פורנו ואחרי זה מבלים באתרים של הכרויות סקס ומנים להגשים את הדברים שהם רואים בסרטים. זה פשוט לא ייאמן איך שהעולם הזה התדרדר בשנים האחרונות.
אז מה נשאר לעשות? ללכת כנגד הזרם או להצטרף.... אני אישית ממליץ לך להצטרף. דרך אגב, יש אתר שנקרא פארטי פורנו שיש שם מלא סרטים חינם. צפייה מהנה :)

למעלה