אז איך מתמודדים

• פותח הנושא had3
  • פורסם בתאריך
נראה לי-יש לך איזו טראומה הקשורה לשרותים../images/Emo8.gif

מה רע בלהיות קצת באמבטיה/שרותים? למה זה מצטייר לך כמו איזה בור אפל בבית הפריץ?
הבכור שלי מאד אוהב לקרוא ולחלום חלומות ולשיר דוקא בשרותים ובאמבטיה- זה מקום הבילוי האידיאלי שלו!- ולפעמים הוא יכול לשבת שם יותר משעה!!! פשוט שוכח לצאת... יש שם אור פלורוסנט חזק, יש "כסא נוח", יש ברזים וסבון, יש משחקי- אמבטיה, מה את כ"כ מבוהלת? ואם הוא מחליט לעשות לי שם הצפה אז אני באדישות רבה נותנת לו סמרטוט רצפה ומבקשת ממנו לנקות את הכל ורק כשהוא גומר לייבש את הרצפה- לקרוא לי!- תאמיני לי שהוא עושה זאת בשמחה רבה ולא משאיר אפילו ס"מ לא מנוגב כדבעי... אז- בבקשה: ת-ר-ג-י-ע-י
למרות שאני באמת ובתמים מתכוננת ליישם כמה מהשיטות שלך- הן מאד מענינות ואכן יותר "מכבדות"

אני באמת מנסה כבר יומיים

להגדיר לעצמי למה זה כ"כ מפריע לי שזה השרותים/אמבטיה. כשתהיה לי תשובה טובה אעדכן
ואגב- אם מדובר ממש על נעילה אז אני מתנגדת לזה בכל חדר שהוא. לא אישי, בוחלי

גם לי קשה לדמיין כשסוגרים ילד באמבטיה/שירותים

לפני 3 שבועות התארחתי אצל דודה של בעלי והיא "סגרה" את הילד בן ה5 בשירותים. הרשיתי לעצמי להתערב ולדרוש {בחוצפתי} להוציא את הילד.. כנראה שבאמת בגלל הסיפורים של פעם זה עושה אסוציאציה מחרידה בראש למרות שהבנתי ממך בוחליצינה שאצלכם זה "גן עדן" קטן+פארק מים
אני בעד לקחת ילד להושיב אותו בפינה מוגדרת מראש למשך מספר דקות {בהתאם לגיל} בכדי שיירגע ובנתיים גם את נרגעת ואז אפשר לגשת ולדבר איתו בנחת ובלי להוציא עליו עצבים מיותרים. ובכלל אני מ-א-ו-ד מסכימה עם מה שבשורות טובות כתבה. וכן גם אני לפעמים מרימה את הטונים ואח"כ שעה כועסת על עצמי. ולשאלתה של HAD3 איך אפשר להגיע לשלווה בכדי להרגיע אותם ? -פשוט מאוד! תזכרי שחינוך ילדים זה קודם כול- עבודה על המידות שלנו! וכן גם לספור עד 10 או עד 3 לפני שאת מגיבה למעשה /לבכי/צעקות עוזר לך להירגע ולחשוב בצלילות ולא מתוך טשטוש של הרגש שמציף אותך ולא מתוך תסכול של יום קשה שעברת שבסופו של דבר גורם לך להתפרק על הילדה.

התגובות פה מפתיעות אותי לרעה

לילדים בגיל הזה יש נפילת סוכר במיוחד אחרי שנת צהריים צריך לתת לה איך שהיא קמה משינה רבע תפוח מקולף בכל יד ותראי שכל העסק נרגע

had3

New member
פתרון פלא , מה?

עם בעיה אחת...היא לא ישנה צהריים...

למעלה